Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен момичета!!!
Контеса благодаря за кафето   bouquet
Елинор да ти е живо и здраво порасналото момче и много да те радва!!!
Вале нашия мозък възприема много повече информация, отколкото осъзнаваме. Има и една вечна борба на съзнанието и подсъзнанието, която винаги завършва с победа на подсъзнанието! То винаги намира начин да се прояви – в неволно изпусната дума, или действие и най-вече в съня. Когато не спим ние успяваме да въздържаме подсъзнанието, но в съня то побеждава – така мозъка се освобождава от подтиснатите емоции – иначе ще полудеем. За това Фройд е велик!!! Ако има възможност – увеличи часовете за сън или почивка – рисуването ще помогне да изрази себе си и в часовете на будуване.
Тити голяма си фурия  Joy  кога с аизпитите?
Вио честито ви второ зибче!
Марче, Лус   bouquet
Джейми и вие сте направили хубава разходка! Не се притеснявай с напикаването – ще имаш сухи и мокри периоди – ние все бързаме, но не се получава от раз...
Хортензия честити зъбки и на вас!!! Първо се тревожим като растат зъбките, ама после идва и посещението при зъболекаря   newsm78  Днес ще имаш пълна къща – вече и тм  ще е като нов   bouquet
Ние накрая приключихме с празника. Днес ще дооправя къщата, а като прибера малкия от училище ще трябва да си приготви и багажа за екскурзията – една от задачите за самостоятелност е да си приготви сам нещата и да направи списък с това, което взима  hahaha
Хуквам и аз на сутрешна разходка! Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 226
Добро утро !
Вио щом се чувстваш добре и така го чувстваш е добре ,че си го посетила.Според мен това е един вид суеверие с цел да предпазят бременна или родила жена.
Вале не се притеснявай .Просто наблюдавай детето.Аз имах тоя проблем като дете.Отшумя си сам.
Даже едно одеало бях метнала в банята без да знам.Ставала съм и като ме оставят при бабите.А там си ходех редовно и при двете.Обикновенно се появява при по чувствителни хора.
Джей инати се и не слагай памперси.Емо много рядко се напикава.Вечер ставам към 4 да го изпикая.Преди да си легне също минава през тоалетната.
Вечер гледам да не пие много течности.Пие ли повечко и е напикан.
Заведах си детето на градина.После напазарих.
Мисля да си напълня гъби с кащкавал.Има и тиквички ще ги изпека във фурната.Закусих с 2 кайсии .
3в1 тук нещо не ми влияе ок.Изпия ли едно после умирам от глад рано сутринта.
А както всичко ми е вкусно и похапвам ще стана сто кг.За това реших да ям плод на закуска.
Трима човека ми казаха,че съм отслабнала.

# 227
Лейди другия месец са изпитите.Следобяд се мятам да чета.
Супер идея за самостоятелност.Весело изкарване на детето.
И аз искам на екскурзия Simple Smile

# 228
  • Sofia
Добрютро! Simple Smile

Ели, честит ти рожденник, че вечера забравих... да е  жив и здрав!   bouquet

Вчера готвих гъбена супа и пица с гъби... това последното вместо крустини. Имах гъби за оползотворяване преди да тръгна. Пък днес трябва и 4 тиквички да уморя, та ще е манджа с тиквички, ориз и картофи.
Малко мляко с ориз трябва да забъркам, за да взема за утре в автобуса за Гушкан.
Багажа е приготвен, само да го сложа в саковете остава.
Изчиствам къщата и това е.

Тити, пък аз от известно време ям сутрин (около 10ч.), а с напредването на деня намялявам количествата и  вечерям салата или малко ядене без хляб.

Калинуш, и аз правя списъци за багажа... като ги напиша, половината работа е свършена. Simple Smile Слагам и списъка в багажа и на обратно ми е много полезен, да не забравя нещо.

Хубав ден ви желая!  Grinning

# 229
Морена аз ако се метна да ям от сутринта така отива целия ден.
За това реших сутрин да ям плод.Напоследък гледам да вечерям до 6 .Докато го няма мм е по-лесно да спазвам режим някакъв.

# 230
Хоп на второто кафенце  Joy
Морена аз също правя списъци на всичко и вечно съм с бележник  Joy Малкия също е свикнал така, но сега си е изискване от госпожите - трябва сам да си приготви багажа и да направи списъка, че като тръгнат на обратно и да си отбележат пак багажа. Трябва да има и дневна раничка за храна и връхни дрехи, че ще ходят на експедиции  Joy Задължително черен чувал за боклук да си слагат мокрите и кални дрехи  Joy цирка е пълен. Предупредени сме да слагаме само стари дрехи, че няма да ги видим както сме ги пратили  Joy Та общо взето всичко е надписано, но и да изгуби нещо не е фатално - то са все дрехи дето са си за боклука  hahaha Единственото свястно нещо са маратонките, ботушите и обувките за плаж, че за нас обувките са важни, но и те след това лято ще са му малки.
И аз имам гъби за оползотворяване, а и Смърфи ми пусна мухата за киш, та ще видя днес какви ще ги свърша и аз и дали ще се яде киша у дома, че трябва да помисля и за храна за из път.
Тити и аз се опитвам някакъв режим да следвам, ама е мисия невъзможна при мен  hahaha Учи сега - да ти минават изпитите от главата и планувай август за екскурзия, когато и тм ще е с теб   bouquet
Ставам да пробвам киш с бекон дали ще успея да направя  Joy

# 231
 Привет!
Вио,съжалявам!Моя дядо почина малката като бе на 9 м.,буквално в ръцете ми.Просто...съдба.Не мога да си представя близък човек да почине и да не се сбогувам с него(изключвам поради лежане в болница,в чужда държава ).
Честити рожденни дни на всички празнували!
Марче,книгата я имам от майка ми.Иначе гледах че в онлайн книжарниците я има.Но в електронен вариант не можах да я намеря.
Водих детето на преглед,почти е здрава.Направихме си една супер разходка ,умряхме от жега и се прибрахме.Сега тя спи,а аз се ослушвам.В събота бяхме по селата,вчера бяхме на събор на селото на баща ми.Мноооого ядене и похарчени пари за глупости-захарни памуци,бонбони,кученца-играчки...Но да сме живи и здрави,парите се печелят.
Чийзкейка не се престраших,но правих баница с локум.Има още няколко парчета и отсега се чудя какво да е следващото сладички. Mr. Green

# 232
Кажете какво да взема на Емил за кашлица.
Искам нещо ефикасно.Сега пие Мукоплант и пръскам насик спрей.
Мисля си дали да не му взема Зиртек.От време на време и очите му текат.Гурлясват странно само понякога като коньонктивит.

# 233
Бонболина мммммммм обичам баница с локум!
Тити защо не заведеш Емо на лекар? Сиропите за кашлица, както и всички лекарства не са безобидни! Аз не одобрявам самолечението с лекарства... в крайна сметка това е наука, която не се учи за един ден.
Продължавам с готвенето  Joy

# 234
Кажете какво да взема на Емил за кашлица.
Искам нещо ефикасно.Сега пие Мукоплант и пръскам насик спрей.
Мисля си дали да не му взема Зиртек.От време на време и очите му текат.Гурлясват странно само понякога като коньонктивит.
Тити,както и Калинка е казала най-добре лекар да го чуе.Сега има гаден вирус с кашлица,малката с такъв е.И едното й око така странно няколко дни течеше,все едно с нещо сме го мазали.А кашлицата зависи каква е-суха или влажна?

# 235
  • при късмета
Писах, писах и се бъгна форума  #Cussing out
Та здравейте!
Хортензия, оправи ли се?
Вале, не мога да помогна на теб. Не съм имала такива проблеми
Тити, аз лично никакви лекарства не давам без да ги е предписала педиатърката. Според мен повечето влошавания на каквито и да е състояния са следствие на самолечение. Защото лекуваме симптомите, а едни и същи симптоми може да са породени от различни причини. Доктора е за да определи причината. С противоалергичните също трябва да се съобразяваш с лекар кога се дават.
Калинка, хубаво да си изкара детето
Бонболина, радвам се, че се оправя малката
Целувки за всички останали, няма да изреждам, че ще пропусна някой.
Цяла сутрин миткаме навън. Променя ми се графика лятото, като шефа е тук. Готвене, чистене и т.н. отиват на заден план и като има време.  hahaha Обикновенно, като се приберем за обяд, ако не е запланувано друго. Та слушам шефа, че ще има уволнения  hahaha
Отивам да спретна една мусака, че да излезем и следобяд

# 236
Да сервирам едно малко кафе с мляко за след обяд, с по парче недиетичен морковено-портокалов кекс с парченца шоколад

Марче специално за теб с много масло е  hahaha
Ма ко така са приоритетите  Joy първо Шефа, после всичко друго  Joy
Тук се изсипва тропически дъжд  Joy Пия кафето, мятам дъждобран и ботуши и хуквам  Joy

# 237
Зяпам един филм и се мятам на тролея за детето след малко.
Ами аз на лекар ходя като видя по -сериозно състояние.А неговото е главно от хрема.

# 238
  • при късмета
Тити, точно хремата е проблемната в това отношение. И на шефа това му е слабото място. И двата пъти в които е пил антибиотици досега е било заради хрема. И веднъж е слагал антибиотични капки локално.
И при вирус и при случаите, които инфекцията е била бактериална симтомите са едни и същи. Т и зелени сополи. Когато обаче бактериална инфекция се изпусне става по-лошо. Особено, ако е продължително, почти сигурно хремата е на бактериална основа. А за да се оправи ти трябва точния АБ и това е работа на лекаря.
Калинка, дано не те вали много.
Сготвих, пуснах прахосмукачка и ми остана да обезвредя бомбата, която е паднала в кухнята. Шефа нещо пак се размаза и не му се излиза. Ще чакам да стане по-хладно, че много го мори слънцето

# 239
Водих го на лекар след градина.Имам половин лекарско образование с мойте и на детето болестите.
Изписа ни противоалергично и витамини.Има ларингит.Той от това страда от малък.
Отиваме навън за час 2.До после.Тъкмо да мина да взема лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт