Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=rqHmUuRaG5U#t=95
 Здравейте, мили дами!
По-горе пускам една от причините които са довели до тази ужасна трагедия, която сполетя толкова много хора. Има огромни грешки и клипчето точно това доказва. Сега е наред прокуратурата да влезне в действие, ако изобщо го направи. Да се издирят виновните за тази трагедия, не че ще върне хората обратно, но поне да не се повтарят  нелепиците , които докараха до това положение. Кой е разрешавал, има ли такива разрешения или не, защо никой от отговорните органи не са се задействали да премахнат незаконните  къщи. Това доведе до огромната трагедия за толкова много хора. Да, убедена съм , че отново ще изпратим СМС - си да подкрепим бедстващите, но къде е  държавата????? Тя, най сетне ще влезели в ролята си или ще продължават да се карат - бизнес и политици. Писна ми!  Дразня се от общата човешката глупост и безхаберие за всичко у нас.  Споделих.

Смърфи, лек полет!  Hug

Джейми, и ти си при майсторките на вкусотии. Великолепно изглежда!
Калинче,  Hug, освен да сипем по едно и да си кажем по една добра дума, друго не ни остава, а и да пуснем малко музика за релакс.
Ма-ко, това твоето е голямо сладурче.  Simple Smile Детето ти, де.  Simple Smile
Отивам да готвя вечеря. Тел. винен кебап и гарнитура ориз с масло. От мен толкова. Направих го в количество да имам и за утре. Не ми се готви вече.!!

# 586
  • Бургас
Здравейте,мили мои! Hug

Ще ви обясня набързо защо ме нямаше.След разговор с проф.Бранков стана ясно,че ако Криста наистина не яде,трябва гастроскопия,тъй като тя няма да пие кашата за изсредването.Аз се наех яростно да я накарам да яде парчета и постигнех известни резултати.Тъй като компа беше мой помощник,не и го взимах и съответно почти не четох и писах тук.

Съжалявам,но наистина не съм ви чела,а така ми липсвахте! Sad

Другата новина,която днес ме срина допълнително ,е че затвориха КТБ.Всичките ни спестявания,целият труд досега беше там,че и на фирмата.Бяхме подготвили изтеглянето,но закъсняхме с час-два.Сега сме на ниво преди 20 години.Гледам да окураавам ММ,но е и аз не знам къде съм.Тепърва ще мислим какво ще правим.Бяхме се включили в строеж за по-голям апартамент,но няма как да плащаме поне за три месеца,а после не се знае.

Като се освестя малко,ще ви чета.Наистина не знаех къде сте!малко съм тромава в това отношение,хич ме няма с техниката.

Смърфи,само разбрах,че ще летиш.Лек полет,мила!

Ще пиша пак.Поне знам къде да ви намеря.Лека нощ за сега! Hug Heart Eyes

# 587

Наздраве момичета! Радвам се, че се запознах с вас  Hug Както са тръгнали нещата май ще остана само с виртуалните приятели от бг...В това няма нищо лошо!!! Благодаря ви   bouquet
Обадих се на познатите си в Шабла и Добрич накрая - имат щети, но те с пари се оправят, та това е доре.
Славка Hug дано Криста започне да хапва  Praynig За банката мярнах, но не се задълбочих...надявам се да се оправят нещата  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Смърфи успешно кацане на родна земя!!!!
Джейми  newsm10 smile3501  chef След тези красоти които показвате, моите ще ги показвам в рубриката "не правете така"  Joy При вас също като във Варна обикновенно вятъра е придружен от дъжд - защо не потърсиш дъждобран - поне на мен ми е по-удобен.
Марче за нас тази вечер готвиха пакистанците - пица  Joy
Малкия е с едно приятелче дето ще спи у дома и гледат в момента мача - луда работа - все едно съм на стадиона!!!

# 588
Дами добре сме!
благодаря,че сте ме мислили.Сега се сетих да ви успокоя.Цял ден ме нямаше вкъщи.Търсих на детето и на себе си гумени ботуши.
Мисля да прегледам гардероба.В мола имало място където да се оставят дрехи,обувки,средства всякакви.Кой каквото може.
В Аспарухово гледах по-тв какво става.Иначе мен ми е далечко.Аз съм в центъра.Спря само нета и нямах до обяд.
После докато успокоя мм и всички баби и тон. ,че сме невредими мина време.Съжалявям,че съм ви уплашила.

# 589
Титка, радвам се, че сте добре  Hug
СлавеHug
Ма ко, тук съм  Hug
Смърфи, лек полет и по - малко турболенции  Peace
Днес за малко спря да вали и аз се възползвах да изведа децата навън. Поразходихме се малко, пък после се забихме в близката сладкарница  Whistling Трябва да спра да я посещавам аз тази сладкарница, ама да видим кога Animal Pig
Утре пък мм ще пътува към София - има някакъв фестивал в едно село и той ще ходи...Нещо ми е свито, като гледам какво става напоследък по пътищата...И това време не се оправи и то, да му се невиди! Пфу, все да има за какво да се притеснява човек значи  Tired

# 590
  • при късмета
Тити, радвам се, че писа
Вио, нека да отиде човека малко на разнообразие. Моя, като беше по пътищата все го мислех. Добре, че слезе от този камион, много по-спокойно ми е.
Наздраве, аз съм на шоколад  Laughing
Славче, по-бързо да се оправя проблема с Криста  Praynig На Бранков бих имала доверие. Не съм имала повод да го видя на живо, слава Богу, но от това което чета, хората са много доволни от него. Много рядко за някой лекар да преобладават положителните мнения. За банката, не знам какво да ти кажа. Всичко до стотинка ли ви е там?
Марче, гледах клипа още наобяд. Още вчера писах, че първото за което се сетих е сеч и незаконно или недомислено строителство, а градската канализация е най-малкия проблем.
Даже днес някъде четох, че това място е залесявано нарочно, за да спира водата още 80-те години. Е, спирало я е докато е имало дървета. А и все пак количеството изсипан дъжд е в троен размер.
Поклон пред паметта на жертвите. Дано няма повече  Praynig
Моите се натръшкаха и е мой ред, ама да видим кога ще легна  Rolling Eyes

# 591
  • София

Наздраве момичета! Радвам се, че се запознах с вас  Hug .............................
........................
Да ти кажа...............ами мнгоО си готина!  Hug  bouquet
..................
Марче за нас тази вечер готвиха пакистанците - пица  Joy
...............
А, пък ти...пакистанци и пица... Joy
......................
Джейми  newsm10 smile3501  chef След тези красоти които показвате, моите ще ги показвам в рубриката "не правете така"  Joy
................
hahaha Joy Joy rotfImbo rotfImbo

Тите......ще ти се караме!!! Два дни те издирваме.  Naughty Важното е,  че си добре.

Славунке, с КТБ нещата стават изключително сложни.  Необезпечени и огромни кредити и май отива на червено. Може да се намеси и държавата, защото там в банката повечето фирми са държавни. Сложно!! Пари в тази банка нямам, впрочем имах но ги изтеглих още преди два-три месеца, прехвърлих ги. След като започнаха скандалите нещо ми светна червената лампичка У главата. Добре направих. Зная, че до 100 хил. € влоговете са защитени, закон!!
Проф. Бранков е много добър лекар! Бих му се доверила напълно, Славче. Ако и се направи на Криста гастроскопия, тя ще е под пълна наркоза за около 15-20 мин.  и нищо няма да усети детето. Не знам.

Ма-ко, споделям напълно мнението ти относно тази трагедия, защо толкова много жертви има.??

Оказа се , че нямам хляб за утре. Оди да бъркаш, Марче, като толкова ти е акълЯ.  Mr. Green

# 592
Марче тук тези, които правят и разнасят храна по домовете са китайци и пакистанци  Joy
И аз гледах клипове цял ден от телефони, този също го гледах..., гледах и за Албена, Кранево /там пък има откъснати 500 деца в международния лагер/, специално заради Валенцето търсих и за Поморие и Приморско, че ги бъркам двете имена  Joy Дано всички си вземем поука от случилото се...Факт е, че не знаем как да се държим при бедствие... Гледах клипове и от Украина... Определено днес не съм много смирена, а по-скоро гневна към случващото се и у нас и по света... Мир на загиналите  Flowers Rose Flowers Rose
Лус как си? Драсни някой ред...

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 00:40 от Ladybird_

# 593
Добро утро Simple Smile
Днес е слънчево.Току що изпратих мъжа на работа и допивам кафето.Днес трябва да свърша с листовките че вчера не ми остана време за тях .Ето и от тортата
Скрит текст:
slavka70    Hug много неприятна ситуация, наистина си е за притеснение това за банката. Три месеца не са никак малко време .
ма ко много забавен твоя син Simple Smile
Тити аз от два дни гледам в разни сайтове гумени ботуши , ама цените им хич не са по джоба ми в момента  ooooh!

# 594
Добро утро момичета!

Джейми и тортичката е страхотна   chef
Навън е изпекло слънце! Днес започва астрономическото лято. Хуквам на разходка и от там на стадиона да водя малкия на футбол. Усмихнат, ведър ден ви пожелавам наситен с хубави емоции и новини   bouquet

# 595
Ами да ни е честито астрономическото лято тогава, ама по нищо не личи, че е лято  ooooh!
Добро утро.
Ние пак сме будни от ранни зори, даже Дея направи един допълнителен сън по едно време. Изпратихме мм за фестивала - два дни хубава музика, бира и приятели...нека му е зле. Аз си чакам племенницата - тя ще остане с мен докато него го няма, че да играят с Ванко. А, тъкмо дойде Радина. Не знам още какво ще им готвя днес и утре, ама ще го измисля. Тази вечер може би ще е пица, а утре - супа топчета за обяд, а за вечеря сирене по шопски  newsm78 Абе ще го измисля, гладни няма да останем.
Джей, как са листовките? Тортичката изглежда супер, как успяваш, браво на теб  Wink

# 596
  • София
Здравейте!
Лейди, какво да ти кажа, понякога се разочароваме от близки, приятели и , за съжаление- роднини. Мен лично най-много ме боли, когато се разочаровам от близки роднини. Уж се опитвам да слушам ММ, който все ми повтаря да не си го слагам въобще на сърце, ама не се получава. Прави ми впечатление, че ооло нас има хора, дето се обаждат само ако имат нужда от нещо...и ме боли, и ми е мъчно. Но- живот!

Джейми, говори му на морето, моля те, да се стопля, че идвам. Като гледам времето навън и ми се отщява и плаж, и всичко. А и след тая трагедия във Варна направо...не съм спала цяла нощ, горките хора. Като гледах големи мъже как плачат, Боже, голяма мъка е това. Поревах си и аз.

# 597
Вале говоря му и ще ме чуе  Naughty, трябва да се оправя, то лято ли е или ...
Вие кога ще пристигнете ? От утре вече го дават без дъждове и се надявам да не ни излъжат.
Ladybird_ приятна разходка Simple Smile
Джей, как са листовките? Тортичката изглежда супер, как успяваш, браво на теб  Wink
Ами остават 10- на днес се надявам да ги свърша, уж в понеделник мисля да се видя с инструктора ама да видим.

# 598
  • София
Джейми, във вторник сутринта. Дават го без дъждове, около 25-26 градуса. Според ММ това си е нормална темп за морето, на мен им се струва хладно. Ние не обичаме жегата по принцип, ама да не е и студено.

# 599
нАБЪРЗО.
В болницата сме с детето,с пневмония,още във втроник ни приеха.Нет няма общо взето,сега набързо сме до вкъщи и пак тръгваме натам.Не ми се стои,искам вкъщи.Пълно е деца с пневмонии.

Общи условия

Активация на акаунт