Здравейте, мили дами!
По-горе пускам една от причините които са довели до тази ужасна трагедия, която сполетя толкова много хора. Има огромни грешки и клипчето точно това доказва. Сега е наред прокуратурата да влезне в действие, ако изобщо го направи. Да се издирят виновните за тази трагедия, не че ще върне хората обратно, но поне да не се повтарят нелепиците , които докараха до това положение. Кой е разрешавал, има ли такива разрешения или не, защо никой от отговорните органи не са се задействали да премахнат незаконните къщи. Това доведе до огромната трагедия за толкова много хора. Да, убедена съм , че отново ще изпратим СМС - си да подкрепим бедстващите, но къде е държавата????? Тя, най сетне ще влезели в ролята си или ще продължават да се карат - бизнес и политици. Писна ми! Дразня се от общата човешката глупост и безхаберие за всичко у нас. Споделих.
Смърфи, лек полет!

Джейми, и ти си при майсторките на вкусотии. Великолепно изглежда!
Калинче,
, освен да сипем по едно и да си кажем по една добра дума, друго не ни остава, а и да пуснем малко музика за релакс.Ма-ко, това твоето е голямо сладурче.
Детето ти, де. 
Отивам да готвя вечеря. Тел. винен кебап и гарнитура ориз с масло. От мен толкова. Направих го в количество да имам и за утре. Не ми се готви вече.!!

За банката мярнах, но не се задълбочих...надявам се да се оправят нещата

След тези красоти които показвате, моите ще ги показвам в рубриката "не правете така"
При вас също като във Варна обикновенно вятъра е придружен от дъжд - защо не потърсиш дъждобран - поне на мен ми е по-удобен.
Трябва да спра да я посещавам аз тази сладкарница, ама да видим кога 
Важното е, че си добре.

Абе ще го измисля, гладни няма да останем.