Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 221
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Марче, която и листа с теми да ти извади "моите групи", ", "мои отговори", всички групи" или "следени теми" имат опция "спри известията" горе в дясно. Слагаш чавка на темата от която не искаш да получаваш известия и натискаш "спри известията". Опитай така
Да, да, благодаря,  Hug че ме светна за това зъбчато колелце. Направих го но по друг начин и стана перфектно.
Калинче, ластик ... newsm78  Joy
Освободиха ми ТВ. Лека ви!

# 526
Лейди сестра ми правеше такива гривниминалата година.
Децата се заробили и тя казваше ,че ги продава за 50 ст.Признах я за луда ,че го плете поне 10 мин и си е играчка.Да се занимават децата.

# 527
Марче ама той сега почва късния мач  Joy Жалко, че испанците напускат първенството...
Тити малкия се е научил да плете на пръсти, но сега иска да се научи на тази основа  Joy само дето първо аз трябва да се науча  Joy Голяма краста е настанала тук - като вървим по тротоара познай колко ластичета намираме  Joy

# 528
Добро утро Simple Smile
Снощи изписах половин страница и точно преди да публикувам така трясна наблизо, детето беше до мен така подскочи милия сърчицето му щеше да изхвръкне.Спрях всичко и легнах.Тази сутрин като си видях китките ми се дорева , ама ще го преживея.
Тити много е неприятно в такова реме да се опиташ да се предвижиш от точка А до точка В. Детската ви  градина е много сладка Simple Smile
Ladybird_ направи си момчето изследвания нищо му няма , ама стреса който преживя ... А за гривните вероятно ще намериш много варианти, аз така вчера с един книгоразделител видях една нова техника и тръгнах да търся инфо и от там до къде стигнах... Отидоха 2 ч в гледане на клипчета .Ето това е техниката - татинг или  фриволите
Скрит текст:
Ели и аз мисля че ако се обадиш в болницата ще ти помогнат Simple Smile
vio  Hug  , колко бързо растат тези деца .
slavka70 и аз влизам през нежните за да не влизам в профила всеки път.
Марче значи като свършим сладката теб ще търсим Simple Smile
Лек ден ставам да оправям момчетата .

# 529
  • София
Добро утро!
Какъв дъжд се изля вчера тук, че и градушка ужасна, а гръмотевиците...Аз изпитвам ужас от гръмотевици, това съвсем сериозно, даже пих два валериана. Когато гърми веднага ме заболява отзад главата, та чак тила. Изчакахме малко да поспре и бегом при една приятелка в съседния блок да се видим и да поиграят децата.

Лейди, много ме е страх от кучета, Мария също изпитва ужас. За съжаление в нашата мила държавица стопаните на кучета в голямата си част са...айде да не използвам епитети. Ей такова куче като твоето си го пускат да тича на воля из алеите на парка и обясняват колко било добро. Пука ми на мен колко е добро, само при вида му мога да се напикая от страх, а малката започва да подскача около мен и да писка.
Славче, как е Криста?
 Аз въобще не мога да го разбера тоя форум сега, казвам ви, явно съм затъпяла яко. Какви нежни половинки бре, и такъв ли подфорум има.
Оф, сега звънях на Ео дент, открили са кабинет за деца с увреждания. Бояна има една паднала пломба, за 5 мин работа е, но ще трябва да е под обща упойка и това си е. А това значи среща с психиатър, кръвни изследвания...не мога да се разебра с нея да си държи отворена устата 5 мин, страх я е, пищи. А като знам , че има само две плоомби и без никакъв проблем ги направиха. Но след това категорично отказва. И ще се наложи да я бодат и за кръвни изследвания, и за упойката. Но ще го направим след морето чак.

# 530
  • София
Моля ви се морските съфорумки да ми кажат много ли е зле времето при вас. Отчайвам се просто като гледам навън. Имаме шанс само другата седмица за море , уж го дават да се оправи, нооо

# 531
Вале във Варна вали доста.Слънце за плаж чак другата седмица се очаква уж.

# 532
Добро утро момичета!
Джейми тази напитка не знам дали е кафе, но с удоволствие ще й се насладя   bouquet Обичам да плета на една кука и когато съм разглеждала различните видове дантели съм правила и фриволите. Супер е интересно! Изобщо техниките на различните дантели са ми слабост - не ги умея савършенно, но съм правила опити на всички открити техники. Проблема ми е, че съм любопитна и обичам предизвикателствата, но ми липсва упоритост да се занимавам дълго време....Тия ластичета наистина са зарибявка  Joy
Вале и мен ме е страх от кучета! В бг проблемите с кучетата са двустранни - много от собствениците са арогантни и безотговорни/това се оправя с ефективни глоби/, но и незнайно за мен защо една група хора решават, че като кучето е домашно може да се приближат и да го галят!!! Тук за една година при толкова разходки никой не се е доближил до кучето ми, както и аз до чуждо. Спираме се, разговаряме, но кучетата си стоят до нас... Така си възпитават и децата - когато идват у дома, децата стоят на разстояние и питат дали и как могат да играят с кучето. Единствения проблем, който сме имали беше с друго куче, но след него ние направихме по-висока ограда, а хората спряха да минават през имота. От това спечелиха децата  Joy улицата ни е частна, децата са само 3, но играят на воля без никакви притеснения.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower sun sun Дано имате прекрасно време за почивката!!!
Тити напредваш ли с уроците?
Сложих за днес в умната тенджера гювеч и хуквам да пазарувам. Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 533
Моля ви се морските съфорумки да ми кажат много ли е зле времето при вас. Отчайвам се просто като гледам навън. Имаме шанс само другата седмица за море , уж го дават да се оправи, нооо
Ами не знам  какво да ти кажа , времето в момента е слънчево, не е горещо но го дават да вали пак, уж другата седмица ще е без валежи , ама и температурите не ги дават много високи, не знам трябва ли да им се вярва или не.
Снощи бурята е отнесла част от настилката пред входа на училището на детето.

# 534
  • при късмета
Привет!
Аз да не остана по-назад, досега правих на Валето питката. Втората се пече, снимки после. Получиха ми се много по-дълги от 25 см. и много стана, ще видим дали ще се изяде.
Вале, дано ви се оправи времето, да си изкарате морето като хората.
И майка довечера заминава с една приятелка и тя е в същата чуденка, ама вече всичко са резевирали и билети имат
Джейми, кога ще ти излязат резултатите от цитото?
Лейди, много интересни гривнички. Не мога да помогна с плетка, че до сега не съм виждала.
И мен ме е яд за испанците, много им харесвам футбола.
Добре, че вече не се ядосвам толкова и не троша ТВта от нерви  hahaha След световното в Юж. Корея и Япония, даже от световните се разочаровах. Миналото го гледах с половин око. Това засега е добре, няма тенденциозно съдийство и не набутват отбори като корейците, докато бяха домакини.
Сериозни липси има в последно време  newsm78
Люска, нали каза, че вече си по-свободна, пописвай, че ми липсваш
Писе, отдавна не си се появявала
Мушкатова и ти. Как е мъжа, изобщо всички как сте?
Липсите да вземете да се разпишете. Гуш на всички споменати и неспоменати  Hug
Отивам да извадя питката

# 535
Ами и аз не знам при всяко позвъняване на телефона съм с надеждата че е лекаря.Малко ми е притеснено , но гледам да се разсейвам, ето сега слушам за табелките на дон Мерудия и бедния Черешко , решавам листовка и надничам тук да видя някой писал ли  е Simple Smile

# 536
Привет!
Идвам да се отчета и аз Ма ко, тук съм, чета ви редовно, но не пиша! Снощи рано си легнах, а такава буря имаше тук, Джейми е писала, но то като гледам новините навсякъде май е било така!
Вале, приятна морска почивка ви желая! Ще е хубаво времето, аз го следя от един руски сайт и там е почти точно досега. Има прогнози за две седмици напред и няма големи разминавания.
Ей този е сайта:
http://www.gismeteo.ru/city/weekly/15240/
Джейми, цитонамазката излиза май след 10дни-това е стандартния срок.
Не съм звъняла в болницата за кръводаряването. Четох, че засега няма нужда от кръв за момичето, положението е овладяно, има надежда за подобрение. Аз съм доволна, че все пак направих тази стъпка, досега съм се страхувала да го направя, да ме пита някой защо. Но няма нищо страшно, а това, че ще помогна на някой само може да ме радва и сигурно няма да ми е единствен път.
Пак се смръщи времето тука, почвам да гладя дрехи и да поприготвям багаж за лятното местене, че не остана-още седмица и ще съм си в Созопол!

# 537
Здравейте! Напазарувах и сега съм на кайве  Joy
Ма ко такива ластичета съм виждала в джъмбо, но не знаех за какво са - мислех, че са за прически на момиченца  Joy
Скрит текст:
Ако ти е интересно виж това http://krokotak.com/2014/02/kak-se-plete-grivna-ot-malki-silikonovi-lastitsi/
Джеими "Приключенията на Лукчо" ги знаем на изуст  Joy Всичко ще е наред с изследването  Hug
Елинор дано се оправи времето и имате хубава почивка!

# 538
  • София
Благодаря, Ели, Джейми, Тити! Ма ко, дано майка ти си изкара добре!
Много ниски ми се струват температурите другата седмица-24 градуса, ми то водата ще е ледена сигурно. Няма да се разстройвам, каквото-такова!
Да ви покажа новата картина на Мария:

Лейди, права си за кучетата, аз често виждам да ходят чужди хора и да ги галят. От мен обаче Нема да се плашат животинките, заобикалям ги на поне 20м. Laughing

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 15:25 от Валенцето

# 539
  • при късмета
Вале, без никакви излишни четки рисунката е стра-хот-на. Та сърната е като жива браво, браво и пак браво на детето  smile3501
У наЩе щати пак се кани да вали  ooooh!
Готови са ми рулбата, даже едното вече го начупих. Вкуса му си е чист тутманик, много ми хареса. Само шефа още се куми да го опита, ще видим.
При положение, че мен ме е страх от непознати кучета, не знам защо всичките пуснати, все при мен се врат. Ама сами си идват, въртят опашки и си просят внимание. Винаги е било така. И малки деца и всякакви животни, все едно имам вграден магнит. Децата не ми пречат, разбира се, но от някои кучета ме е страх. Виж котка да се завре в мен, много обичам.
Явно няма да излизаме днес и ще хвана и една леща да спретна, така и така съм тук.
Вале, разгърмя се докато пиша, тук съм, ако те е страх и само да нарежа лук и моркови идвам да ти пазя страх  Hug

Общи условия

Активация на акаунт