Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 191
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Креми четох новините и гледах снимки.........ужас! Тити е на центъра на Варна, а най зле е в Аспарухово - това е квартала през който се влиза във Варна като се идва от Бургас.  Не съм чувала майка ми, но тя е в противоположна посока, но и тя няма нет. Дано се оправи това време!!!!
За сега и мача върви зле.....

# 556
  • София
Добър вечер, мили дами!  Hug
Отвратително време беше и днес. Трябваше да ходя на разни места без кола и си представете в голямата буря на какво приличах, ...на мокра кокошка. В един момент събух си обувките и продължих боса, ами скъпи са ми и си ги пазя.  Mr. Green  От понеделник го дават сухо и слънчево за една седмица. ТолкоЗ, после отново дъжд и така до август. Щом и в Гърция вали...не са добре нещата.

Ма-ко и Валето избиха рибата с тази питка. Взехте ми акъла. Не, няма да я направя защото е много работата. Нямам търпение. На вас - браво!

Смърфи, що така са се объркали нещата, нищо  де, ти нали ще си тук. Лека полека ще пристигнеш, няма страшно, не се плаши от турболенции. Този път може и да няма.

Аууууу, какво пиене сте пуснали, аз това не го уважавам. Все едно сироп за кашлица пия. Не, не става.

Вио, много сте пораснали, браво! Хубавица ни е тя.  Heart Eyes

Вале, на хубаво място ще почивате и времето го дават прилично, така че спокойна и хубава почивка от мен. Все искам да ти кажа да не те е страх от гръмотевици, и все забравям. Защо ли, защото блоковете в Младост, Люлин и пр. имат гръмоотводи. Няма страшно, а и когато удари светкавица започвай да броиш...1001 и  1002..1003... т.н. до гръм,  така ще разбереш на колко километра са от вас и ако стигнеш примерно до 10 означава че са на десет километра от теб. Аз така си броя и се успокоявам. Не, не се шегувам, някъде го бях чела.

Ели, тъжна работа е това  с наводненията, но и в какво състояние  е канализацията, реките непочистени от мързел, затлачени от боклуци.....няма как да не станат наводнения. Виновни са общините, къде са им парите за почистване... newsm78  В крайна сметка това е само един силен летен дъжд, не е ураган. Не дай Боже да дойде последното, тогава всички ще сме под водата. Днес в София беше езеро, на места можеше и да се плува и отводнителните системи не работеха. Затлачени от кал и боклук. Не ме интересува как и колко ще струва почистването от Общината или там който се занимава с тази дейност,  ние всички си плащаме данъците най-редовно и хич не са малко тази пари. Къде са... #Cussing out Искам да стигнем до момента,  в който ще задаваме въпросите си и ще ни се отговаря!!! Дали ще го доживеем тази момент, както е във всички бели страни.??

Калинче, англичаните падат и при теб ще бъде тези дни като на погребение. Тъжно.

# 557
Марче, не е летен дъжд, а бедствие. Осем жертви досега има. И не плащат всички данъци в тази държава, затова сме на този хал....Не може с магическа пръчка да се оправи държавата ни, това са години хаос, който пряко или косвено не си създадохме...Тъжно ми е, че живея аз и хората, които обичам тук, обичам си държавата и се моля да се оправи...

# 558
Говорих с майка - при нея е добре - къщата има дренажна система и само по цял ден се е налагало да пренасочва водата, че системата не можела да я поема.
Като не харесвате мастика ще ме гледате като пия  smile3534 Харесвам всички миризливи питиета  Joy
Много се излагаме и с мача....

# 559
  • София
Марче, не е летен дъжд, а бедствие. Осем жертви досега има. И не плащат всички данъци в тази държава, затова сме на този хал....Не може с магическа пръчка да се оправи държавата ни, това са години хаос, който пряко или косвено не си създадохме...Тъжно ми е, че живея аз и хората, които обичам тук, обичам си държавата и се моля да се оправи...

Ели, ти си оптимист относно държавата ни.
Виж сега, и едно куче да пострада е много, а какво да говорим за осем човека.....бих искала да има наказания жестоки, защо се допусна това да стане. Това е. Темата,  ако я задълбаем ще стане страшно, защото съм крайно негативно настроена. Не бих искала да си развалям отношенията с когото и да било, а най-малко с теб.  Peace
Тите, къде си??
Отивам да гледам един филм по HBO. Много е хубав.

# 560
  • при късмета
Калинчееее, върнахте се в мача, а!
Опаа, докато напиша и пак ви поведоха. Коментатора каза, че такъв гол и юнушите на Англия няма да пуснат

Сред жертвите четох, че има деца  Cry, то не, че за възрастните е добре.
Специално за големите градове, а конкретно Варна, такива бедствия се случват и заради това, че отводнителната с-ма не може да поеме водата, но по-голяма значение има сечта на дърветата. Къде нелегална сеч, къде се изсичат гори да се заеме мястото им от ново строителство.
Имам приятелка в Аспарухово (не съм ходила там повече от 15 години) и по спомени след околовръстното на Варна при Аспарухово имаше село или квартал. Беше си баир към него с гора. Падат се както в София Овча купел и Княжево, например. Моята приятелка имаше вила в селцето и имам снимки от там в гората, зарита с листа. Ако тази гора в момента липсва, хич не се учудвам, че няма какво да спира водата. Калинка и Тити да кажат какво е положението там сега. Гора ли има или кооперации. Четох, че и други свлачища са се активизирали.

# 561
Ма ко напуснахме първенството... По това, което обясняваш мисля, че бъркаш Аксаково с Аспарухово. Варна се свързва с Аспарухово с Аспаруховския мост и магистралата за Бургас, а околоврисното води до Аксаково, но то е на магистралата за София. В Аксаково няма проблем.

# 562
  • при късмета
Сигурно си права. Загубила съм връзка са тази приятелка, а дори писма на хартия си пишехме и адреса й го знаех наизуст. Най-вероятно бъркам името на квартала, защото имам голям проблем с имената.

Видя ли сега, храни куче да те лае.  Laughing Този дето вкара двата гола на Англия(забравих му името естествено  ooooh!) играе там  hahaha

# 563
Ма ко вкарва тоз, който може/Луис Суарес/!!! Ще видя утре дали колите още ще са със знамена...
Чета новините, гледам клипове...страшно си е...  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Казва ла съм, че се увличам по източните идеи...нещата, които прочетох за света в началото на годината за съжаление станаха...според тяхните прогнози най- тежък ще е август...след това нещата като бедствия, войни, икономически сътресения в северното полукълбо ще се успокоят...дано!!!!

# 564
Днес цял ден съм в разход, с тези объркани планове. Ама темата защо стана така е дълга, но като се видим ще ви разкажа кратък разказ по нея.
Сега ще правя таратор, имам кюфтета от вчера, сложих и да сваря малко картофи. След вечерята подредба на багажа отново и довършване на картичките. Както имаме планове да не се прибираме зимата и затова ги правя сега скоростно, току виж всичко се променило и се приберем. ММ се шегува, че тогава, когато всички правят картичките, аз ще си почивам.
Утре ще пия едно кафе със съгражданката предиобяд, после като се прибера ще се включа, за да ви кажа чао от колумбийска земя. А, и да сготвя една супа топчета, да има какво да яде ММ поне този уикенд.

Сега влизам да видя какво е станало в БГ, земята се е отворила...

# 565
Ние може да лягаме късно, но за сметка на това пък ставаме рано  Whistling
Ха добрютро!
Тук продължава да вали и изобщо няма намерение да спира. За щастие не сме като във Варна, но пак са порои ужасни. Горките хора, сега чета, гледам снимки....Бедствие не, ами бедствие. Горките хорица  Tired
Ма ко, много си права за приятните емоции и слънцето - имаме голяма нужда от тях. Напоследък наистина доста ни се събра, затова и ще гледаме да се махнем нанякъде... Аз определено се чувствам недобре вече -  сестра ми, дядо, мм без работа, свекървата...айде да не изброявам повече, толкова стига. Добре че са Ванко и Дея, че с грижите и емоциите покрай тях малко да се разсейва човек.
Тити, пиши как сте  Peace
Люси, и ти не си писала, как си, как е майка ти?

# 566
  • София
Не е добро утрото днес. Cry Загинали хора, засега 9 човека, 2 деца...какво да каже човек. Аз не знам каква е причината, сега ще се плюят едни други община и министри, гледах ги вече как заочнаха. 
Истината е, че с природата понякога не може да се преборим ние, хората.

Благодаря ви за хубавите коментари за новата картина на моята девойка, много съм горда с нея, наистина!

# 567
Много е тъжно, на гърба на жертвите да се прави политика.
Аз изпратих малкия на градина с мъжа ми тръгна, а баткото сигурно днес ще пропусне проекта защото в това време изобщо не ми се излиза 100 пъти , но до 9 има още време току виж се е успокоило. Имам много задачи за днес , и се чудя от къде ще ги захващам.
Вале много е хубава картината на детето, поздравления  Hug
Смърфи неприятно е всичко което се случва и с вашето пътуване, не се съмнявам че ще се организираш  Hug
На всички пожелавам един хубав ден.

# 568
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Голяма трагедия.Тая нашта Тита да вземе да пише, че се притеснявам как е.
В Пловдив духа ужасно.Какво му става на това време?Цял ден по тв ще приказват за Варна.Боже, боже.Аз си мислех, че при нас бурята беше страшна.

# 569
Титето я мернах из Фейса, дано да са добре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт