Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
luss Hug  Praynig
 Валенцето гледах снимките  Hug
ма ко и вие добре сте се разходили, много я обичам аз Софийската зоологическа градина.Навремето като бях дете и в родния ми град имаше голяма градина с много животни... преди 7 г имаше останали няколко вида , след това я затвориха, сега най близката е в Айтос ,ходим и там ,но не ми харесва.Прочетох че планират да направят и тук.Добре ще е за децата.
Моя малкия днес ни помага  да си почистим градинката до блока,баткото не пожела да се включи, сяхме столетници, да видим ще се хванат ли или ще хванат пътя.До тук с опита с градинката да я направим цветна, крадат цветята, имаме само невен( който в другата градинка пред входа е като гора ) и едни чемшири , но от тези които са като дърво не като храст, всичко останало е трева, след тези дъждове беше пораснала.Но никой не пази, всеки минава от там напряко( гледат по плочки и асфалт максимално да се предвижват хората, пускат си кучетата вътре ,отделно има детски център във входа, след всяко парти се разнасят спукани балони ,конфети.

# 631
  • София
Веднага се чух с Людачка.  Надявам се, че не е това което си мисли. Люда, спокойно!

# 632
Марче Hug Hug Hug Praynig От твоите уста - в божиите уши!!!

# 633
  • София
Марче Hug Hug Hug Praynig От твоите уста - в божиите уши!!!
Амин!

# 634
# 635
  • София
http://www.livenews.bg/otqvlena-nekadyrnost-i-nevizhdana-alchnost-67719.html
 Ето , това момичета търсих да ви го покажа, точно тези думи и тези въпроси. Кой ще ни отговори, има ли такива хора в нашата страна,  които могат да застанат с лицето, с достойнството си и с отговорността си  и да ни дадат правилните отговори и решения,  които чакаме всички.....няма!
Заставам плътно зад авторката  и на кота не бих си променила мнението за тези,  които стоят горе по банките в онази красива сграда на жълтите плочки.
Възмутително е!!!

# 636
Добро утро, момичета!

Лус - дано всичко мине без проблеми и не е нещо притеснително!  Praynig

Днес ще се обадя на всички софиянки, които ми изпратиха телефоните си, за да се разберем да се видим тази седмица. Wink

Кремито и Хортензия - още не знам кой ден ще съм в Пловдив, ама като уточня ще пиша!  Peace

Днес поспах цели 5 часа, все още ми е едно уморено...

# 637
Добро утро момичета!

Лус  Praynig Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Смърфи как е въздуха в бг?  bouquet
Марче нямам думи  #2gunfire
Слънцето е напекло от сутринта  sun пак ще се разхождам цял ден на воля! Хубав ден ви пожелавам  newsm51

# 638
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Смърф, само на 28 съм заета , че сме на 2 рд един сутринта и 1 вечерта Mr. GreenТи като кажеш с адашката ще се кординираме. LaughingПриятен ден на всички.

# 639
Добро утро!
Лейди,   bouquet за кафенцето-от мен морски пейзажи, за да ви е хубав летния понделник!

- ей на тоя пясък сядам след бягането и релаксирам! Тишина, спокойствие, много, много зареждащо е!

Смърфи, като идваш към Бс, свиркай! Ще дойда да се видим ако съм в Созопол тогава!

Днес и аз доста задачи имам за вършене, по обяд излизам и не зная кога ще се прибера!
Спорна седмица на всички! Hug

# 640
  • при късмета
Привет!
Както съм излязла в 10 сега си влизам. Леля ми се обади, че я пратили за снимка на кръста и тазобедрени стави, та се хукнах с нея до ортопедията да я видят. И шефа беше с мен, умря ог жега.
Заставам плътно зад авторката  и на кота не бих си променила мнението за тези,  които стоят горе по банките в онази красива сграда на жълтите плочки.
Възмутително е!!!
Абсолютно права си
Люска, вие ходихте ли на лекар, какво стана? Дано не е притеснително положението  Praynig
Ели, мерси за снимките. Прекрасни са
Лейди, приятна разходка
Вио  Hug
Аз да се фръцна, имам уговорка със Смърфи за утре.
Сега ставам да сътворя една супа топчета, че имам поръчка, че днес много окъснях
Гушки на всички и слънчева и спорна седмица  Hug

# 641
Момичета , никакви ви няма днес Sad
Аз съм си в къщи и решавам ли решавам листовки, приключих ги след малко ще се обадя на инструктора да се разберем за утре че имам няколко неясни неща да ми ги разяснят и после да се пробвам на вътрешен изпит.
pisenxeto не трябва ли да те прати на очен ?Не е безобидно това което пишеш.
лус   мисля за вас  Praynig
Валенце стегна ли багажа ? Тук от днес е лято със слънце и нито едно облаче , видя ли изпълнихме задачата , измолихме ви хубаво време  Hug
Морена се загуби  ?

Някой спомня ли си дали Плами беше варненка? С Нощни някой има ли някаква връзка?
Да от Варна е Плами, дано се разпише скоро и дано са добре, а Нощни дали не трябва вече да е с бебче вече ?
Щях да ви пиша как надхитрих форума и колко лесно откривам темата .Просто си смених отмеката направо ми излиза нежни половинки  Whistling
Хайде до после .

# 642
  • София
 Hug Джейми, благодаря за слънцето! Почти съм готова с багажите! Дават го от петък захлаждане, ама поне ще е слънце, пък и 22-23 градуса не етолкова зле, нали! Wink

Мисля си за Луси, какво ли става с нея? Praynig

# 643
Добро утро момичета,
 наваксах с четенето днес ,защото вчера се подхлъзнах на разлятата от ваната от детето вода и май си счупих един от пръстите на краката.Поду се , син, мм рано замина на работа ,а аз оставих детето с мен и си взех един ден болничен . Ще ходя  на болницата ,но не знам дали да взема такси или да чакам мм да се върне в 4 и 30 и да гледа детето докато ме няма?

Луси ,много ми стана мъчно като те прочетох ,много .Дано се оправят нещата и не е това,което мислиш  Praynig Praynig

Смърфи, добре дошла в Родината !Чакаме снимки от срещите  Hug

Валенцето, добре сте си изкарали на еко пътеката. Разкошни снимки ,браво на вас! Така разбирам живота и аз   bouquet

Джейми, успех с листовките и кормуването. И аз ще ходя на инструктаж другия месец ,че септември съм на изпит за книжката ,а от зимата не съм карала въобще, аи то беше за около 5-10 минути само .Треска ме е втресла, но повече на -50 не ми се чака за автобус с детето .Както смениха уч-щето щ имам повече пътуване и няма за кога да отлагам .Стискам ти палци  Praynig

Тите, браво на вас! И аз познах кой си срещнала , ама ми е по скоро адски тъпо от ставащото отколкото ядно.

МА ко , жегата се е завърнала значи ?  Наслаждавайте й се , тук е прохладно ,дъждовно на моменти и около 20 градуса през деня Hug

Елинор, много красиви пейзажи ,наслади им се и заради нас   bouquet

Калинка, надявам се всички да са добре във Варна ! По Фейсбук разбрах за трагедията  Hug Hug

Марче , не знам какво да кажа. Знаеш ми мнението по този въпрос . Много тъжно ми е в какво се превръща България ,много  Cry

Писенце,  Hug

Отивам да правя овесена каша с бадемово мляко, коосово масло ,мед ,канела и боровинки за закуска ,защото детето се събуди . Още не знае,че ще е с мен цял ден  Sunglasses

# 644
Здравейте момичета! Сега прибрах малкия от училище и сядам да си почина, че ме напече слънцето  Joy
Елинор благодаря за моренцето   bouquet липсва ми...иначе си правя плаж вън на тревата  hahaha
Ма ко дано с леля ти всичко е наред и завид за срещата  Heart Eyes
Джейми ти си пушка!!! Както е казал Суворов "повече пот в учението-по-малко кръв в боя!" Ще вземеш изпита от раз  Flowers Four Leaf Clover
Валенце ще имате невероятна почивка!!!  family  grinning039  Nature Sunny lovekiss
Контеса какво става с теб бе жена??? Аз съм от отбора "ръцете ми пречат", а ти си май от "краката ми пречат"  Joy  Hug Praynig надявам се да не е сериозно с пръста - ако не е палеца обикновенно се шинира с левкопласт към съседния пръст, но отиди да те видят в болницата. Ама и ти се губиш - пускай по картинка, ако нямаш време да пишеш...Моите във Варна са добре-благодаря!
Плами е добре и е доброволка - пише в темата за трагедията във Варна  smile3501 newsm10 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт