Първи Юни се задава,знам ще ставам мама! - Тема 76

• 22 111
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Маце, Честита годишнина!!! Желая Ви дълги години любов и топлина в сърцата!!! [/i]

# 31
Гол запис, чета ви и ви се радвам, но не ми се пише нещо.

# 32
Афродита, страхотна тема! Браво!   bouquet

С пожелания за  EFP и бебевалеж!  Grinning

# 33
Поздрави за прекрасната темичка  Heart Eyes  и честит празник на всички малки и пораснали деца, както и на всички настоящи и бъдещи мами  Hug
cristi Мен лелята ме посети по график на 27.05 още  #2gunfire Няма да давам дати за следващите два месеца, тъй като половинката ще отсъства и няма да има възможност за  luvbed и съответно за гонене на Ицето. Останалото свободно, по стечение на обстоятелствата, време смятам да запълня с работа, та да не му мисля много-много.  Mr. Green
Да кажа само, че страхотен валеж се заформи и дано така да продължи докато се опразни темичката. Гушшш и ще ви навестявам, когато мога. А през останалото време стискам силно всички пръсти, очи, уши и т.н.   bouquet

# 34
slunchogleda, в такъв случай ще те добавя, когато ти ми кажеш Hug

# 35
  • София
Здравейте,

Affroditta страхотна темичка. bouquet  Дано се изпълни с много EFP

maceto85 - честита годишнина. Много любов ви желая! Two Hearts

# 36
Запис и от мен  wavey
Хайде дано подобрим резултата от предния месец  Flutter
Аз на 19-ти освен, че НЕчакам М ще се явявам и на държавен изпит  Mr. Green
Дано да имам повече от един повод да се напия, а да нямам тази възможност   hahaha   Praynig

П.п. Обмислям нова стратегия, ако пак се олеля да пропуша, пропия и да се сбъркам от дискотеки и дано реши, че и е за последно гадината  Rage

Хубав празник на всички и много положителни емоции   bouquet

# 37
  • София
maceto85 , честит празник и от мен! Бъдете много,много щастливи!

Момичета, при мен днес болките в яйчниците са  доста по-малко. Дано всичко да е наред. Утре смятам да пусна второ ЧХГ и се моля резултатът да е хубав. Praynig Тъпото е ,че ще мога да отида да ме боцнат чак на обяд и ще трябва да чакам за резултат до вторник  #Crazy

# 38
Честит 1 юни на всички,които имат повод да празнуват Simple Smile
Честита да ни е и новата тема,чудесна е! Hug
Дано да е изпълнена с   EFP

# 39
Геренце, а дано не ти мине номера с пиенето и пушенето Simple Smile)))
Маце, честита годишнина! Чуден ден сте избрали!!! Heart

Аз (не)чакам. И мъж нямам да му мрънкам...

Шоко, я попрочети за спермата (особено приетата вагинално). Имам спомен, че действа заглаждащо на шийката на матката и не знам доколко е препоръчителна

# 40
Maце, честит годишнина, много да се обичате  1dating luvbed

JUne, тъкмо бях с една приятелка, която се сети и каза, че когато била бременна преди да разбере имала напрежение в гърдите и я боляли яйчниците, та си мислеха че й идва, пък то било  EFP Имаш шанс Simple Smile

# 41
ТИАта, ето инфото от Зачатие за цервикална слуз:http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar#10

# 42
  • София

JUne, тъкмо бях с една приятелка, която се сети и каза, че когато била бременна преди да разбере имала напрежение в гърдите и я боляли яйчниците, та си мислеха че й идва, пък то било  EFP Имаш шанс Simple Smile

Мерси, Светле! Hug    bouquet  И аз така попрочетох, а и болките не са баш като ПМС. Обнадеждена съм от първото ЧХГ, но все пак няма да бързам да се радвам преди да видя и второто  Praynig

# 43
Стопанке, онзиден питах СНЛ, той каза, че можем да правим секс и е по-добре без кондом, за да не ми се разваля флората и фауната от гумата. Чудех се дали няма някаква химична реакция между спермата и прогестерона, знам ли и аз.... Ти днес ли не чакаш? Тестове имаш ли?

Днес прекарахме пореден отвратителен ден заради МУМ. Забелязвам, че всеки път, когато съм бременна, се питам точно това пък говедо ли успях да намеря... Предполагам, че в останалото време имам просто повече търпение към разни говедски проявления. Много съм разстроена, половин ден рева, другата половина кълна. Детето и то замина за 2 седмици и ми е мъчно. Ега ти шибания ден.

Аз още се чудя дали да ходя утре на лекар и или във вторник. Не че един ден е чак такава голяма разлика, плодният сак растял с 1 мм на ден, което прави разлика от един милиметър.

# 44
Какво е МУМ? И СНЛ? Всеки път искам да те питам и забравям!

Общи условия

Активация на акаунт