Ахелой 2014

• 12 158
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Ами аз живея тук харесвам си го! Малко е парка е готин прохладен има много деца вярно нямаме кой знае каква ивица ама за печене си става пък и равда несебър и поморие не са през света стига се за 10 минути навсякъде. По заведенията готвят вкусно стараят се хората защото тук сега започва да се развива туризма доскоро имахме само един къмпинг с бунгала и туй то . За Мидията аз там точно ходя на плаж и ми харесва никак не изглежда мизерно напротив създава си настроение

# 16
Ами аз живея тук харесвам си го! Малко е парка е готин прохладен има много деца вярно нямаме кой знае каква ивица ама за печене си става пък и равда несебър и поморие не са през света стига се за 10 минути навсякъде. По заведенията готвят вкусно стараят се хората защото тук сега започва да се развива туризма доскоро имахме само един къмпинг с бунгала и туй то . За Мидията аз там точно ходя на плаж и ми харесва никак не изглежда мизерно напротив създава си настроение
Чудесно, значи ще го посетим при първа възможност поне за разходка и да го разгледаме. До сега само на път за Сл.бряг и Обзор минаваме от там. Но пътя е далеч от плажа и не сме го виждали.

# 17
предполагам не очакваш плаж като в бетонния град или Обзор ? Сл.бряг е лудница пияни шваби гей паради тук говорим за семейна почивка с детенце мисля че ще оправдае очакванията им особено след тези постове които сте копирали колко ужасно мизерно миризливо село е ахелой

# 18
И ние точно това търсим Hug

# 19
Вилиана, това с гей парада беше доста абсурдно. Не харесвам Слънчев бряг заради силната му прилика с панелен комплекс, но тази обосновка не ме кара да посетя Ахелой.
Между другото, предложи хубав голям хотел с басейн в Ахелой (като се има предвид скромния плаж) извън обсъжданите в тази тема (които очевидно са доста зле).

# 20
  • София
И ние точно това търсим Hug

Имаше ли го това ,което търсехте ?Какви са ви отзивите за Ахелой ?

# 21
дааа я кажете как беше на "мизерната гадна Мидия"

# 22
дааа я кажете как беше на "мизерната гадна Мидия"

Изкарахме си страхотно даже.
Ядене пиене и спане.
Голям басейн голям апартамент тишина и спокойствие.
точно това търсихме да си отпочинем smile3507 smile3507 smile3507

# 23
  • В.Търново
Може ли малко снимки и повече разказ, къде бяхте точно?

# 24
бяха на мидия гранд резорт доколкото аз знам общо взето човек като иска да си го направи хубаво и на бунгало да е ще му хареса

Общи условия

Активация на акаунт