Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 79 013
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
Златина, благодаря ти за снимките - страхотно е станало, благодаря и за пожеланията  Hug.

# 121
  • в града на младостта
Здравейте.Аз съм съпруга на полицай от 22г.тази година за пръв път ще ходим на почивка с карта от МВР. Искам да попитам ходилите в Созополската база следното на картата ни пише ....стая 10 блок 6,категория- първа...малко повече инфо за местоположението,ако може. Картата ни е от 07.08-14.08.Пожелавам на всички семейства едно весело и безгрижно лято!   bouquet Поздрави от Димитровград  Hug

# 122
  • TX
 jorjia
Скрит текст:
Блока е реновиран хубаво е и сте точно до стола с изглед към парковата част на базата

# 123
  • в града на младостта
jorjia
Скрит текст:
Блока е реновиран хубаво е и сте точно до стола с изглед към парковата част на базата
  Благодаря много за бързия отговор!    bouquet Само да попитам стая номер 10 на партера ли се намира?  newsm78

# 124
  • София
Мерси за картата.Пак е нещо за ориентир, че си нямам представа какво представлява станцията Crazy Ние  ще сме в блок 1Б.Наистина ли има сладкарница Grinning Стана ми много умилително от тези подредби на комплекса Simple Smile Никой  не пише за почивки- още никой ли не е ходил никъде по станциите Thinking Хайде, момичета- да разведрим малко темта.Закона няма да променим,на протести, политика, гей- паради и мачове също не можем да променим графика.Поне по границата казват по новините че приключва оградата и командировките на полицията.Хайде да раздвижим тематаслънчево и  ваканционно Hug

# 125
  • TX
то тук не са ориентирани като блокове стандартни, а като стаи на две нива със самостоятелен вход през понякогога една обща тераса. Точно 10 не се сещам как беше, но блокчето ОК. и изгледа ви е към юг,
относно сладкарницата преди имаше, но последните три четири години няма. Абе ще видите хубава е базата и най-хубавото е просторната паркова част

# 126
  • Пловдив
Здравейте.Аз съм съпруга на полицай от 22г.тази година за пръв път ще ходим на почивка с карта от МВР. Искам да попитам ходилите в Созополската база следното на картата ни пише ....стая 10 блок 6,категория- първа...малко повече инфо за местоположението,ако може. Картата ни е от 07.08-14.08.Пожелавам на всички семейства едно весело и безгрижно лято!   bouquet Поздрави от Димитровград  Hug
Някъде из форумите имаше скицата на базата, за съжаление я нямам, но това, че пише стая 10 ме навежда на мисълта, че ще сте в по-долните къщички, които са по-близо до стола и портала. Първа категория означава, че сте в реновирана стая, иначе всички имат хладилник и телевизор, екстра или лукс, не съм убедена точно, включва климатик.
Ние също сме на Созопол, но от 24 юли. Весело лято!

# 127
  • Пловдив
Вярно е, че обсъждаме различни теми, но и новият закон не е за пренебрегване. Какво се носи при вас? Според мъжа ми заплатите им трябва да скочат с влизане в сила на закона, там някакъв коефициент има, но не съм много наясно. Някой с малко повече инфо?
Вярно, че явно това е една от причините, заради която бойкотираха приемането на закона, защото не бил финансово обезпечен, сигурно и това ги притеснява, че трябва да им скочат заплатите автоматично. В същото време мъжо казва, че нищо никой не говори за заплати при тях, единствено това е темата, окято не се коментира и то не защото не искат да я дъвчат, а защото никой нищо не може да каже.

# 128
  • изгубена някъде
Ехооооооооо здравейте  Hug
Преди три часа се прибрахме от Китен. Беше прекрасно, не ми се прибираше  Sad
За съжаление /видях, че обсъждате въпроса с телефонните номера/ мислех да запиша телефоните на всички бази /на рецепцията ги има/ и накрая в галимацията, багажлъците и снимките  Mr. Green направо забравих.
Зорничка, за съжаление както вече разбра няма да се засечем.  Sad
Времето беше страхотно, храната беше страхотна, само стаята ни беше малко тясна, но за друг път ще знаем за каква стая да кандидатстваме. Грешката си е изцяло наша.

# 129
# 130
Според мъжа ми заплатите им трябва да скочат с влизане в сила на закона, там някакъв коефициент има, но не съм много наясно. Някой с малко повече инфо?
Има едно положение в закона, че заплатата не може да бъде по-ниска от (за вече махнатите категории Д и Е например)  1,4 коефициент умножен по база. Тази база се утвърждава ежегодно със закона за бюджета - в момента е около 370 лева, т.е. грубо казано най-ниската заплата на държ. служител не може да е под 1,4 х 370 = около 500 лева. С новия ЗМВР този коефициент става 1,6 за категории Д и Е и 2,3 за Г и нагоре..
Проблемът е, че с последното увеличение от януари в момента едва ли има много държ. служители, които стартират с по-малко от тази сума. Конкретният размер на заплатите се определя от министъра и в момента едва ли някой може да каже ще има ли увеличение след новия закон.

# 131
  • София
Не знам защо, но си мисля, че това увеличение беше направено вече  Peace Peace

# 132
  • Лутаща се
Днес разбрах, че след като се е върнал от границата колега на съпруга ми е починал от инсулт.
Пак млад мъж....... ужас!!!  ooooh!

Май вече и аз искам мъжа ми да се пенсионира веднага след като направи годините, а не да стои заради заплатата. По-добре малка пенсия, но жив мъж.  Naughty

# 133
  • София
Напрежението е голямо. Съболезнования

# 134
И времето "на разположение" се заплащало по новия закон. Стотинки било, ама все пак.

Общи условия

Активация на акаунт