Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 77 651
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Някой има ли впечатления от БО с.Баните?
Хайде и аз да попитам за тази база....Пълна неизвестност се стеле около нея...Дали някой в темата не знае нещичко?

# 646
  • В полите на Пирин планина
Вие за почивки питате, аз да подхвана темата "бежанци" и граници ...

Как е при вас, има ли някои, които са близо до гръцката или турската граница?

При нас се говори, че бежанците са на има-няма 50 километра от гръцката граница, а в същото време пращат все още хора и на турската.

ББ прави показни учения на ГКПП Кулата...  newsm78

# 647
По отношение на бежанците, в момента е спокойно. Дано да не е затишие пред буря.

# 648
  • София
В София в общежитията за бежанци и почти празно.Вероятно с идването на пролетта ще се активизират отново ...Но и да ги мисля от сега,няма какво да направим.Актуалните за момента ангажименти са във връзка с футболните мачове. Close Те поне са предвидими като ангажимент в календара

# 649
Не е спокойно, уви ...

На 50 км от България, в Драма има хиляди. Очаква се да се направи бежански център в с. Просочани, което е на 20-30 км от ГКПП Илинден. Не се знае и бежанците в Идомени, Македония на къде ще търсят "изход" за тях, а напаст за нас ...

# 650
Спокойноооо, моят мъж гледал нещо някъде, по квота трябвало да приемем 1200 бежанци от Западна Европа. Само двама се записали доброволно..... Хич и не щат да идват тук. И да ги доведат, ще избягат и пак ще минат границата. Само ние стоим тук доброволно....

Той беше на границата по Коледа за 18 дни. Към момента от цялата област ходи само 1 и то в Елхово, в лагера. На зелена граница не ходи никой от тук. Не знам кой охранява, честно....

# 651
Явно нашия регион - Петрич, Доспат, Гоце Делчев ...
От тук намалиха едва преди 15 дни с 13 човека.
Сега чакаме включване, заради хилядите в Северна Гърция. newsm78

# 652
Здравейте, имам въпрос - кога дават парите за дрехи?

# 653
Някой има ли впечатления от БО с.Баните?
Хайде и аз да попитам за тази база....Пълна неизвестност се стеле около нея...Дали някой в темата не знае нещичко?
На Баните е много хубаво. Бяхме там през януари. Питайте,каквото ви интересува.

# 654
  • София
Ами,всичко,което се сетиш:)Място,условия,ако не е твърде нахално и снимки BlushОбмислям като вариант за родопска почивка

# 655
Ами мястото като природа е прекрасно (то е ясно,щом е в Родопите).Условията в базата са много добри. Във всяка стая има вана с минерална вода.  Стаите са с  по две легла и има и ратегателен фотьол. Има и апартаменти. В базата има басейн, който не е голям-само за киснене е ,не става за плуване. Но водата се сменя всеки ден и е 100% минерална, не се разрежда.
Няма осигурено хранене там,но в съседство е санаториума и там може да се храниш. Храната там е вкусна и много евтина.
В самата база има трапезария и оборудвана кухня, който иска може там да си приготвя храна.
Това е в общи линии. Базата е в центъра,точно до реката.

# 656
  • София
Сърдечно благодаря за информацията bouquet

# 657
Ами мястото като природа е прекрасно (то е ясно,щом е в Родопите).Условията в базата са много добри. Във всяка стая има вана с минерална вода.  Стаите са с  по две легла и има и ратегателен фотьол. Има и апартаменти. В базата има басейн, който не е голям-само за киснене е ,не става за плуване. Но водата се сменя всеки ден и е 100% минерална, не се разрежда.
Няма осигурено хранене там,но в съседство е санаториума и там може да се храниш. Храната там е вкусна и много евтина.
В самата база има трапезария и оборудвана кухня, който иска може там да си приготвя храна.
Това е в общи линии. Базата е в центъра,точно до реката.
И аз благодаря за информацията. Само още малко въпроси - какво е обзавеждането в апартаментите по отношение на настаняването, тъй като ние сме с три малки деца и не знам изобщо дали ще успеем да се поберем в апартамента? И каква е посещаемостта, тъй като досега не сме ползвали нито една от базите на МВР и не знам колко по-рано човек трябва да се обади за места. И последно - басейнът е вътрешен, правилно ли съм разбрала, подходящ ли е за дребните като температура и дълбочина

# 658
  • София
"Обаждането за места" всъщност е записване и кандидатстване за карта за почивка.След одобрение се хиди.Рядко при налични свободни места ,може да се настанят почиващи извън тази процедура

# 659
"Обаждането за места" всъщност е записване и кандидатстване за карта за почивка.След одобрение се хиди.Рядко при налични свободни места ,може да се настанят почиващи извън тази процедура
Интересувам се от настаняване в неактивен сезон, за който в правилника чета, че настаняването става именно чрез предварителна резервация, явно с обаждане или мейл, какъвто обаче няма на сайта, а само телефони. Затова предположих, че идва реч за нещо такова. Както и да е, ще се обадя тези дни и ще попитам, в крайна сметка това е единствения сигурен начин.

Общи условия

Активация на акаунт