Януарско сърчице,вече тупка и расте 2

• 27 673
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Любов искам и моето течение да изчезва и да си остане само здраво бебче,че направо вече като го видя това кафеникавото и ми призлява  Sick
А и на мен ми се струва безмислен първият.Ама ако каже АГ или ми го препоръча ще го правя,няма начин  Sunglasses

# 61
момичета, не е безсмислен, след като лекарите казват, че трябва да се прави - дори да е само процентна вероятнст, по-добре от 0, нали?

# 62
Здравейте
Пулса на бебчето го доловиха с вагинален ехограф.Понеже съм от Велико Търново тук нямаме апарати за ФМ.Само в София ли има?
Привет и от мен в новата тема.
Аз отново вчера имах зацапване.Звъннах на лекарката и ми каза,че било нормално.Ембриона се имплантирал.Според мен е притеснително,но щом казва,че не е.Все едно за първи път съм бременна.Някакси всичко ми е странно различно от преди.
За казването,първо казах на майка ми,като си направих теста.И то след закъснение от 6 дена.Тъй като ми предстоеше операция на разширените вени и се притеснявах,че може да ми дойде цикълът точно когато съм там.Та така реших да си направя теста.Отложих операцията живот и здраве за догодина.
Ставам да глася вечеря.Лека вечер! Hug

Хайде най-после и аз - хоп в темата!

Би ли ми казала за тази опрация на вените малко повече?
И аз имам нужда, но ми казаха, че е по-хубаво да родиш, колкото там бебенца искаш и след това да си ги оперираш, защото щели по време на бременността да се разширят пак.
Къде ще си я правиш? Колко струва и тн.?

Моите вени са повърхностни,имам една голяма още от преди първата бременност.Сега станаха и на двата крака.Работата ми е свързана с постоянно стоене прав и на едно място.
Намерих най-чудесния лекар чак в Бургас.Работи в Многопрофилна болница Дева Мария.Прегледа е с направление,но се прави в Медицински Център Света София.Операцията също е по здравната каса.Пишат друга клинична пътека и затова нищо не се плаща.Трябваше да платя само 30 лв преглед при анестизиолог.Но ще го оставим за след година Crazy.

# 63
А относно Биохимичния скрининг мисля да ходя на втория или третия първия ми е безсмислен само кръв взимат и ти казват каква е вероятността за даун.
Е то не е ли това идеята на ранния, да се вземат предвид резултатите и да не се притесняваме...?

# 64
Има много жени ,които на първият им излиза висок риск,а след това няма такова нещо.За мен е направено за пари до голяма степен....И е задължителен само за жени над 35г.Но пак казвам,ако лекарят каже,че препоръчва...ще го направя,но ако ми каже,че не е задължителен-няма да ходя. Peace

# 65
БХС  се прави от 11 до 14 г.с. като тогава точността на изследването е около 90 %, може да се направи и от 16 г.с. до 19, но тогава точността е около 70 %.  
ФМ в първи триместър също се прави от 11 до 14 г.с.
следваща 18 - 22 г.с.
фетална ехокардиография 23-25 г.с.
По късно в третия триместър може да се направи още една ФМ.
Освен БХС другите изследвания имат препоръчителен, не задължителен характер и разбира се ако доктор сметне за нужно.

# 66
Здравейте, да се запиша и аз  Hug.

Да ви попитам вас как ви гледаха за пулс, на вътрешен или на коремен видеозон.

Вътрешен. Не се безпокой, просто на коремния ако не е раположено добре или е мн малко, понякога не се вижда.

# 67
добро утро и от мен,

за сърце знам, че от 6-10 седмица трябва да се чуе, ако няма до 10 - лошо  Rolling Eyes

за биохимичния скрининг къде ще го правите ив  коя седмица трбва да се направи? това ли беше изследването за синдромите - Даун и другите?

сорри, но съм се шашнала, че аз имам преглед чак на 12/06, а тогава ще съм в края на 10 седмица и се чудя да не съм изтървала нещо, което трябва да се направи - нали ми е първа бременност и съм се ошашкала много  ooooh!

успех на мамите с две бебчета, всичко да е наред - лежете и почивайте, стискаме палци за вас!

може ли някой да ми каже, който има опит, кога най-рано може да се определи пола?

в 4 месец

# 68
В 14 седмица, когато ми правиха фетална морфология - казаха пола.

# 69
Мери, а познаха ли?

# 70
  • London
Здравейте момичета как сте   bouquet

Мен ме боли гърлото и много ме е страх да не се разболея  Praynig Знам, че нищо не мога да пия , знаете ли някоя бабина рецепта , която да ми помогне  Hug

# 71
Здравейте и от мен! Аз се записвам със сърдечна дейност на бебчето  Heart Eyes днес бяхме на доктор и той каза, че всичко е наред! 6г.с+5дни съм Simple Smile След две седмици пак сме на преглед  baby_neutral  Пожелавам успех на всички с бременеенето и в новата темаа  Hug Hug Hug Целувки!

# 72
puffi ,кога ти е термина?

# 73

На мен пола с второто ми го казаха още 12 г.с. и то на обикновен преглед - познаха  Grinning

За болното гърло, Наталиана, чай, лимон, джинджифил, ако можеш да намериш пчелен прашец, той е просто вълшебен не само при болно гърло. Също гаргари със сода...

# 74
  • London
Благодаря ти trust  Hug
Гаргарата със сода разредена с вода ли да я правя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт