Януарско сърчице,вече тупка и расте 2

• 27 413
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
La Jolla, и при мен е така. Не мога да понасям никакви плодове и зеленчуци, а виж пък сега посред лято преядох лютеница. Голяма грижа ми е хранененето  newsm78

# 706
Забравих да добавя третия тип на недоверчивите, към които явно спадаш ти Grinning
Все пак наистина не съм имала теб предвид, но явно твоето самочувствие не позволява да мислиш друго. Grinning

Попитах защото цяла сутрин чета и слушам как хората са разделени... да пращат ли смс-и или така и така държавата си имала властови ресурси да оправи нещата...да си помагаме ли сами, или да чакаме майка България.. разбира се всичко това разбуди моята гражданска позиция Grinning

Интересно ми беше какво е и мнението тук, сега дали разбра или трябва още по детайлно да обясня...

Надявам се отпаднаха съмненията ти, че се опитвам да те определям що за човек си Laughing

Да, разбрах че изведнъж спаднах към 3 тип хора  Joy
И разбрах, че имаш компетентно мнение по всеки един въпрос !
Няма повече да противореча, че знам ли...  Crazy

# 707
  • Пловдив
Дами, надявам се никоя от вас да не се засегне. Какво ще кажете все пак в темата да пишем най-вече за бременността и какво ни очаква след нея? Предстоят ни такива хубави емоции, защо да си нарушаваме спокойствието, изпадайки в някакъв спор?
Искрено се надявам да бъда правилно разбрана!  Peace

Държа да поясня, че темата за Варна, Добрич и останалите градове ме вълнува! Но все пак си мисля, че тук не е място за спор! Wink

# 708
Дами, надявам се никоя от вас да не се засегне. Какво ще кажете все пак в темата да пишем най-вече за бременността и какво ни очаква след нея? Предстоят ни такива хубави емоции, защо да си нарушаваме спокойствието, изпадайки в някакъв спор?
Искрено се надявам да бъда правилно разбрана!  Peace

Държа да поясня, че темата за Варна, Добрич и останалите градове ме вълнува! Но все пак си мисля, че тук не е място за спор! Wink

И аз така мисля, има достатъчно теми в които може да се обсъждат други неща !  Peace

# 709
  • пловдив
здравейте,
относно това за витамините, на колкото и лекари да съм ходила до сега всички ми казват, че е задължителен приема на витамини през бременността, но както вече няколко пъти се изписа всеки сам решава за себе си. Даже последния път като ходих при д-рите Даскалови ( тези от Пловдив предполагам ги знаят) ми се накараха, че съм спряла да пия витамините и д-р Даскалов започна да ми обяснява, че и пет кофички кисело мляко да изям пак няма да си набавя това което се съдържа в него, което го има в едно хапче витамини. При мен ФК ми е изписана до края бременноста.
Момичета в София колко струва БХС?

# 710
Ха-ха, steisil, аз съм същата история. От два дена насам хапвам лютеница и ми идва добре. Също съм на вълна на едни сиренца за мазане от Лидл, тип крема сирене. К'ви неща хапваме, при наличието на изобилие на плодове и зеленчуци?!? Пфу!  ooooh!

adoration_, надявам се, че си добре! При мен се случва често, не мога да си стоя на краката и се налага да лягам. Има го това, че Утрогестанa, който приемам, доста ме омаломощава и ми се вие свят на моменти.

# 711
БХС е безплатно.

# 712
  • пловдив

Е сега, ти ме уби #Crazy
Моля те, дай разяснения, че се втрештих.

# 713
Стари са ми вестниците, сега говорих с Фемина, казаха 60 лв. Simple Smile за ранния БХС.
 Миналата година ми обясниха, че вече било безплатно, но е ставало дума за тези по Доверие.

# 714
  • пловдив
Стари са ми вестниците, сега говорих с Фемина, казаха 60 лв. Simple Smile за ранния БХС.
 Миналата година ми обясниха, че вече било безплатно, но е ставало дума за тези по Доверие.
Благодаря! Аз ще платя 140 лв., което включва БХС и ехографския преглед и куп други глупости, вече е нещо страшно тия пари за нищо ги нямат. Ама като сме се хванали на хорото ще го играем до край. То да не забременееш, пък недай си боже и някакви проблеми да имаш и айде, влязал си в една схема. Да не се оплаквам, че нали в крайна сметка резултата оправдава средствата. Wink

# 715
  • Пловдив
mirinda m, да, резултатът ще оправдае средствата, но това не променя фактът, че всичко е пари.  Confused
Ясно ми е, че всеки труд си има цена, например обстойния ехографски преглед, но все пак смятам, че цените не са съобразени със стандарта на живот в България. От друга страна, самите ехографи струват много, наистина много. Та, и ние сме си прави да се възмущаваме от цените, но и лекарите трябва да си уважават труда и да получат съответното заплащане.
La Jolla, по-добре съм от вчера, определено. Благодаря за загрижеността! Hug

# 716
Момичета, вече сме 48 стр. Дайте да мислим име за новата темичка Simple Smile

Ето моето предложение:
Лято, плаж, море... януарче продължава да расте!

Какви са вашите предложения?

# 717
mirinda m, да, резултатът ще оправдае средствата, но това не променя фактът, че всичко е пари. 

Да, засмяха се и казаха : "Как безплатно, няма нищо безплатно" ...

Харесва ми предложението Peace

# 718
  • Пловдив
deedeetu, и на мен ми харесва предложението! Щом има море, гласувам с две ръце! Mr. Green
Брей, какъв съм поет! Mr. Green
Ще си позволя да напомня, макар да не знам какво е положението в действителност:
Дами, нека всяка, която иска терминът и останалите данни да присъстват на първа страничка в новата тема, да ги изпрати на никид. Simple Smile
Ако всички вече сте го направили, моля да ме извините! Simple Smile

# 719
Здравейте относно витамините аз ги пия пия такива, които са комбинирани и в тях има и фолиева киселина нея не я пия отделно. Според мен не може да се разчита изцяло на плодовете и зеленчуците ако не си ги отгледал сам не се знае колко нитрати има в тях. Същото е и за другите неща като млякото и сиренето, аз съм яла домашни и изобщо не могат да се сравнят с тези, които се предлагат в магазините.

А относно Варна и аз пуснах смс, по принцип доста често пускам смси за хората, а и за животните  Wink

Общи условия

Активация на акаунт