Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 355
  • 581
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Здравейте, мили дружки  Hug
Защо не се разписвате по-често тук  newsm78
Мила ми Госпожо, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте безкрайно!!! Много целувки от Ямбол!

Мариянка, как си?
Ще се радвам, ако вече си наистина по-добре!! Пожелавам ти бързо възстановяване, мила  Hug
Айша, как е Ани? Не съм я засичала във фейса скоро бе..
Тази седмица в Ямбол е театрална. Цяла седмица има гостуващи театри. Нашия шеф е спонсор на събитието и тъй като много си ни тачи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green та ни даде билети и цялата фирма сме си заедно от рано сутрин, та до късно вечер  Blush Шегата настрана, обичам много театъра и се възползвам от всяка възможност да се докосна до това изкуство, дори и в нашия град  Embarassed, където постановките са рядкост.

# 106
  • София
Марийче, днес ми свалиха и последния дрен и се изкъпах с помощта на специални лепенки които пазят раните. Вече съм значително по-добре.

# 107
  • София
 newsm51 smile3525
по 1 букетче за липсващите. И да минете да се разпишете. Ще пиша отсъствия, ама ха.  Crossing Arms
Марияна, как си?

# 108
  • София
Оправям се лека полека, Айшер благодаря!   bouquet Като се събудя още си пазя дрена, въпреки, че вече е махнат, но в първия момент забравям това. Сега се боря с световъртежа, като стана. Вчера сестра ми и майка ми семейно както и приятелка с мъжа си дойдоха да ме видят, така че имах посещения и не скучаех. От днес вече трябва да се справям сама с ежедневните задължения у дома, понеже Оски тръгна на работа.

# 109
  • Ямбол
Айша, тук сме бе или поне аз  Heart Eyes
Мариянка, трябва време. Ще се правиш, мила   bouquet
Госпожата е ходила в Хисаря и даде отчет във фейса.
Малинка прибра ли се от немско  newsm78
Я веднага да дадем всички отчет за дечинята - как са и къде ги е отвел вятъра през лятото.
Моето дете приключва семестриално вече. Има още една или две курсови работи, но изпитите свършиха. Започва да учи за държавните изпити през октомври. fingerscrossed

# 110
  • София
Ех, Марийче, и Ивето ще си поеме вече пътя!  Hug
От една страна е чудесно, от друга малко е тъжно, че този период остава зад гърба и и вече става една стабилна млада дама със страхотно бъдеще! И независима от теб! Дай-Боже да я чакат само хубави дни занапред!  baby_neutral Желая й страхотни неща!
Видях на Госпожата разказа в картинки, много добре направен, сякаш се присъединих и аз. Много романтично поднесен подарък пръстен-направо като в приказките.
С Малинка се чухме когато бях в болницата-тук в България е засега.
Да кажа за Дани-свиква с новата работа и е много щастлива, че започна работа, която е по специалността. Има още два изпита за тази година. Въпреки че много пъти се налагаше да излиза от работа още през първата седмица от започването си там, спрява се успешно с всички неща и много се гордея с нея. Тя ми беше голяма опора преди и след операцията, благодарна съм, че имам такова прекрасно дете! newsm17

# 111
  • Ямбол
Благодаря ти много за чудните пожелания към Ивето, Мариянка  Heart Eyes
А колкото до независимостта -  Mr. Green Mr. Green Mr. Green златни ти уста  Laughing
Аз желая на всички деца по много - здраве, любов, късмет и сбъдване на всяка мечта  Hug
А за Дани - за секунда не съм се и съмнявала в истиннотта на думите ти. Тя е невероятно дете Peace
Тиниии, докъде докарахте организацията за сватбата? Купихте ли от Икея бутилките?

# 112
  • София
Да, времето лети.
Марияна, браво на Дани за помощта. Голямо и разумно момиче е вече.
Аз като бях в подобна ситуация, Ани беше в началото на 12 кл. Тогава имаше и учителска стачка, та не учеха. Тя с удоволствие ходеше на фриз. курс. Но вечер направо беше подивяла. С 1 съученичка съседка си изкараха операцията ми в чалготеките на Студ. град. Пламен се прибираше по малките часове от пицарията и нея все я няма в къщи. Уж спала при Нина, ама майката на момичето ме открехна къде са били. Добре, че във Военна болница ни гледаха добре, та оживях след двете упойки.
Господ ни е пазил всичките.
Мария, изгледа ли театрите? Ива е сложила снимка на някакъв дзвер във ФБ. Срам ме е да питам там, но какво е това чудо?

# 113
  • Ямбол
Айшааа,  Joy Joy Joy
Младежът е част от туристическата им група, тези с които бяха в Румъния преди седмица хихи
А по повод болниците - важното е, че лошите неща минават и заминават ...

# 114
  • София
Не, аз питам за 1 животно на снимка. Някакво екзотично, може би лама или камила. Даже с Абет са коментирали дългите му мигли.
Младежа съм го пропуснала  Laughing

# 115
  • Ямбол
 Joy сега видях това животно .. идея си нямам какво е.. само се моля да не й е домашен любимец  Joy

# 116
  • София
Joy сега видях това животно .. идея си нямам какво е.. само се моля да не й е домашен любимец  Joy
Пу-пу, пепел ти на устата- както казваше Зюмбюл ага от Великолепния век.  Joy
Сега си писахме с Ани на скайп. Отива да пазарува  Party

# 117
  • София
Здравейте, момичета.
Много на бързо да кажа , че сме добре. Ече пя я. Ангел се скъсва от скитня. В събота дойде на вилата при нас с една  приятелка, хапнахме, пийнахме,  играхме на карти и си тръгнаха. Ей това е млад да си и без ангажименти.
В петък за Гърция заминават. Сладури бе.
Радвам се че Марианка е добре. И за всички  деца също. Айде, че ми идва спирката. Целувки.

# 118
Най-НАКРАЯ се завърнах.
Ходихме до София, по пътя ни блъсна един джип, после колата се развали, после се оправи сама, после ходихме на интервю за визи в американското посолство, после хамериканския шефф ни връчи новите значки на мениджър орел, после радев ме заведе на мама на гости, изкарах един грип, оправих се, сецнах си кръста, не съм се оправила. И през вссичките тези перипетии тече организацията на сватбата.
Ииии дадоха ни много лесно 10 годишни американски визи....
И баща ми ни оправи и боядиса колата...
И купихме бутилките от Икеа....
Изобщо момичета не знам на кой свят съм
Обичам ви и хубава вечер!

# 119
  • София
Мама Тин, ние също те обичаме.  Hug
Честито за визите, а сватбата ще бъде идеална. Сигурна съм в написаното.

Общи условия

Активация на акаунт