Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 348
  • 581
  •   2
Отговори
# 90
Адашче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много ти благодаря за новините - влизам през 5 мин. да проверя дали има нещо ново. Нямам телефон нито на Оски, нито на Дани, а на Марияна не посмях да звъня. Но щом си я чула, утре ще и звънна и аз !  Peace
Тя беше споменала, че има миомен възел, явно е пораснал и нещата са се влошили, дано всичко да е наред  вече !  Praynig Praynig Praynig

# 91
  • София
.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 13:58 от Aisha

# 92
Айше, нещата са индивидуални, не общовалидни.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 23:24 от gospojata

# 93

Ми точка има само в поста и това е. А аз търкам монитора, като си мисля, е нещо му има  Mr. Green Айше, голям пост постна  hahaha Joy Joy Joy

Марианка, много положителна енергия ти пращам и много силни прегръдки. Бързо възстановяване и от мен  Hug

# 94
  • София
Четох във ФБ - Окси пише, че в събота може да я  изпишат. У дома и стените помагат, ще се възстнови.
Бибиту, поне монитора е кристално чист сега.
И аз съм търкала така.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 22:29 от Aisha

# 95
...
Бибиту, поне монитора е кристално чист сега.
...

smile3521

# 96
  • София
Тук съм си у дома вече. Прочетох как сте се вълнували за мен и се насълзих. Благодаря ви за подкрепата!!!Явно е имало ефект от нея защото влязох на операция за остраняване на част от дебело черво и извеждане през корема ревах много тогава но благодатение на Бог не беше това. Миомата също не е проблемна и не е отстранена понеже е трябвало да се отсттани цялата матка а без разрешение не са посмели да го направят даже е имало фоликул.

# 97
  • София
Мариянка, добре завърнала се. У дома и стените помагат и бързо ще се възстановиш. Скоро ще забравиш за случката, от опит го пиша. В събота си мислех за дядото. То е ясно, че няма да го оставят гладен. Но се замислих как сме се подредили - и стари и млади на нас чакат. То при мене не важи - първите вече ги няма, а втората ми избяга  Cry.
Но масово познатите ми са с двойни ангажименти, претоварени и преуморени.
Ани твърди, че е добре. До началото на юли е сама - съквартиранта си дойде за изпити.
А къде изчезнаха всички? Бибиту даже излъска монитора, но няма какво да чете.

# 98
  • София
 Добре съм ви заварила Айше. Дядото тъкмо сега се бил кротнал че миналия път исксше да му декорираме прашасалите шкафове за безкрайната върволица от гости дето се точат у тях

# 99
Аз се чудя защо всичките ми известия от форума са в раздел „Спам" на пощата, пък то пак сменили визията на сайта  ooooh!
Марианка, добре че всичко е приключило добре. Сега ща си почиваш и пак ще почиваш ...
Тук продължава да ухае на липа, опиянява чак. Толкова е приятно - отваряш прозореца и влиза аромата на липата, отваряш вратата - пак ... Аз тази година успях да си набера и сега се суши. Не съм много по чая, но липов чай пия. Сега през лятото си правя една кана чай, оставям я да изстине и я слагам в хладилника да се изстуди съвсем. Много ми е вкусен така, иначе не мога да го пия.

# 100
  • София
Бибиту, вече няма форум. Тук е информационна платформа, ръц. Уж да задоволява интересите на всички,търсещи. Ама като гледам дългогодишните потребители  едва се оправяят и реват, а новодошлите съвсем ще се забъркат и излезат. Но така са решили собствениците - няма как да роптаем.
В Търново до балкона на леля ми имаше голяма липа. Много хубаво ароматизираше апартамента, пазеше сянка и си беряха лесно, с 1 протягане. Сега липата е поокастрена, има само 1 клон. Другата част е заета от хотел Аквая. Хубаво е хотелчето, но може да гледаш ТВ от стаите му. Като бях по майските празници и виждах какво ровят по лаптопите си гостите му.
Мама Тин, готови ли сте за събитието?

# 101
  • София
Имам алергия към цвета на липата както и към липовия чай.
Чакам утре по това време да ми свалят дрена и да се изкъпа, дай Боже!

# 102
Привет, любими !  Heart Eyes

Марианка, радвам се, че се подобряваш, с всеки изминат ден, ще си все по- добре и по- добре !  Praynig Praynig Praynig Стискам палци контролният преглед да е ок, да ти свалят дренчето и да се успокоиш !  Praynig

Днес е много спешъл ден за семейството ми, затова искам да го споделя с вас ! Почерпете се за нашата Сребърна сватба, любими !  Heart Eyes

Скрит текст:

# 103
  • София
Мария, благодаря!

Честита сребърна сватба и да бъдете още много години заедно и влюбени!  bouquet

# 104
  • София
Госпожата,честита сребърна сватба! Пожелавам ви да сте здрави, да се разбирате и да гледате правнуци  заедно!    bouquet   Wine Glass
Мариянка, постепенно ще се наредят нещата, ще става все по-леко. Пази се, глези се, да те гледат Дани и Окси.
Сега ше издирвам Ани, че днес не се  е вихрила нито във ФБ  нито в Скайп.

Общи условия

Активация на акаунт