Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 405
  • 581
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ех, Тини, имала глава да пати! Важното от тук нататък всичко да е на 6!

Аз да се похваля, че вече се къпах цялостно, въпреки че голям страх брах да не се получи някой сакатлък с раните, понеже не излеждат никак приятни. Също така започнах да се мажа с контракт тубекс и да видим дали ще има ефект да не са толкова видими белезите.
Всеки ден се разхождам по малко. Поемам едно по едно домакинските задължения. За сега бързо се уморявам, но поне вече не ми се вие свят като ходя по улиците. Мисля да се възползвам от болничен колкото ми дават. За сега съм в отпуск до 16 юли, пък нататък ще видим.

# 121
Ех, Тини, перипети, приключения, важното е, че всичко е минало, а сецването, ще го оправиш.
Честито за визите, да ги ползвате често със здраве  bouquet

Мариянка, щом дават болнични, ползвай ги  Hug

# 122
Марианка, болничния прекъсва платения отпуск с толкова дни, за колкото е издаден. Само трябва да се подаде молба в Човешки ресурси да бъде прекратен платения отпуск поради издаден болничен лист  Peace Това е по Кодекс на труда, колкото и да е смотана фирмата закона си е закон  Mr. Green (поне така си мисля аз).
Аз днес почивам, чакам малко да се разхлади и отивам да спортувам.
Хубава и мързелива събота от мен  Hug

# 123
  • София
Марияна, честита баня!  bowuu С всеки ден ще става все по-добре. Доколкото знам може да ползваш до 6 месеца болничен. После пак, но след 1 работен ден. Аз за подобна операция си използвах всичките полагаеми 180 дни. Като наближеше да свършва болничния и ходех при ЛЛ за направление и така отивах на  комисия в  ДКЦто. Там  първия път формално ме питаха боли ли, казах да. Следващите пъти сестрата само вземаше картона ми и го продължаваше. Ами така де, толкова осигуровки сме дали на държавата - полага ни се. Няма само мангалите да хрантутим.
Бибиту, според мене тя има предвид, че до 16.07 е първичния, от болницата.
Ани е добре, само студеното време я мори. Облича се като тук през март. Но тя  си избра този ветровит, северен град. Започна работа в нов салон, само тя е на женско там. По-близо е до квартирата и е удобно. Аз очаквам новост, като стане ще се похваля. Но дано е става  Praynig

# 124
  • София
Айше, както винаги предположи вярно, от болницата ми дадоха 37 дни болничен-7 дни за престоя там и още 30 дни.
Браво, радвам се, че Ани се е уредила!
И аз като теб ще опитам да взема още дни, защото наистина още не се чувствам добре. Много бързо се уморявам и гледам да си полегна.

# 125
Хей къде сте, по плажове или банковата криза ви умисли  newsm78
Скрит текст:
Империята на Цветан Василев се срина и всичко покрай него. Хотелът, където започнах е под неговата банка КТБ и вече сме съкратени, но до седмица пак повечето сме на работа.
Изпитание, няма как.

Петя това лято работи в хотел на Златните, като холова камериерка към ресторанта и общите части.
Справя се, което ме радва много.

Поздрави и спокойна лятна вечер, мили  Hug Hug Hug cheers

# 126
  • София
Ваня, не съм очарована да разбера за поредното изпитание, което имаш. Дано всичко свърши добре и скоро да се похвалиш с нова работа!

Днес съм юбилярка, ставам на 50 години и искам да ви почерпя! Предупреждавам ви, че не търпя оправдания за диети и режими-хапнете си и си пийнете за мое здраве!

А това е тортата, коята поръчах за празника:

# 127
  • София
Мариянка, честит юбилей!   bouquet
От тук нататък само здраве, нова, лека работа с голяма заплата и много щастие с близките!
Аз, нали от понеделник съм на диета  Embarassed - взимам си от всичко. Добре, че тортата е само на екрана, иначе не бих и простила.
Ваня, дано кризата да е само временна. Все пак банката ще заработи след няколко дни. Тогава и финансите на хотела ще се оправят. Надявам се на добър край на сагата.
Браво на Петя, все по-добре ще се справя. Нали трупа стаж и опит.
Чуваме се всеки ден с Ани. Съквартиранта си дойде оня ден, доведе и друго момче от компанията да си търси късмета. Та сега е с 2ма кавалери. Те готвят докато е на работа, строява ги да чистят и подреждат.  bowuu

# 128
Мариянка, Честит юбилеен празник   bouquet
Желая ти всичко най-добро, здраве, успехи, усмивки  Hug Hug Hug

Ако ни бяха дали веднага заповедите за освобождение, вече щях да съм на друг хотел.
За 4ри месеца работа, колективът ни се превърна в едно голямо семейство. От два дни, се въртят телефони, споделя ме си, къде търсят из хотелите работници, кой как е, как вървят нещата покрай документацията, подкрепа отвсякъде взаимна, без значение, позиции, възраст, образование.
Може да отворят банката, но сривът е огромен, по всички етажи на стълбата има съкращения, изпълнителни директори, от най- шефове, до чистач. С една дума ФАЛИТ Sad
Фалит за материалните ценности, но човечността ги победи  bowuu

# 129
Марианче, честит да е за теб този ден юбилеен! Да си много, много здрава, обичана и щастлива. Всичко друго се купува с пари, не ги мисли Hug Целувки и поздрави от цялата ни компания.

# 130
  • Ямбол
Ехаа, живнала ни темичката  Heart Eyes
Честит празник и тук, Мариянка! Аз ще си взема от всички почерпки, к'во като съм мааалко напълняла   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ваня, аз също много съжалявам за проблемите на работа!! Дано всичко се реши в твоя полза и да си имаш работа и хубава заплата  Peace Специални поздрави за Петя  Heart Eyes
Тинии, как сте  newsm78 Как върви подготовката за щастливото събитие??
Аз се вълнувам само като си помисля, а не ми се мисли за теб и Радев просто  Blush
Следващата седмица, в събота, и Ивето има празник - абсолвентски бал. Купихме рокля от Стара Загора миналата седмица, натъкмени сме вече  Mr. Green
В събота евентуално ще съм в София и ако имам и най-малка възможност ще се обадя за среща. Моите дружки от училище (тези, с които ходя на Хисаря и на Старозагорските бани) са решили да дойдат до София и да поздравят Ивето. Така че ще имам гости и ще ми бъде много натоварено, но ако ми остане мааалко време, веднага ще викам сбор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 131
  • София
Мария, ще чакам сигнал за среща. То и в неделя може, ако си тук. Ако не стане - тъкмо имаш повод да дойдеш пак.  Party
Как лети времето - кога писахме за абитурентски рокли, вече абсолвентски купувате.
Ани като изкласи в колежа беше с панталон и блуза, така си избра.

# 132
Марианка, честит юбилей и от мен   bouquet Бъди здрава и винаги позитивна и усмихната. Всичко друго е без особено значение, когато го няма здравето. Аз се почерпвам от всичко  Mr. Green Наздраве!
Оооо, другата седмица ще стане цветна и красива темата, ще има снимки от сватбата и от бала, вълнувам се още от сега за предстоящите събития на момичетата.

# 133
  • София
Здравейте,мацура ми. Чета ви. За някои се радвам, на други съчувствам, но важното е че всичко е наред.
Ние сме добре, гледаме се, като се видим щото не е много често. Мъжо ми ще си хване чужда булка вече. Ама де да има късмет да го хвана , ще си ходи евнух.
Тая градушка ме разби. Почти всеки ден съм до късни доби на работа, ама какво да се прави.
Айде,  че трябва да слизам от метрото. Целувки и любовна вечер ви пожелавам.

# 134
  • София
Абет,  Hug
днес си мислех за тебе, представях си пътувнето ни с буса и хотела. Искам пак, пък!
Мъжо го пращай да работи извънредно. Като се измори няма да мисли за друго.
Мама Тин, свършихте ли последните приготовления?
Ивето вече готова ли е за бала?
Изобщо всяка да мине да се отчете, да не я мислим.
Аз вече я свърших тази работа във ФБ - видяхте и харесахте работата на Ани.
Ходихнапореден преглед на очите - имам повишено очно налягане.  Sad
След 10 дни пак и ще мислят как да ме лекуват. Но ще трябва да отида и на друг лекар. Ако имате препоръчан ще се радвам да ми кажете.
Уф, най-големия ми страх винаги са били очите.

Общи условия

Активация на акаунт