Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 416
  • 581
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!
Само да ви информирам, че и аз се нареждам на опашката от събития на 12 юли-тогава ще си празнувам юбилея. Embarassed
Нашето Митсубиши много пострада горкото, счупено му е предното стъкло, фара и има поне 30 вдлъбнатини от градушката. Така че ако някой има връзки за стъкла да свирка. За сега са казали, че евентуално може да намерят за понеделник - вторник. #Cussing out
Айше, нямам очен лекар от когото да съм доволна. Всеки път на прегледа критикуват предписаното от предишния лекар. Такава злоба има в тоя бранш-направо не е истина!  #CrazyПожелавам късмет в търсенето!

# 136
  • Ямбол
Рапортувам, че Ивето е готова за абсолвенския бал  Mr. Green
Аз не знам точно къде съм - мама оперираха вчера .. гърдата, ама беше малкия дявол  Praynig
В офиса е море от работа - на приключване е сезона и сега бачкаме, като за последно  Whistling Whistling Whistling
Много искам да ви видя, но идея си нямам дали ще успея. Идвам в събота сутринта, а гости Ивето ще има още от петък.. В петък следобяд трябва да тръгвам обратно, защото патките ще пукясат, ако ме няма  Mr. Green
Много искам да ви видя всички, ама ако не успея, ще го направим следващия път  Hug Hug Hug
Тооолкова ми липсвате всички, и аз искам пак на хотел в Асеновград (може и другаде де  Heart Eyes)

# 137
Аз какво да рапортувам не знам. Не съм предполагала че ще е такова напрежение, всички са пред изпушване само Радев най спокойно си ходи на работа. И днес взех крути мерки и му се скарах, та утре е на наше разположение. Иначеее роклята е готоваа, шаферките и те, едната шаферка вчера беше на косъм да не дойде, ама се освести навреме. Навсякъде ни рекетират да плащаме в брой, германците се инатят и искат по банков път. И ние с Галин се чудим кой по напред да укротяваме. Но пък целия екип дето ще органиИрат тържеството са големи професионалисти, та има и хубави новини. Ако оживея, ще разправям

# 138
  • София
Мама Тин, всичко ще е наред, няма страшно. Радев е много прав да си ходи на работа.
Обясни на германците, че тук има 3 вида плащане - в брой, кеш и на ръка. Да си изтеглят от банкомата. На ясно съм, че искат да избегнат таксата за теглене, но ще е трудно в курртен сезон по морето.
Мария, ти да не си с машина на времето? Идваш в събота, а в петък следобяд - обратно.  newsm78
Или пък си тук до идния петък - ще ми се май...
Само при мене няма новини. Може пък да е за добро.

# 139
Айше да теглят, ама в чужбина лимита е 200 евро на ден, а само за ресторанта им трябват 3500 лв, как да стане?

# 140
  • Ямбол
Божкеее, тук съм - цяла целеничка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Голяма грешка - в неделя вечерта се прибрах, това осках да кажа, ама съм го казала като ...  Blush
Ще показвам снимки от събитиетето.. Видях снимки на Стани - невероятно красива .. ама да не изпреварвам Тини де ...
И Мариянка има празник на този ден - ей, голям ден, голям  Heart Eyes

# 141
  • Ямбол
ехооо, привет, мили дружки  Heart Eyes
Къде сте? къде се изпокрихте - в почивка ли сте вече или много работа, а  newsm78
Аз да споделя с вас малко снимки от деня 12 юли ..
Нямахме намерение да правим нещо специално в деня на бала, но една от моите приятелки от гимназията (аз съм ви разказвала, че бяхме 6 неразделни приятелки, които поддържаме контакти и до днес и си ходим заедно и на Старозагорските бани, и на Хисаря  Mr. Green) обяви, че хората правят празниците и че ще дойдат да изпратят Ивето. Решихме, че ще направим парти в стил "Майки с дъщери" (всички си имаме дъщери.  Laughing Вярно е, че бях много радостна, но си признавам, че бях и леко притеснена, защото не знаех как да организирам всикчо. Но по-умни хора са казали, че няма значение мястото, важно е сърце да е широко. Не мога да си позволя (поне на сегашния етап) да заведа дружките на ресторант и затова реших да импровизирам коктейл на чаша вино и маалко мезенце в апартамента на Ивето Mr. Green Разбира се дойде и адвокатката, с която Ивето работи в една кантора (не шафа й де).. Та ето снимки ...

Това е групата "Майки с дъщери". Липсва само една от приятелките ми, която е в САЩ  

А това са снимки, които й направи Андрей (младежа, с който правиха фотосесии).. Прическата и грима са дело на моята приятелка Даниела (клекнала долу вдясно)
А тази ми е любима

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 19:41 от Мария.Ч

# 142
  • София
Марийче, всичко е стилно и прекрасно!
Прическата, грима, роклята, момичето, компанията! Вижда се, че сте имали прекрасна атмосфера! Надявам се Ивето да си е изкарала прекрасно! Какви са бъдещите й планове? newsm78

Не можах да се чуя с вас, понеже и аз имах празних-събрах близки и приятели на кръчма по случай юбилия ми. Видели сте предполагам прекрасните цветя, които получих, и подаръците не им отстъпват!
Най-важното е, че се събрахме и си изкарахме страхотно! Но нямахме професионален фотограф като вас, за което мога само да съжалявам!

И на Стани сватбата видях във фейса. Аз лично видях само няколко снимки. Днес не съм проверявала още. Но от това, което мернах всичко ми хареса. Булката, младоженеца, шаферките... Тини със страхотен тоалет, цялостната обстановка, всичко е на ниво! Искам още снимки! И на добар час на младота семейство!  bouquet

# 143
Адашче,  Heart Eyes ама прекрасна тази Ивкааааа !  Heart Eyes Толкова е красива, толкова щастлива изглежда, сияе на всички снимки ! От все сърце и пожелавам сиянието да я съпровожда винаги, където и да отиде, да е много щастлива и късметлива, да успешна и удовлетворена от себе си и работата, която върши !
Много сте хубави на снимките - голям рев му рева още !  Blush
И аз имам снимки от абсолвентският бал на Диди, ако ми позволят, ще споделя с вас !  ooooh!
Видях снимки и от сватбата - такава красота, толкова щастливи и влюбени ..... и на тия снимки голям рев му хвърлих, значи !  BlushИ този път изобщо не е от хормоните !  Wink

# 144
  • София
Искаме снимки, искаме снимки!!! newsm68 smile3509 smile3509

# 145
  • София
Аз не съм се скрила. Но Мамата е лоша - като натисна отговор и не ме пуска. Върти се кръгчето, обновявам, но много трудно влизам. Иначе без проблеми бродя  по  теми и подфоруми. Уж интернета ми е бърз.
Мария, много хубаво сте си изкарали. Видях споделени снимки от събитието още на момента. ФБ е голямо клюкарче. Всичко е много хубаво. А фотосесията с Андрей ме натъжава. ... но всеки си има път.
Мариянка, видях те на празника. Много добре изглеждаш за след операция. Изправена си - това е важно. Дано вече си добре?
Сватбата също я видях в клюкарчето - харесаха ми. Не, че има значение моето мнение.
Сигурно и вие сте видели снимки на Ани от новия салон и с новия, втори съквартирант. Уж са весели - дано да е така.
Госпожата, дано позволят  Praynig

# 146
  • София
Айше, аз му намерих цаката -мисля че заглавието на темата е много дълго и затова отивам в заглевието и махам първата част Re: тогава само успявам да публикувам. Пробвай като мен.

# 147
  • София
Марияна, друга е спирачката при мене. За всяка тема така трудно ме пуска.
Сигурно нещо от настройките на новата визия.
Ще се оправи, няма как.

# 148
  • Ямбол
Много благодаря за хубавите думи, момичета  Hug
Всички деца са хубави, нали са наши  Heart Eyes
Госпожо мила, моля те да споделиш снимки.. Помоли Динко, убедена съм, че няма да откаже за нас - мамите  Mr. Green
Мариянка, и аз те видях във фейсбук - изглеждаш чудесно ! Най-важното - усмихната и обичана от толкова много хора около теб!!Бъди здрава преди всичко! Всичко останало се нарежда..
Айша, не тъжи, мила  Hug Hug Hug Видях Ани и съм сигурна, че е добре.. Важното е децата да са щастливи, тогава и ние сме щастливи  Heart Eyes
А колкото до сватбата ... нямам думи просто.. Чух се с Бистра и тя ми разказа колко хубаво е било в действителност  newsm03.
И знаете ли .. няма случайни неща (както казва една любима съфорумка от друга тема)..  На 12 юли следобяд, точно по време на церемонията на младото семейство в Ботаническата градина, нашата фирма беше на екскурзия в тази част на България и то не къде да е, а точно в Нимфениума на Ботаническата градина  Mr. Green Е, как няма да поздравим младото семейство с красив букет от бонбони и бутилка вино  Blush Blush Blush
Тиниии, много си хубава на снимките.. Убедена съм, че си най-най-добрата тъща  Heart Eyes

# 149
Е, тава се казва емоционална тема Hug
Тини, гледам снимките от сватбата и .....рева / дето пише госпожата, не е от хормоните
Приказна е Стаси Crazy

вие сте прекрасни, организацията явно на ниво и времето е било с вас Peace

Миме,Ивето е великолепна,  с много труд успя в ученето, късмет и за напред  bouquet

Мацки, намирам се във Флоренция, запознах се с приятелката на Вики Heart Eyes
Пиша от един таблет и ми е  Whistling Прибирам се в понеделник и тогава ще
Разказвам повече Peace

Общи условия

Активация на акаунт