Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 56 175
  • 581
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен!  Hug
Ние се прибрахме от Гърция-свежи и отпочинали. Времето беше страхотно,нищо общо с тукашната обстановка. Радвам се,че съм пропуснала оная ужасна градушка. Peace
Тини,сватбата изглежда е минала повече от страхотно! Всички сте много красиви и щастливи!  Simple Smile
Младите заминаха ли си вече?
Прекрасната Ивка,и този път е невероятна! Желая и много успех и попътне вятър! Тя го заслужава!
Ей,Малинка,ти не се спря!  Wink Чакаме те да разказваш и показваш! Hug
Мариянка,честит юбилей на патерица!  bouquet Да си жива и здрава! Сега ти предстоят най-хубавите години-поне така казват!  Wink
Моите младежи днес празнуват годишнина от сватбата!  Simple Smile

# 151
  • София
Благодаря ви момичета!
Нези, честито на младото семейство, да се обичат все повече и занапред и скоро да се похвалите и с внуче!

# 152
  • София
Нези, да са живи и здрви младите! Щастие и любов от нас.
Лина, завиждам за Флоренция. Разглеждай и си почивай и за мене.
Мама Тин, гледах снимките от сватбата - много весели сте. Извинявай, но не съм харесала всички - ами тендовагинит ще хвана от цъкане. Вие си знаете - хареса ми.

# 153
  • Ямбол
Незии, честит празник на младите! Да са здрави и да се множат  Heart Eyes
А вие да сте им опора във всичко!!
Айша, аз пък си цъках на воля... ама то не е сватба, а чудо.. чудооо  Heart Eyes
Малинка, после ще разказваш в снимки за Флоренция и за Снежанка, нали?  Blush

# 154
  • София
Добро утро, момичета. Пожелавам ви един усмихнат и прекрасен ден. Да е спорен и успешен.

# 155
Благодаря ти, Албенка  Hug
Надявам се и при теб, да е спорен и спокоен!

Да се похваля, че 1ва вкусих от ананасовото сладко на Йори  зет, като мед  Laughing
Тини ме почерпи  bowuu
Справило се е момчето, вкусно е  newsm74

# 156
  • София
Здравейте, мацки.
Много спокойна и любовна вечер ви пожелавам.
На всичко и всички се радвам.
Не мислите ли, че е време за близка среща?
Аз съвсем отвъртях от работа и имам нужда от разтуха с приятелки.
Целувки.

# 157
  • София
Абетке, и аз отвъртях от излежаване!  Joy
Обаче да ви кажа, че на 22 заминаваме за 4 дни на SPA с любимия образ и до 25 няма да сме в София. Ако съобразите срещата с дните, в които ми е удобно ще ви бъда признателна! bowuu

# 158
Здравейте девойки,
както каза тази вечер Радев - жена, май сме оживяли след сватбата Wink
Няма да мога да ви опиша с думи , все още ми е толкова шантаво в главата от толкова емоции, обещавам като имам филма, и професионалните снимки, да организирам среща и да показвам и разказвам.
Децата за всичко се бяха погрижили - коктейл преди ритуала, разходка с екскурзовод из ботаническата градина за българските и немските гости, дегустация на вина, всички дойдоха в ресторанта с невероятно настоение, после купон в ресторанта, мултимедийна презентация в която разказаха за себе си, пускахме фенери в небето над морето, абе уникално беше, уникално.
Сега само 2-3 любими снимки
- толкова е щастливо това дете, моля се цял живот да е така  Praynig

А ето и подаръка на Мария Ч, едвам замъкнах нейните пратенички до бара и ги почеерпих по едно Мохито, ама се дърпат ви казвам, ей, ама не се дадох де Simple Smile

Специални благодарности от Станислава и за двата подаръка, винцето си го отнесоха в истанбул да си го пийнат двамцата Hug

Мама и тате, бяха толкова щастливи, а Йорн е влюбен в тях.

Йорн с двете си майки - родната и тази по закон/няма тука тъщи-мъщи, всички са майки и бащи/

Това е най-емоционалния момент - тръгнаха двамцата ми хубавци и след третия метър Станислава казала на баща си - татко, върви по бавно щото плача, и кат ревнал и Галин, аз вече бях отпред при родителите на Йорн и ги гледаме идват и реват ли реват, та всички станаха на крака и започнаха да аплодират булката, абеее не може да се опише.

И накрая тортата - на върха две котета младоженци, като на котарака вратовръзката беше като на Йорн Simple Smile

Всичко друго ще разказвам на живо Hug

Абе забравих ей това да покажа - фотографите казаха, че на такава хубава сватба досега не са били и им подариха една фотосесия на устието на Камчия

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 22:38 от mama Tin

# 159

Това е най-емоционалния момент - тръгнаха двамцата ми хубавци и след третия метър Станислава казала на баща си - татко, върви по бавно щото плача, и кат ревнал и Галин, аз вече бях отпред при родителите на Йорн и ги гледаме идват и реват ли реват, та всички станаха на крака и започнаха да аплодират булката, абеее не може да се опише.

Всичко друго ще разказвам на живо Hug

Ей, ама докато не се обезводня, няма да ме оставите, начи ! Що ме караш да рева сега с глас.....

# 160
Извинявай Миме, не е нарочно  Hug

А сега да кажа че аз пък толкова се кефих на Ивето, такова ни е хубаво и умно детето, невероятни снимки ми показа Мария Ч
Пожелавам и много, много да е щастлива, късметлийка и да направи кариера като велик юрист.
Надявам се да минаваме за връзкарки БГ мамите и да ни консултира с отстъпка Simple Smile
Марианка, радвам се че и ти си направила хубав купон, и другия път професионален фотограф Peace

# 161
  • София
Ето съм - идвм от среща на КГБ. Изпратихме 2 приятелки - едната за Израел, другата за Финландия.
Даже в метрото си мечтаех и за наша среща. Нямам ангажименти - когато решите вие.
Мама Тин, всичко е било много хубаво.
Госпожата, налей си нещо против обезводняване.  Party

# 162
Айше, аз като си налея едно, освен, че ще рева, ами и ще хълцам !  Laughing

Аз до края на месеца съм си тук и съм ок, когато кажете !  Peace

# 163
  • София
Ех, Тини, много емоционално го разказваш, представям си какво е било на живо. И аз много плача в такива случаи, добре че не се обезводнихме, дето вика госпожата!  newsm45Ама и таткото се е развълнувал-повечето мъже не демонтрират емоции! Нека са живи и здрави младите и вие покрай тях!

# 164
Тини,толкова е хубаво!  Simple Smile
Нямам търпение да се видим и да разкажеш и покажеш наживо.  Hug
Благодаря на всички за пожеланията за моите младежи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт