Има ли значение- обзавеждането

• 5 907
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
...всяка жена иска нещо ново...

Ти искаш това.
Всеки иска различно, има хора, които държат на старо обзавеждане и то на с антикварна стойност, цените на които не могат да се сравнят и с новото  Joy

# 16
Да този дом вече е обзаведен и аз искам да внеса нещо ново от себеси Simple Smile

# 17
Аааа, това вече е съвсем отделен въпрос.
Ами разгледай тогава нещата в ценовия клас, който можеш да си позволиш. А ако не си харесаш, и старо, пипнато от теб също е достатъчно индивидуално и уникално, дори повече.
Декорацията също може да промени облика на един дом, не е нужно да сменяш цяла кухня, ако е читава.

# 18
Да този дом вече е обзаведен и аз искам да внеса нещо ново от себеси Simple Smile
"Внеси" едно бебе и няма да ти идват иноваторски идеи.

# 19

Не е задължително да е някаква мащабна и скъпа промяна. С дребно разместване и специфични аксесоари, можеш да промениш и внесеш собствено настроение навсякъде  Peace
Разгледай темите за интериор, има много линкове, съвети, идеи... Все ще намериш това, което ти подхожда най-много, и не струва много.

# 20
Ако живееш само с половинката едно разместване на мебелите и един сервиз чинии ще ти е достатъчен за да си доволна. Но ако с вас живее и по-възрастен човек било то майка, свекърва баба и т.н. може и да ти е трудно да се разбереш с 1овека на който е дома. Имам някакво 1увство че някой не ти позволява да твориш в този дом  Thinking

# 21
В къщи успях да декоримам само една стая по свой вкус. Останалите бяха понагласени с налични неща от времето преди аз да вляза в този апартамент и следователно трябваше да ги приема по подразбиране, защото нямаше и финансова възможност за нова декорация. Мисля е излишно да казвам, че именно стаята декоринана от мен, е тази, която харесвам, и в която влизам с най-голямо удовоствие. Тя е моята стая. Само там всичко е ново, само там всичко е по моя вкус (имаше дилема кое как да бъде). Мисля, че ти дадох своя отговор! Обзавеждането трябва да носи твоя отпечатък, за да ти е приятно в дома. Останалото е компромис, с който свикваш, ама...

# 22
Да не би някой да е напълнил вече къщата със страстоубийствени соц мебелчета и чеизи? Щото аз взех мъж с чеиз и вече ми бяха показали какви "красоти" ме чакат, ако си купим нов дом. Ми не, предпочитам да си взема нови и евтини неща, ама да са поне малко свежи.

Виж ако някой е изпльоскал епична соц-секция в хола...не знам как ще минете без взривяване...

От друга страна не съм привърженик на хипер-дизайнерския подход, в който всичко е строго координирано. Предпочитам стила от 80-те, в който нещата се връзват с други по малко по-неусетен начин и всичко си стои на мястото, дори да е леко различно и разместено. Хипер модерния, чак обсесивен дизайн с екстремна цветова координация много ме изнервя.

# 23
  • На зелено
Ако никой не ти пречи, внеси промяна в дома си Simple Smile ИКЕА имат чаши  по 0,99лв, 1,99лв. и т.н., изборът е голям. Не очаквай някакво мега добро качество, поне при мен беше така, но може и въпрос на късмет да е!Говорете, разгледайте, коментирайте Simple Smile Ако имаш възможност, гледай по-скоро качество, а не лукс и да е висока цената.

# 24
Като се събрахме да живеем с ММ беше в апартамент обзавеждан преди години и нуждаещ се от ремонт. Всичко изнесохме, стаите останаха празни и влезнаха майсторите. Всяка подробност, всеки цвят и детайл е измислен от мен и съгласуван с ММ. И много си обичам жилището, ама много. Накъдето и да се обърна личи моя почерк и моите виждания. Мебелите и уредите не са най- скъпите, среден клас са, но купени и избрани с много любов от нас двамата.

# 25
Работата не е само в обзавеждането...

Но ако си подберете нови общи неща, това ще е полезно за връзката. Обратно, натрапени "чеизи" и готови свръхценни мебели с лошо излъчване могат да създадат едни такива малки уж конфликтчета...

# 26
Старите мебели не са толкова лош вариант пред новите. Със смешни пари и умерено количество труд + смяна тук на перденце, там на килимче и никой няма да познае апартамента, а тя ще ги усеща като свои. Стига разбира се да й е позволено да прави, каквото реши.

Скрит текст:
1. 8 лв.
Преди - След

2. 46 лв. (боядисване кухня, ракла, маса и столове, нови плочки зад кухнята, старият гръб - за допълнителни нива по шкафовете)
Преди, Преди - След

Преди - След

3. 0 лв. (със старите тапети от друга стая)
Преди - След

4. 30 лв. нови материали + боя за това и още едно подобно
Преди - След

И т.н., и т.н.

# 27
Това са си направо нови мебели, не са моделите, за които говоря. Обаче по отношение на соц холовите гарнитурки...там ще е по-трудно, особено ако не дават да се пипа.

Или примерно ако ти си искала да разкриеш паркет или дървен под, да го обновиш, ама не- мокетчето и килимите трябва да си седят, защото така...

# 28
Обаче по отношение на соц холовите гарнитурки...

Тези ли? Извинявам се, че нямам друга снимка, освен такава след торнадото.
Ето вариант за тях.

... ако не дават да се пипа.

И аз това си помислих. Но пък явно има известна свобода, щом може да заменя с нови, вероятно й е позволено и да променя Simple Smile

# 29
  • София
Обаче по отношение на соц холовите гарнитурки...

Тези ли? Извинявам се, че нямам друга снимка, освен такава след торнадото.
Ето вариант за тях.

... ако не дават да се пипа.

И аз това си помислих. Но пък явно има известна свобода, щом може да заменя с нови, вероятно й е позволено и да променя Simple Smile
Не се сърди,човече много хубав вкус имаш   bouquet Ето в това е трудното ,от нищо нещо да направиш ,но да е красиво!

Общи условия

Активация на акаунт