Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на гост, който се е върнал от хотел Атлантик в Кушадасъ?
Какви са мненията и впечатленията от хотел Pinе Bay в Кушадасъ?
Какви са препоръките за минибара в турските хотели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на гост, който се е върнал от хотел Атлантик в Кушадасъ?
-
Какви са мненията и впечатленията от хотел Pinе Bay в Кушадасъ?
-
Какви са препоръките за минибара в турските хотели?
Политиката за минибара в турските хотели може да варира. Някои хотели зареждат безплатно, докато други начисляват такса за консумация. Важно е да проверите политиката на хотела за текущата година, тъй като тя може да се променя ежегодно. Освен това различните туроператори могат да предлагат различни услуги, така че е препоръчително да потвърдите с тях какво е включено в пакета.
-
Какво е мнението за хотел Limak Limaçı в Кириш?
-
Какви са препоръките за посещение на Памуккале?
За анимацията съм написала "в повечето случаи" и разбира се, че позволявам да не се съгласиш. Сигурна съм, че повечето пишещи не са съгласни с мен и затова реших да напиша и друга гледна точка
Иначе нашата компания също е без деца, но предпочитаме някаква комбинация -за всеки по нещо
Когато не ни се излиза вечер, да има какво да се прави в хотела и съответно когато не ни се стои в хотела, да има къде да се иде
.
, за това и посочих в предишния пост от къде до къде сме се возили 
с най-добро чувство-аз нямам за 4 пъти турция и 2 гръцки острова и Кавала. На места с камъни и морски таралежи не ходя, само на острова на Клеопатра, но водата е толкова чиста, че се виждат и без да се напрягам, но аз профилактично си плувам от самото начало над тях
Ние за момента сме се спрели на автобус, за Бодрум или Мармарис, независимо къде ще отидем. Всъщност ние само с автобус пътуваме до Турция 
аааааааааааааа, аква обевките си ги върнах обратно с мен :mrgreen