На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
wildgirl благодаря за разясненията
аз предпочитам по-тихи стаи, така че стария корпус ме устройва
пясъчен ли е плажа на батихан
знам че не е много голям, но поне да е плитко и без камъни
какви са потр.име и парола за снимките от турция
виждам доста албуми , но може би не всички без потребителско име

# 601
  • София
http://martibeachhotel.com/?lang=en
Момичета това нов хотел ли е, пише че е на Лейди бийч, някой ходил ли е, моля за впечатления.

# 602
  • София
Здравейте,ако някой е почивал в Onyria Claros Beach & Spa Resort - Кушадасъ моля да сподели впечатления?
мен също ме интересуват по-пресни отзиви за хотела, защото тези на първа стр. са от 2011 г. и 2012 г.

# 603
  Наскоро се запознах с група хора в пенсионна възраст които 20 /двадесет ! / години ходят в Мармарис на почивка. За мен това  е уникална любов

Чак пък уникална - всеки курорт си има фенове, които от 20 че и повече години летуват там, в това число и Златни Пясъци.

# 604
елле имам чувството, че колкото повече чета коментарите толкова повече се раздвоявам. Мармарис звучи много добре, но това че няма плаж и малките нагъчкани хотели малко не ни допада. Да препоръчате някой хотел в Мармарис с добра локация за около 1000 лева на човек за месец август?

# 605
Красиви гледки има навсякъде. Може да е много красиво,
но да скачам от платформа и да стъпвам върху камъни - не !
За тези, които ще посетят Памуккале, носете си вода - 0.500 л. е 8 тл.

# 606
Чак пък уникална - всеки курорт си има фенове, които от 20 че и повече години летуват там, в това число и Златни Пясъци.

Ха, ха, ха, особено англичаните са много способни, аз така в Гърция търся някакво село, дето един англичанин 15 години подред ходел там, едва ли не Раят на земята, а то нямаше за какво и 5 минути да се завъртиш там, и плаж нямаше даже.

За да не е съвсем спам, ще ви разкажа за Ечеабат, Чанаккале и полуостров Галиполи, турците много си го тачат, това е мястото на една от последните победи на Османската империя, въпреки, че излизат победени от ПСВ. Ако имате интерес може да прочетете за Галиполската операция, в дясно, на няколко метра от входа за ферито в Ечеабат има макет на пролива с описание на битките. Чанаккале е един модерен град, аз толкова туркини по къси, ама наистина къси гащи на едно място не съм виждала Joy
За спане да ви препоръчам един екзотичен хотел в Ечеабат, намира се до водата, буквално закусваш на сантиметри от водата, а от прозореца си гледаш цялото движение на кораби през Дарданелите, вси едно си на Цариградско шосе, ама морско Joy
http://www.booking.com/hotel/tr/aqua-boss.bg.html

ПС По някое време и снимки ще кача в албума.

# 607
  • Сoфия
До Мармарис със самолет ли ходите или като нас с автобуса  Crazy Ние за момента сме се спрели на автобус, за Бодрум или Мармарис, независимо къде ще отидем. Всъщност ние само с автобус пътуваме до Турция  Mr. Green Дано тези два курорта не са много далеч от Дидим и Кушадасъ кадето сме ходили
Миналата година за първи път бяхме в Турция - Кушадасъ с автобус. Пътят беше кошмар, бяхме се подготвили за дълго пътуване, но останахме изненадани колко дълго беше наистина...
Тази година пътувахме до Мармарис и горе - долу понесохме по - леко пътя, макар, че сигурно изкарахме 24 часа в автобуса...3 часа стояхме само на границата на отиване.

Лично ние искахме да пътуваме в кола, но бяхме само двамата с приятеля ми и щеше да ни излезе малко скъпичко, ако имахме компания 100 % щяхме да сме с кола. Сериозно се замислям и за опцията със самолет(никога не съм пътувала и ме е страх  Embarassed ), но незнам как вървят офертите за ранно записване.
Ако ви кажа, че тази година хич не усетих почивката и искам пак да ходя. Поне като ви чета ме пренасяте относно там   bouquet

Относно Онурия Кларос, миналата година минахме оттам с автобуса да оставим почиващи. Изглеждаше страхотно! Като на хълмче, едни къщички...много красиво. Незнам отвътре как е. Само да споделя, че се намира на около 35-40 км. от Кушадасъ.

# 608
За Мармарис с автобус откъде се минава - през Чанаккале или Истанбул?

# 609
  • София
За Мармарис с автобус откъде се минава - през Чанаккале или Истанбул?

През Чанаккале Peace

# 610
Ееее, жалко. През Истанбул явно се минава само за Анталия?   bouquet

# 611
елле имам чувството, че колкото повече чета коментарите толкова повече се раздвоявам. Мармарис звучи много добре, но това че няма плаж и малките нагъчкани хотели малко не ни допада. Да препоръчате някой хотел в Мармарис с добра локация за около 1000 лева на човек за месец август?

Със самолет, с автобус?

По-добри плажове има в Ичмелер - то си е като сателитно градче, квартал на Мармарис, със магазини, ресторантчета, кафета. Местните ми казаха, че там са плажовете. На около 8 км. е от самия град, има си долмуши много често, може би е около 15-ина минути с тях.

# 612
верно ли толкова ви държат на граница
ние на отиване 1 час-сменяха се
на връщане 5 мин-ама наистина-даже не слизахме-проверка в автобуса Grinning

# 613
  • Бургас

Със самолет, с автобус?

По-добри плажове има в Ичмелер - то си е като сателитно градче, квартал на Мармарис, със магазини, ресторантчета, кафета. Местните ми казаха, че там са плажовете. На около 8 км. е от самия град, има си долмуши много често, може би е около 15-ина минути с тях.

Мармарис Палас и Клуб Тюрбан са добри хотели в Ичмелер и са на 6 км. от центъра. И като цена се вмествате мисля.

# 614
  • София
Ееее, жалко. През Истанбул явно се минава само за Анталия?   bouquet

Не съм ходила до Анталия с автобус, но в офертите, които съм чела пише, че се минава през Истанбул и мисля, че е така.

Общи условия

Активация на акаунт