Перилни препарати и омекотители - 22

• 59 472
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Гес, питам те директно Laughing за бяло пране, ама хубаво искрящо бяло, Адванс или Жавел да взема? Био до колкото разбрах не съдържа избелители? На каква цена върви Сано-то в Елитис? Peace
9.60 - 9.70. Вчера го гледах Simple Smile

# 91
Благодаря ти, mari6a! Hug А някъде да си виждала прах Сано в малки кутии? Гаражчето на колхозния? Преди години бях виждала малки кутии 10 пранета за около 4 лева...
Скрит текст:

# 92
Гес, питам те директно Laughing за бяло пране, ама хубаво искрящо бяло, Адванс или Жавел да взема?
Мисля, че са еднакви, но advance съм го изпитала по-дълго време и хубаво избелва.

# 93
Мисля, че са еднакви, но advance съм го изпитала по-дълго време и хубаво избелва.
Благодаря ти! Hug  bouquet А в праховете има ли нещо специално дезинфекциращо, или кислорода дезинфекцира? (че нали ги водят антибактериални праховете) Peace

# 94
Нямам пълния състав, за да съм сигурна, но мисля, че се водят дезинфекциращи заради активния кислород.

# 95
Аз се сдобих с този Ариел за цветно, паралелен внос - http://www.trampmarket.com/image/cache/data/new%20image/ariel%20 … 888ml-500x500.jpg

Не ми допада особено, миризмата не е лоша, но не е и кой знае колко хубава. Дрехите са като шкурка, като сложа омекотител уж омекват, но пак някакси ми боцкат дрехите като ги обличам, много неприятно. За качеството на изпиране не мога да кажа нищо, защото не съм прала лекьосани дрехи.

Засега фаворит откъм миризма си ми остават Персил капсулите - http://nuko.lv/media/catalog/product/cache/3/image/518x/9df78eab … /0/6/06860911.jpg

Много са ми удобни за ползване, но пък лошото е, че не можеш да си дозираш количеството, когато прането е по-малко. Мирисах течния Персил колор - http://www.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/26/126444/p … 50-prani-365l.jpg
но ми се струва, че не мирише по същия начин като капсулите, а уж са от една и съща серия - expert color.

Моля, ако някой е ползвал и капсулите, и течния гел/или прах да ми каже дали миризмата им е еднаква  Praynig

# 96
Здравейте,имам нужда от съвет,днес забелязах като си прострях дънките,че има нещо зелено по тях и прилича на блажна боя,но не помня как се е озовала там,моля помагайте как да ги спася  Praynig

ПП -Тъмни са

# 97
Моля, ако някой е ползвал и капсулите, и течния гел/или прах да ми каже дали миризмата им е еднаква  Praynig
Не е еднаква.

Здравейте,имам нужда от съвет,днес забелязах като си прострях дънките,че има нещо зелено по тях и прилича на блажна боя,но не помня как се е озовала там,моля помагайте как да ги спася  Praynig

ПП -Тъмни са

Освен с разтворител за блажна боя да се опиташ да го махнеш лекичко без да търкаш.

# 98
Днес в Карфур видях кутия прах за пране Омо 5 кг.  newsm78

Има и от Май Планет прах за пране кутии. Ползвала съм го - хубав е!
Малко не по темата - верото Май Планет е след Феерито  мой фаворит. На промоция е в Карфур.
Беше нещо изчезнало от нашия Карфур - взех синьо и зелено.

# 99
Благодаря ,Гес   bouquet

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 17:02 от малката лисичка

# 100
Не е еднаква.

Много жалко Sad Гесс, понеже си пробвала много неща, срещала ли си омекотител с такава миризма Simple Smile

# 101
Не, за съжаление.
Има прахове/течни, от които искам да има омекотител със същата миризма, за да ми е по-трайна, ама няма. Определено праховете винаги са ми миришели много по-привлекателно и свежо от омекотителите.

# 102
На мен ми е непонятно защо не произвеждат омекотители със същата миризма като праха/течния.
Както например си има шампоан за коса и балсам от една серия, с еднаква миризма. Представи си шампоана да ти мирише на мед и мляко, а балсама на ябълка и мускус  Laughing

# 103
Не ми се иска да си представям що за бъркоч ще се получи.

Аз предполагах, че омекотителите Савекс ще миришат като праховете, които определено миришат приятно, но не. Пак са с някакви кошмарно сладникакви миризмици. Laughing

# 104
По принцип винаги пера на 60 градуса, програма "Памук силно замърсено" и програма дълга 2 часа и 40 минути. С прах или OMO, или Persil, или Ariel, но универсалните им видове, не специално за цветно.
Дрехите реално не са силно замърсени или с петна, но аз съм си внушила, че прането се изпира наистина добре на по-високи градуси. А и освен това пера накуп и дрехи, и кърпи и се опасявам, ако пусна на по-ниски градуси дали ще се изперат добре и кърпите.
Единствено по-фините дрехи и ризи пера на 40 градуса, програма "Памук, нормално замърсено", но пак с универсален вариант на праха за пране, не специално за цветно.

Проблема е, че забелязвам, че определени дрехи избеляват, явно не им понася как ги третирам. И се чудя какво да направя - да пускам само на програма за нормално замърсено и 40 градуса или да ползвам само прах за цветно Thinking Embarassed
Реално чисто бели дрехи почти нямаме. Но винаги съм си мислела, че щом праха е универсален, тоест не пише специално нито че е за бели, нито, че е за цветни дрехи, значи става за всичко без вълна.

Общи условия

Активация на акаунт