Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 189
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Керодиспансера
Здравейте  Hug

Не знам защо аз пък си мисля,че не е свързано с Ханде.За да изтрие всичките си снимки все едно изтрива историята си като цяло,участващ в слънцата!Нещо ми се струва,че се случва там с екипа и той или е много ядосан на тях или е обиден и наранен по някакъв начин. newsm78

Оф сякаш отива да нямаме 2-ри сезон,дано да греша.  Praynig
+1
И аз съм на това мнение,има проблем с екипа Peace Peace Peace
Вчерана празника му от актьорите видях само Ханде,ЯТ,Севим-другите къде са,и Ефеджан,и Исмаил Еге,Емре,Мерве ,и Озан, Ахмет и т.н. newsm78 newsm78 newsm78

# 496
Аз пък си мислех,че днес ще ни покажат снимки от партито за рождения му ден(ако е имало де)!
Май само с мисленето ще си остана  Laughing

# 497
Сега да направя едно уточнение,
във фейса коментират, че снимката е фотошоп, онази дето Кирето е с костюм, а Ханде с потник
Втрото, триенето на снимки било част от промяна в професионален план на Кирето, облеклото му от наградите също го връзват с тази промяна. Промените са продиктувани от Гайе Сьокмен, мениджърката, съвместно са ги решили. Също така, натъртва се, да не се търси нищо лично, просто ще има промени и това е , няма да е активен толкова в соц.мрежи - това е изтълкувало момичето, което казва, че е говорила с не помня кой за тези промени.
На трето място, да снимки от р.ден с Я.Т. не се пуснати, за да не се дразнят феновете, това се коментира във Фейса. Твърдят, че са ги пуснали избирателно, снимката с Ханде например , но липсата на такава с Я.Т.
Имаше една новина в която дядото на Кирето се оплаквал от феновете му, един ден  слезли в кв.Етилер от колата и няква тинейджърка се разпискала, и всички ги наобиколили та не знаели как да избягат от там. Ето и новината : http://gecce.com/magazin/haber/kerem-bursinin-hayranlarindan-sikayetci
последни вести - сестрата на Я.Т. харесала снимка на Кирето в ТТ -  коментар във Фейса - сестрата на .Т. е харесала зет си
и тийо за серията - тази серия ще има едно Кире, което е отчаяно докато търси баща си и и ска до себе си Зейнеп.
За триенето на снимки, коментара във фейса е - вътре в Керем се е прокраднала една Ханде, че се копират един друг, че се държи като нея.
Преди час и двамата са били онлайн в ТТ - Х и К

Офффф в хотела интернета е ....мамата си джаска накратко , докато публикувам и съм паднала

# 498
  • Под Сините камъни
Пепи,защото ми се иска още да гледам ЗейКер,да бих ги следяла и отделно,но заедно-ето това е магия!
E то на всички ни се гледа Зейкер,ама нас никой не ни слуша.
Вани струва ми се,че ако има втори сезон ще разводнят сериала,както стана с АФК.Там във втори сезон толкова безмислени серии има.Не искам така да стане и с ГБ

# 499

Според мен няма проблем нито с екипа , вчера му правеха изненада , нито с продуцента - ще играе в нов техен сериал , друго ще да е  Peace

# 500
  • Керодиспансера
Аз предлагам като свършат Гюнешчетата , да си направим нова тема Ханде и Керем
Да си гледаме новите сериали с тях и да ни е кеф
Не може ли тая да се продължи с новите им проекти,само да се добави в заглавието newsm78

# 501
  • Под Сините камъни
 Пепи , аз не казвам , че държанието на К.Б е променено с фенове или игра
 просто от 2 седмици няма прегръдки с ЯТ на сета и обличане на негови дрехи и др. намеци и на РД почти я скриха  Peace

Краси за мен това е съвпадение.Че то и преди нямаше кой знае какви снимки с ЯТ.Появиха се няколко и айде тръгнаха приказките.Голяма истерия голямо нещо.Че то такава истерия нямаше когато се появи снимката на Керем и Ханде прегърнати.Знам феновете предпочитат да гледат снимки на Ханкер,но това че е излязла снимка на Керем с Яамур не значи че са двойка.Не харесват актрисата от образа и на Мелис и от там започнаха съчиненията.
Кате аз съм за темата  Peace

# 502
Проблем, ако има с екипа може и да е липсата на 2 сезон. Едва ли им е важно К Б с кого си ляга. Остават без работа.

# 503
оооооооооооо Ханде е харесала нещо на тази Марица - Мерич Кючюк, мале да няма война наистина бе....
нещо на пук ли си правят аджаба с Кирето, да не излезе, че си правят сечено. Ханде да харесва нещо на момиче, което е спрягано за гадже преди време с К.Б., правя уточнението за незнаещите. Много детинска история ще е ако така си правят, не е поведение на зрели хора.

Ирка, поне един чадър да беше ми поднесла за добре дошла бе !!!

Сестрата на Ямур се казва Пънар - извор значи, Ямур - дъжд, дано с тях двете на Кирето му върви по вода, ай машаллах

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 17:21 от Анонимен

# 504
  • Керодиспансера
оооооооооооо Ханде е харесала нещо на тази Марица - Мерич Кючюк, мале да няма война наистина бе....
нещо на пук ли си правят аджаба с Кирето, да не излезе, че си правят сечено. Ханде да харесва нещо на момиче, което е спрягано за гадже преди време с К.Б., правя уточнението за незнаещите. Много детинска история ще е ако така си правят, не е поведение на зрели хора.

Ирка, поне един чадър да беше ми поднесла за добре дошла бе !!!

Сестрата на Ямур се казва Пънар - извор значи, Ямур - дъжд, дано с тях двете на Кирето му върви по вода, ай машаллах
Лени Hugкато че ли реала става по-интересен отсериала Mr. Green Joy Joy Joy

Ако Пънар е харесала снимката му с Ханде от вчера,-голям майтап  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 17:31 от Zaribena :)

# 505
Лени,къде го е харесала това Ханде?

# 506
# 507
Лени,къде го е харесала това Ханде?

Романтиче, ей го на, виж може и да не съм се изразила правилно, че не съм в час с ТТ, някой по-в час да преведе какво всъщност е нпаравила Ханде с Мерич - https://tr-tr.facebook.com/photo.php?fbid=644816165609780&se … ype=1&theater

Ели, понеже реала надмина сериала, затова сме на този хал, когато реала е на преден план, работата почва да куца. Говори се повече за тази връзка, отколкото за успеха на хората в този сериал, и аз съм твърдо зад това, че никого не интересува кой с кого спи К.Б обаче, една торба хора остават без работа. То ако ще жалим за някого, за тях ще да е, Керем ще се оправи, Ханде също, но другите - има да чакат проекти, дето се вика като от умрял писмо

Ели, харесала е снимка на Керем от награжждаването - с костюм дето е , тънък намек ли му правят двете дъждовно изворни сестри, едната явно го облякла, другата го харесала, и така така ще го излъжат накрая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 508
 Shocked  #Crazy

Малеее  Rolling Eyes

Това май е от инстаграма й!Аз там не хващам за какво иде реч!

# 509
  • Под Сините камъни
Уууу разгеле дочакахме го

Общи условия

Активация на акаунт