Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 222
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Керодиспансера
Какво става във фрагмана,че не мога да го отворя-Зейкерски ли е newsm78 Praynig

# 511
  • Дъблин

Тц, Аксел простреля Керем. пак ще ходим в болница!!!

# 512
  • Под Сините камъни
Ама какъв е тоя фрагман бе  ooooh!
Тоя Аксел съвсем откачи.Защо и Баръш е завързан  newsm78

# 513
Направо полудя  Shocked И всички там наредени един до друг!  newsm78

# 514
  • Дъблин
Ама какъв е тоя фрагман бе  ooooh!
Тоя Аксел съвсем откачи.Защо и Баръш е завързан  newsm78

Първо привет на всичкиии!!!

Всисчки са там - Керем, Зейнеп, Зъбла, Глиста и Бегюм.... явно ще прави очна ставка Аксел с тях Simple Smile

# 515
А - вие защо се разделихте
З - Керем ми изневери

Накрая признава, че го е направил с Мелис, и Акселката стреля
Зейнеп също вързана бе, но как се метна да си го гушне Керемчито
съжалявам , че не мога да направя пълен дословен превод, но се боря с детето за да пиша

# 516
  • Под Сините камъни
Ох моята тръстика е на привършване,отивам и къщната да овършея и по късно пак при вас,да си обсъждаме фрагмана.
Дано тая Мелис си признае че е излъгала,не да вика само Лъжа лъжа

# 517
  • София
И според мен има някакво напрежение в екипа, НО има и нещо не както трябва м/у Ханде и К.Б. /умишлено не пиша Ханкер/.

Изобщо всеки се е отдал на емоции и действа първосигнално.  ooooh!

Аз също се надявах на сезон 2, защото магията е Зейкер, а не Ханде и К.Б. по отделно, но в крайна сметка не зависи от нас.  Rolling Eyes

Shocked за фрагмана

# 518
  • Керодиспансера
Какъв е тоя фрагман ooooh!ние какво чакаме,те какво ни дават  ooooh! ooooh! ooooh!

# 519
  • В света на мечтите... ❤
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked  какъв е този фрагман бе  Shocked

# 520
Зейнеп няма да каже на Аксел,че Мелис е спала с Керем,това Зейно си го представя Peace Peace Peace Peace

# 521
Определено сега вече ще се разкрива каквото ще се разкрива.Аксел явно лееекичко е превъртял щом е завързал всички  Crazy  ,че даже и сестра му и Баръш  Laughing  Дано онази се стресне след като стреля Аксел и да каже,че е излъгала Керо.Ето сега поне видяхме и какъв ще е катарзисът,който ще обърне нещата и ще събере пак ЗейКер  Heart Eyes

# 522
Зейнеп няма да каже на Аксел,че Мелис е спала с Керем,това Зейно си го представя Peace Peace Peace Peace

Пууууу,язък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 523
Какъв е тоя фрагман ooooh!ние какво чакаме,те какво ни дават  ooooh! ooooh! ooooh!

Оф, яяяя  smile3518 Weary

# 524
  • Дъблин
Фрагман като във всички турски новели!

За Ханде и Керем - незмам как да го опиша, ама за всички е очевадно, че нещо е станало или става меьду тях. Няма нормален на тази Земя който д ами каже, че тези так както се гледат са само аркадаши. За мен Те са имали нещо, но и двамата не искат да си признаят до къде са им чувствата стигнали. Но то личи бе хора, личиииии. И ако иска Керем със 1000000000000 Зъбли да излиза, няма да ме убеди, че нямя чувства към Ханде! Същото се отнася и за Ханде! Нормален човек ще напише ли, че си стои вкъщи сам? Ами не!
На това аз му казвам ревност и да дразниш другият.....

Общи условия

Активация на акаунт