Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 108
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Според мен, Аксел отново ще допринесе неволно за сдобряването на Зейкер

# 31
  • София
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Hug  
Нямам никакво време тези дни, но ще си наваксам в края на седмицата! В процес съм на смяна на работата и ходя на интервюта, на работа, на лекции и главата ми е гръмнала!

Ще има бъдеще пак,защото Зейно ,разказва какво се е случило  Thinking
Тъкмо и аз това мислех да напиша! Може да видим и Зейкерчето!

# 32
  • Керодиспансера
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 33
  • София
 newsm51 smile3525 newsm51 за превода на серията.
 newsm51 smile3525 newsm51 за превода на фрагмана.

Ами, нека К.Б. в събота да се изцепи за "щастливто сърце" и в неделя рейтингът ще е с отрицателен знак.  ooooh!

Имам усещането, че има някакви други планове и се чуди как да се измъкне от този проект.  ooooh!

След като Зейно пак ще разказва, вероятно се приближаваме към големия финал.  newsm78
Ех, така ми се искаше да ги видя вече в университет, както обещаха от екипа. Да са зрели, помъдрели и т.н., ама ........ няма.  Tired

# 34
  • Керодиспансера

К. Не ме гледай така
З.  Защо
К. Виждам душата ти
З. Ти си много помантичен
К. Виждам сутиена ти
З. Обичам те

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 35
  • Под Сините камъни
Не мога да разбера какво не харесвате на Щастливото сърце което е казал Керем.Това не значи че е влюбен.Щастлив е защото работи това което обича,екипа с който работи му харесва,казвал е доста често че са като едно голямо семейство.Неговото семейство е живо и здраво,защо да не му е щастливо сърцето.Никъде не е казал,че сърцето му е щастливо защото е влюбен или има връзка
Ирче благодаря за превода на фрагмана  Hug Hug Hug

# 36
Мише, според мен прави така че да се отърве от сериала без да плаща неустойки. А и нали участието му в онзи проект зависи от това дали ГБ ще има втори сезон. Така хем няма да плаща неустойки, хем ще участва в нещо по-добро според него и по-доходоносно от това в момента  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 37
  • София
Мише, според мен прави така че да се отърве от сериала без да плаща неустойки. А и нали участието му в онзи проект зависи от това дали ГБ ще има втори сезон. Така хем няма да плаща неустойки, хем ще участва в нещо по-добро според него и по-доходоносно от това в момента  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И ще си изпълни договора с Д Япим и ще може да отиде в по-добра продуцентска къща!

# 38
  • София
Ооо, Пепи, аз лично не намирам нищо лошо, НО не ми се иска да слушам/гледам пак истерии из нет-а.  ooooh! Фенската маса само това чака. Някак ми е гадно заради екипа. Страхотна динамика, сценарий много добър /засега/, страхотна актьорска игра, операторска работа на ниво, хубава музика ........всички работят на макс и изведнъж вместо да получат заслуженото от зрители, медии и т.н., НИКОЙ не коментира сериала, а отвсякъде "вали" информация на К.Б. и ЯТ.  и за капак рейтинг под 4.  ooooh!
Жал ми е.  Rolling Eyes
Няма как да се абстрахираме, защото където и да отвориш, темата е на първа страница.  Rolling Eyes

Тери, Бу, точно това имах предвид. Явно има по-добро предложение, но все пак Алтан му даде шанс в Тр.  Rolling Eyes

# 39
# 40
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
  • В света на мечтите... ❤
Имаме фрагман  Party

Според мен пък Зейнеп няма да е фантазия,ще види,че Керем не идва на училище и ще се притесни за него,ще подслуша как Бегюм коментира с Баръш,че Ахмед и Керем са виновни за смъртта на баща й и ще се сети,че най-вероятно Аксел е свързан с изчезването на Керем.Ще проследи Аксел и ще намери Керем,но той понеже се отказа от Зейнеп няма да иска да му помогне да избяга,защото му е безразлично какво ще прави с  него Аксел и тогава като го види в такова състояние Зейнеп вече няма да издържи,ще каже,че му прощава и,че не може да живее без него,той ще се възвърне към живота,ще се измъкнат от мястото,където го е затворил Аксел,ще отидат на някое роматик място и ще има мнооого страстно сдобряване  Crazy Heart Eyes

Ирче,благодаря за превода на фрагмана  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 42
# 43
  • Керодиспансера

# 44
  • Керодиспансера
Оо,че хубав сценарий ,Дани,  Peaceдано сценаристите мислят като теб  Naughty Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт