Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 091
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Керодиспансера

Всички са  в колежа  newsm78

# 76
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
Всички са  в колежа  newsm78
Мчи как иначе,който не учи,няма да сполучи  Naughty

# 77
Мен ми е интересно , дали някога Керем ще прочете дневника на Зейнеп ?  newsm78 Thinking
Тери Hug Heart Eyes
Ако не от друго-ще го прочете от любопитство.Но щом толкова наблягат на него ще има прочит Peace Peace Peace Peace

# 78
  • Керодиспансера

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 79
hahaha hahaha hahaha  ми да,следващата им награда трябва да е за Професионалисти на годината  Naughty

# 80
  • Керодиспансера
Изгледах "Любовта обича съвпадения"- страхотен филм, голям рев на края  Mr. Green

# 81
Изгледах "Любовта обича съвпадения"- страхотен филм, голям рев на края  Mr. Green
Охх,да Ели,страхотен е,аз го гледах миналата седмица по време на една нощна смяна,ейй много е ревлив значи,особено края  ooooh!  Ама как ги измислят все такива страшни трагедии тези комшии,може ли при такава любов накрая да убият единият,за да живее другият  ooooh! ooooh! ooooh!
Ако не си гледала "Ти си моят дом" изгледай и него,много е хубав,ама и там е страшен рев накрая

# 82
Ханденце на някакво парти е била май  Thinking

# 83
  • Керодиспансера
Гледах го,Дани, за по-сигурно два пъти Mr. Green много ми хареса - такива любовни трагедии разиграват комшиите,че да ти скъсат сърцето направо. И "А сонра" гледах, той малко по-поносим откъм сълзи  Mr. Green

# 84
  • Керодиспансера

Скрит текст:

[/spoiler]
 Да празнува наградата на чок аркадаша си  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 85
Гледах го,Дани, за по-сигурно два пъти Mr. Green много ми хареса - такива любовни трагедии разиграват комшиите,че да ти скъсат сърцето направо. И "А сонра" гледах, той малко по-поносим откъм сълзи  Mr. Green
Направо са царе на трагедиите  Peace
А,този последният аз не съм го гледала,довечера ще запълня тази липса  Grinning

# 86

Скрит текст:

[/spoiler]
 Да празнува наградата на чок аркадаша си  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Знам ли  Thinking ,може да ударила някоя чашка и заради него  Joy Joy Joy

# 87
  • Керодиспансера

Скрит текст:

[/spoiler]
Знам ли  Thinking ,може да ударила някоя чашка и заради него  Joy Joy Joy
Пак рускините казват- Какви са тия отношения на момичето(Ханде)- Окан на парти на ВВ, а тя сама на парти с приятелки newsm78

# 88
  • Керодиспансера
Направо са царе на трагедиите  Peace
А,този последният аз не съм го гледала,довечера ще запълня тази липса  Grinning
Филма е с Олджан Дениз и Денис Чакър ,

# 89
  • Керодиспансера
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт