Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 626
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте! Аз съм от София, спешно ми се налага повдигане на матката. Всички лекари тук са единодушни, че след такава интервенция повече не мога да имам деца. Случайно попаднах в интернет, че единствено д-р Хубчев я правил, обадих му се, той потвърди, че е нова операция и запазва детеродната ми функция:

http://utroruse.com/article/7549/
Тук даже, миналата година е асистирал на някакъв френски гинеколог по темата:
http://www.blitz.bg/article/37870

Някой да има познат, преминал през операцията?

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 15:38 от Светулчица

# 301
  • в огледалото на живота
Здравейте! Аз съм от София, спешно ми се налага повдигане на матката. Всички лекари тук са единодушни, че след такава интервенция повече не мога да имам деца. Случайно попаднах в интернет, че единствено д-р Хубчев я правил, обадих му се, той потвърди, че е нова операция и запазва детеродната ми функция:

http://utroruse.com/article/7549/
Тук даже, миналата година е асистирал на някакъв френски гинеколог по темата:
http://www.blitz.bg/article/37870

Някой да има познат, преминал през операцията?
В София да са категорични специалистите,че няма обратен път,а нашия Хубчев да  е на обратното мнение?!
 Rolling Eyes
Чак не мога да повярвам....
Нямам лично наблюдение върху този лекар и за съжаление не мога да помогна.
И все пак прецени си плюсовете и минусите  Peace
Успех!

# 302
Принципното ми мнение за д-р Хубчев е положително, въпреки че не обичам когато лекарите стават търговци, но пак казвам че като специалист досега единствено ми е помагал. По тази причина му имам доверие. Щеше да бъде пълно ако понякога не ставаше въпрос за пари, но, надявам се невинаги е така. Мисля че елеменът слава също оказва влияние в работата му, така че може и да не са голи приказки.

# 303
Д-р Стаменов ме прегледа като постъпвах в болницата за задържане. Много любезен, много мил, всичко обясняваше. Направи ми вагинален преглед, който почти не усетих, за разлика от някои жени гинеколози, които ти бъркат до ... Надявам се да си направи кабинет за прегледи извън аг-то.

# 304
Здравейте искам да споделя мнението си за д-р Бисер Пейчев.
Както той ми казваше, когато бях мъничка и ходех с мама - той е първият човек, когото съм видяла, когато съм дошла на бял свят Simple Smile
Първият ми преглед при него беше малко преди да ми дойде цикълът. Тогава той ми показа яйцеклетка на монитора и ми каза, че съвсем скоро ще стана жена.
След време мама забременя и аз бях с нея на всеки преглед и гледах монитора с огромен интерес, а д-р Пейчев ми разясняваше размазания образ на бебчето.
Наскоро го посетих, за да потвърдим моята бременност. Млада съм и видимо уплашена от това, което ми се случва. Д-р Пейчев поговори с мен, както всеки път и отново си тръгнах по-спокойна от кабинета.

Много добър професионалист, невероятен човек, истински лекар със страхотен подход към пациента!

# 305
Dayann , добре дошла в темата! Heart Eyes
Лека и безпроблемна бременост, и здраво бебче на финала.   bouquet
Радвам се, че си доволна от доктора си.  Hug

# 306
Здравейте,бих искала да знам работното време на Дуваджиев,но никъде не го намирам в нета.Ако някой го знае да ми пише,благодаря

# 307
от 8:30 до 12:30 или 13:30 не съм сигурна. Защо не звъннеш да питаш? Те работят с предварително записани часове.

# 308
  • Русе
Здравейте!Моля дайте ми корддинати на Др.Минчева за частният и кабинет,и с какво работно време е.Благодаря ви предварително.

# 309
Здравейте!Моля дайте ми корддинати на Др.Минчева за частният и кабинет,и с какво работно време е.Благодаря ви предварително.
0888838315 - Мисля,че от 16 до 18ч,но обади се и питай кои дни,знам ,че и неделя работи

# 310
Относно Иванова - близка приятелка беше планирано секцио без избор на екип. Падна се на нея. Очарована е от нея. Отношението й било изключително човешко, после ходела да си наобикаля пациентите. Каза, че я препоръчва с две ръце.
Да споделя и моя опит от последните седмици. Забременях, прокървих, моя док - Емил Тодоров ми изписа лечение, всичко точно. От край време съм си доволна от него. По стечение на обстоятелствата, обаче плода падна и отидох в АГ-то да ме видят, че беше почивен ден. Попаднах на Шишкова. Прегледа ме на видеозона, качи ме на магарето, каза че е паднало и да спирам лекарствата за задържане. Попитах я дали трябва да пия нещо за изчистване, а тя ми каза че няма нужда и да си вървя. След 2 дена отидох при моя док. Той се възмути, че Шишкова не ми е изписала нищо за изчистване. Обясни, че понеже съм раждала със секцио, шийката на матката не ми се е разширявала и не мога да се изчистя сама. Изписа ми Бусколизин и Метергин. Даже ми показа съсиреците на видеозона. След седмица матката ми беше "като по учебник" чиста.
Освен това Шишкова каза, че след месец пак можем да подновим опитите за второ, а Тодоров препоръча поне 3 месеца.
Извинете за дългия пост. Успех на всички момичета и да намерите вашия си лекар!   bouquet

# 311
Физиологически може да забременееш веднага след като ти се възстанови цикъла, но е хубаво да се изчака поне 3 месеца. Съжалявам за неуспешната бременност. Стискам палци всичко да се получи следващият път  Hug
При прокървяване се влиза в АГ. Аз имам неуспешна бременност заради стоенето ми в нас и на работа включително. И това въпреки шепата с лекарства. Не че има гаранция, че плода ще бъде задържан в АГ-то, но вероятноста е доста по голяма.

# 312
Здравейте, изчетох темата, не знам кой лекар да избера в Русе за следене на бременност...ходих при Кунев и Зарзаланов, но не съм очарована и от двамата, въпреки че преди имах добри впечатления от Кунев  Tired
Преди време съм ходила и при Христова, но беше страшно груба и не смятам да ходя повече...

Имам заболяване, заради което бременността ми би могла да се води рискова и ми трябва наистина добър специалист, който не претупва прегледите и можеш да му се обадиш при нужда. Ще намеря ли в Русе изобщо такъв?

# 313
Здравейте, изчетох темата, не знам кой лекар да избера в Русе за следене на бременност...ходих при Кунев и Зарзаланов, но не съм очарована и от двамата, въпреки че преди имах добри впечатления от Кунев  Tired
Преди време съм ходила и при Христова, но беше страшно груба и не смятам да ходя повече...

Имам заболяване, заради което бременността ми би могла да се води рискова и ми трябва наистина добър специалист, който не претупва прегледите и можеш да му се обадиш при нужда. Ще намеря ли в Русе изобщо такъв?
Не. smile3518
Аз съм в 5-и месец и все още се лутам и търся такъв.Смених Тодоров с Дуваджиев и попаднах от трън,та на глог...Доктора е добър,но сестрата (жена му) провежда повечето прегледи и решава да даде ли направление или не и какво да се изписва....!!! Ходя и при Хубчев,защото му имам по-голямо доверие от на който и да било в Русе и мисля при него да раждам за сега,но като отида почти не ме помни винаги и започва едно припомняне,забравям си половината болести и оплаквания или ми се струва,че не ги взема на сериозно...Добър е,но не е както ми се иска на мен,може пък много да искам.Ходих и в Тутракан при Л.Бойчев,и при него така - вярвам му,но се чака ужасно много и все пак не е в Русе,за следене на проблемна бременност...май това е от мен.
 Peace успех

# 314
Аз съм много доволна от сестрата на д-р Дуваджиев. Защо я подценяваш така? Именно тя се усъмни, че имам проблем и ме изпрати където трябваше. Тя знае кога се пускат изследванията, понеже тя следи тези неща. Лекарствата се дават след консултация с доктора. Повечето лекарства за бременни са стандартни и няма какво да ги пише доктора. Той основно преглежда и изписва също лекарства според ситуацията. Но стандартните неща ги прави сестрата (жена му). Аз съм изключително доволна и от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт