Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Това е супер,вече съм малко по-спокойна  Peace

# 331
Здравейте, търся актуална информация за д-р Тончева. Къде преглежда в Евромедисон или в кабинета й на Цар освободител? И запазва ли се час предварително или може да се отиде на място? Ако може и актуален телефон Simple Smile

# 332
На " Цар Освободител" преглежда без час. Отиваш  на адреса ( блока след кафе Лондон срещу пазара) и когато ти дойде реда. Чака се доста. Всеки ден от 4 до 7 без дните, когато има дежурства, но идват хора от 3 и 30, за да си пазят ред.
За Евромедосон не съм сигурна - може да питаш на телефона на сайта им.

# 333
На " Цар Освободител" преглежда без час. Отиваш  на адреса ( блока след кафе Лондон срещу пазара) и когато ти дойде реда. Чака се доста. Всеки ден от 4 до 7 без дните, когато има дежурства, но идват хора от 3 и 30, за да си пазят ред.
За Евромедосон не съм сигурна - може да питаш на телефона на сайта им.

Благодаря! Simple Smile

# 334
  • Русе
Здравейте, за първи път пиша тук, до скоро не бях се сблъсквала с много гинеколози, но на 30 Април ми направиха абразио поради миссед аборт- трябваше да съм 14-та седмица, а плода отговаряше на 11-та. консултациите ми ги водеше Константинова, но в деня в който се случи отсъстваше и ми го определи Кунев като миссед. Та всеки ми повтаря да не търся причина и че е трудно да се определи, но днес случайно ме изпратиха при Бисер Пейчев и за първи път някой прояви интерес към моя случай и иска да търси причината за това, аз също искам това, искам живот и здраве - здраво бебче. Замислям се сериозно за смяна на гинеколога, понеже човек вече се съмнява във всичко в нашето здравеопазване, изчетох темата и ще помоля за конкретни мнения за Бисер Пейчев, мисля още за Минчева или Узунова, но конкретно този разговор не съм го водила с тях. Не съм решила и конкретно за Константинова нещо, но все пак си имам вече едно на ум. Благодаря предварително, може и на лични да ми пишете   bouquet

# 335
От изброените от теб аз съм за Минчева, много са доволните от нея и като отношение и като работа!

# 336
Ако бях на твое място, при такъв проблем бих отишла в друг град за консулт. Хубаво е наистина да се намери причината, а не да се махва с ръка - Ами случайност е не го мисли...

Иначе от изброените Минчева е завеждащ на Патологията, така че би следвало да има по-голям опит, приятелка ходи при нея и е доволна от преглед и отношението. Узунова не бих препоръчала  Rolling Eyes .

Успех ти желая  Hug

# 337
  • Русе
Ако бях на твое място, при такъв проблем бих отишла в друг град за консулт. Хубаво е наистина да се намери причината, а не да се махва с ръка - Ами случайност е не го мисли...

Иначе от изброените Минчева е завеждащ на Патологията, така че би следвало да има по-голям опит, приятелка ходи при нея и е доволна от преглед и отношението. Узунова не бих препоръчала  Rolling Eyes .

Успех ти желая  Hug
Благодаря, да аз искам да знам причина единствено и само за да не се повтори, за съжаление в живота връщане назад няма... За мен не беше много професионално да ми изброяват причините като по учебник, а то във форума по-подробно пише, позаинтересува се единствено Пейчев, но и при Минчева ще проверя какво и е мнението, за съжаление не се сещам коя беше гинеколкожката от  АГ-то която ми изброи причините, но тогава не бях на себе си, добре че беше приятеля ми да взема адекватни решения. Но ако се наложи и изследвания в друг град ще направя, засега мисля за Плевен и Тутракан. Благодаря много за отговорите и на момичетата които ми писаха на лични   bouquet

# 338

Успех ти желая  Hug

Съгласна съм.  Peace
От изброените съм ходила само при Кунев, но за такъв проблем не знам дали би могъл да помогне, а и имам отзиви от медицински лица, че не го препоръчват, Константинова пък съвсем. Може би настина Минчева, но нямам лични впечатления.
Иначе и аз не мисля, че в Русе ще се отнесат сериозно към проблема, бих ти препоръчала Тутракан, клиниката там е специализирана за борба със стерилитет, проблема бременност, може би биха имали адекватно мнение и по този въпрос, поне да те насочат какви изследвания трябва да пуснеш, в Русе едва ли някой ще го направи Sad

Съжалявам много за случилото се и ти желая успех следващия път!  Hug

# 339
  • София
В Русе не само че няма кой да ти помогне, но и може да те обърка и доведе до загуба на време, пари, нерви, още по-объркани хормони. Няма кой, повтарям.
Препоръчвам ти да се обърнеш към клиника по стерилитет в София, но ако нямаш възможност за толкова пътуване, следващият добър вариант е Тутракан.
В Русе /от изброените-при Минчева/ може само да ходиш на профилактични прегледи и евентуално за следене на бременността, когато всичко се закрепи!

# 340
  • Русе
В Русе не само че няма кой да ти помогне, но и може да те обърка и доведе до загуба на време, пари, нерви, още по-объркани хормони. Няма кой, повтарям.
Препоръчвам ти да се обърнеш към клиника по стерилитет в София, но ако нямаш възможност за толкова пътуване, следващият добър вариант е Тутракан.
В Русе /от изброените-при Минчева/ може само да ходиш на профилактични прегледи и евентуално за следене на бременността, когато всичко се закрепи!

Peace  Peace  Peace ..  Подкрепям....с малката забележка, че дори за следене на бременност не стават...

# 341
Ееее стига де! Ние родилите сигурно на магия сме си износили децата и сме родили. И през двете бременности имах проблеми и основателни причини за аборт по медицински показания. И двете ми деца (пу пу) са живи и здрави.

# 342
Ох, аман от подобни изхвърляния, че в Русе едва ли не всички доктори за некадърници.  ooooh!
Е, не е така Crossing Arms
Аз също имах доста проблемна бременост, следена от д-рите Иванов и Зарзаланов. Родих доносено и здраво бебе.  Peace

# 343
  • София
Абе, то и аз имах проблемна бременност и износих и родих здраво дете, но не разбират от стерилитет. Твърде много станаха случаите от моя опит и опита на близки около мен хора, за да имам такова мнение. Всеки сам решава.

# 344
Дами, някоя има ли мобилния на Бисер Иванов?

Общи условия

Активация на акаунт