Новите ни козметични похождения 58

• 66 990
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Love Lust е велик, велик и абсолютно феноменален руж. Да ме прощават колегите  Joy блогъри, ама въобще не е като Оргазъм.
Ел и на мен по суочове не ми изглеждаха съвсем еднакви един до друг   Simple Smile Вкарваш ме в още разходи сега  Hug
Жаки този лосион на Балеа еднакъв ли е с на Нукс олиото с броката като ефект върху кожата?

# 541
В Nuxe частичките ми се виждат по-големи.

# 542
  • София
michelle_ma_bell, казвам ти го като човек, който има и двата. Цветът, пигментираността, формулата, самото усещане върху кожата са различни. Orgasm е страхотен руж, Love Lust е невероятен  Heart Eyes

И нещо, което вече съм споменавала - в един блог си бяха направили труда да изчислят кой руж колко струва за грам. И Том Форд се оказа по-евтин от Шанел.

Също така да спомена - ружовете на Том Форд (правя генерално заключение, но всъщност имам само 2 негови, 3 ако броим този в лятната палитра) са иключително пигментирани. Трябва да се нанасят или с невероятно, безумно лека ръка, или с четка тип 187 на Мак.

# 543
# 544
  • София
Powder Brush Yves Rocher
Blush Brush Yves Rocher

# 545
michelle_ma_bell, казвам ти го като човек, който има и двата. Цветът, пигментираността, формулата, самото усещане върху кожата са различни. Orgasm е страхотен руж, Love Lust е невероятен  Heart Eyes

Мерси Ел.Оргазъм е в списъка но на заден план.Засега планирам да взема Frantic Pink  и Flush, както и 2 палитри (всъщност съм харесала 3 но някакси едната трябва да отпадне  newsm78 ).Заглеждам и златистия бронзър но има много малко ревюта и немога да преценя цвета.Есенната колекция ще има руж плюс хайлайтър в палитра и се чудя дали да изчакам да не се дублират ружовете-още няма много инфо за тях.

# 546
  • София
Имам Flush, много специфичен цвят е. Чудех се точно и на Frantic Pink, но ми е прекалено розов.

Есенната колекция е феноменална. Абсолютно феноменална. Чакам я с нетърпение  Heart Eyes

# 547
  • София
Отдавна не съм качвала нищо в тази тема, затова ето малко скорошни придобивки. Simple Smile Някои от нещата са от Пинкс кутията за Юни, има няколко лака от размяна (червените и неоните на флормар), поръчка от Ейвън (хм, забравила съм да снимам и шампоана) и другите съм си ги купила от ДМ и Лили.

# 548

Есенната колекция е феноменална. Чакам я с нетърпение  Heart Eyes

Значи ставаме две  Hug Ако излязат суочове на хайлайтърите-моля те пусни една снимка.

# 549
# 550

Есенната колекция е феноменална. Чакам я с нетърпение  Heart Eyes

Значи ставаме две  Hug Ако излязат суочове на хайлайтърите-моля те пусни една снимка.
Може ли линк, моля:)

# 551
# 552
# 553
Минавам на бързо да се похваля с подаръци от любимия  Heart Eyes
ЕЛ АНР за лице и очи
ЕЛ Идеалист и DayWear крем за лице
Пош топ лак
Орли Va Va Voom
CG Peonies&Park Ave
CG Thistle Do Nicely
CG Petal to the metal
CG Sun of a peach
CG Grass is lime greener
четка Екотуулс за ББ крем
6 мини четки на Екотуулс (много са ми удобни за чантата; вършат работа за коректори, червила, сенки  Peace )

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 23:38 от tochica11

# 554
DIORSHOW MONO It Yellow

CHANEL LE VERNIS MIRABELLA

Kérastase ELIXIR ULTIME Shampoo

Kérastase Nutritive Lait Vital

Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure

Само да добавя, че днес в Прити Шоп Варна видях намалени с -60% избрани продукти на Givenchy - сенки, лакове, червила, глосове и др. Бяха сложени на касата.

Общи условия

Активация на акаунт