Новите ни козметични похождения 58

• 66 998
  • 723
  •   1
Отговори
# 525

Иха, Лодси, ще чакам отзиви  Flutter
Аз нещо съврах достатъчно пудри и ми отидоха на заден план, идеите за нови  Crazy Но тази ми е любопитно да я видя.

# 526
  • Стара Загора

Никога не съм ползвала продукт от тази марка ( Даниел Сандлер ).Дано ми хареса пудрата.

# 527
Честити бронзъри момичета! От първите снимки искам Тера Тропика, жалко че не е в другата абаносова кутийка, която въпреки че е страшно красива ще подмина. Денси, къде мога да я видя и купя? Чакам бронзъра на Том Форд и бронзиращата чу четка, подарък от любимия  Heart Eyes
Ниана кой бронзър златистия или другия?Кой номер?Нареждам се и аз да чакам отзиви Simple Smile
И за да не е спам ... последната ми любов ...

# 528
  • София
Поръчах си:
За почистване на лицето

И хидратиращ серум:

# 529
Тестери на двата Герленски бронзъра и парфюма има в Дъглас The Mall, продукти обаче не. Открих все пак моята Тера Тропика в БЗ в Мол София. Страшно красива! Heart Eyes Като съм на вълна бронзъри, много харесах на ръка бронзъра на Sisley, интересен, различен, ще трябва да се пробва специално, само цената му е гадна.

michelle_ma_bell, чакам бронзъра Terra, мисля че е по-неординарния от двата. Честити ти красоти!  Heart Eyes

# 530
 Michelle, страхотни придобивки. Love lust ми беше такъв мерак, но за съжаление го получих на сол в пощата и така и не поръчах нов:-)  Реших, че не ми е било писано.

# 531
  • София
Масло за тяло:

+ шампона на All Nature-не намирам снимка, обаче Rolling Eyes

+ - много съм доволна от него  Hug

# 532
Sheki -много неприятно.Мисля че си заслужава пак да опиташ въпреки че по блоговете твърдят че прилича на NARS Orgasm така че ако го имаш не е нужно да дублираш на тази цена.Вчера на обяд спах 3 часа че нещо не ми беше добре и не е мръднал ружа чак до вечерта което ме прави много хепи  Simple Smile

# 533
  • София
Love Lust е велик, велик и абсолютно феноменален руж. Да ме прощават колегите  Joy блогъри, ама въобще не е като Оргазъм.

# 534
# 535
  • София
соли
лосиони за тяло

# 536
  • гр. София

# 537
# 538
  • вятър в маслините, вятър над хребета

# 539

И ми подариха една жестока розова вода (не съм ползвала по-хубава) на тази фирма http://www.roseoilbulgaria.com/bg/

Много луксозно беше опакована, в дебела картонена кутия и голямо изчистено шише. За жалост няма абсолютно никакви снимки на продуктите им и не пише къде ги продават

Общи условия

Активация на акаунт