Новите ни козметични похождения 58

• 66 990
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Пилата за пети на Sholl ползвам от два месеца и съм много доволна! Спестява време и усилия и резултатът е меки и гладки крака. Добра покупка определено!

# 511
А къде могат да бъдат помирисани лосионите на Христина на живо?   bouquet

# 512
  • вятър в маслините, вятър над хребета
първият ми чисто вегански продукт, да видим доколко ще ми хареса. Привлече ме обещанието, че е дълбоко хидратиращ.

черната. Поредната супер евтина спирала, която по нищо не се различава от по-скъпите си посестрими.

# 513
  • София

- цвят 219

# 514
# 515
  • Бургас
Неочаквано за мен, но наистина е хубава пудрата/бронзър , лека и неоранжева .
Честити .

# 516
Честити бронзъри момичета! От първите снимки искам Тера Тропика, жалко че не е в другата абаносова кутийка, която въпреки че е страшно красива ще подмина. Денси, къде мога да я видя и купя? Чакам бронзъра на Том Форд и бронзиращата чу четка, подарък от любимия  Heart Eyes

# 517
Тера Тропика ли искаш да видиш и купиш? Можеш да я видиш в Мол София имаше тестер, но може да е прибран, защото аз днес купих последния бронзър от БЗ. Имаше в Неделя една бройка, но без тестер в Дъглас Сердика. Hug

# 518
  • София
Чакам бронзъра на Том Форд и бронзиращата чу четка, подарък от любимия  Heart Eyes

Ах  Heart Eyes Ще чакам непремено отзиви  Heart Eyes

# 519
Благодаря!   bouquet Очертава се разходка! Simple Smile
Ел, непременно! И аз нямам търпение да дойде!  Heart Eyes

# 520
  • Бургас
Любимият ми летен парфюм - изпръсквам всяко лято по един

# 521
# 522
  • в 1001-та нощ
Жаки, тези ампулки са чудни  Blush

Днес забелязвам, че ме започва следродилния косопад Sad, така се надявах да ми се размине, но уви - не  Sad

# 523
Oт около 2 седмици имам ужасен косопад и не знам на какво се дължи.
Не знам дали тези ампули нещо ще направят...може би трябва да взема и RF80 Thinking

# 524
  • в 1001-та нощ
Oт около 2 седмици имам ужасен косопад и не знам на какво се дължи.
Не знам дали тези ампули нещо ще направят...може би трябва да взема и RF80 Thinking

Причината се е случила преди около 2 месеца Simple Smile Може просто да се реновира косата - твоята е много дълга и гъста, вероятно й е време или ако е имало стрес, диети, хормонални мърдания Simple Smile

Вземи си и хубава добавка - каквото е погинало ще пада, няма какво да се направи - освен да се подпомагат новите растежи и с търпение да се очакват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт