Nail art 63 тема

• 124 188
  • 622
  •   1
Отговори
# 600
Не рискувай със скъпа пила от такива сайтове, защото нямат гаранция.

# 601
Ами...поръчах една за 100 лв., пък да видим дали ще е става нещо от нея. Стискайте ми палци!  Laughing Praynig

П.П. Който се интересува да каже, да кажа отзиви като пристигне.  Wink

# 602
  • София , Монтана
Здравейте, момичета!
От доста време разглеждам електрическите пили и то предимно по чужди сайтове (защото са по-евтини) Rolling Eyes , но ме е страх да не дойде някои боклук, който да прегрява бързо или да вибрира много... ooooh! Та бихте ли ми препоръчали някоя пила до 200 лв. с максимални обороти до 30 000-35 000?  Praynig

П.П. Извинявам се, ако не питам в правилната тема. Simple Smile
Аз бих ти препоръчала да дадеш малко повече пари и да си купиш пила от фирмите за зъботехника. Аз моята я купих за 360 лв. И съм много доволна . Купувала съм то китайските пили които са с цени между 100 и 200 лв., но те се чупеха за 1 година .Ако не си професионалист трябва да си много внимателна, защото едно грешно движение и ще срежеш клиентката ти.

# 603
pеtia, може ли на лс да ми дадеш координати на фирмата, от която си купила своята пила? Аз искам нещо, което наистина върши работа  Peace

# 604
Здравейте, момичета!
От доста време разглеждам електрическите пили и то предимно по чужди сайтове (защото са по-евтини) Rolling Eyes , но ме е страх да не дойде някои боклук, който да прегрява бързо или да вибрира много... ooooh! Та бихте ли ми препоръчали някоя пила до 200 лв. с максимални обороти до 30 000-35 000?  Praynig

П.П. Извинявам се, ако не питам в правилната тема. Simple Smile
Аз бих ти препоръчала да дадеш малко повече пари и да си купиш пила от фирмите за зъботехника. Аз моята я купих за 360 лв. И съм много доволна . Купувала съм то китайските пили които са с цени между 100 и 200 лв., но те се чупеха за 1 година .Ако не си професионалист трябва да си много внимателна, защото едно грешно движение и ще срежеш клиентката ти.

Права си, че е хубаво да се вложи в скъпа пила и е нормално евтините толкова бързо да се чупят, все пак евтиното в повечето случай излиза скъпо! Аз си взех евтина, защото за момента работя само през уикенда, пък и не работя друго, защото съм редовна студентка и нямам възможност за скъпа пила сега. Надявам се да ми потръгне и ще си взема по-скъпа, за момента тази ми върши работа.  Wink

# 605
Пилите с реални обороти 30 000 не са 200лв., а над 350лв.

# 606
Пилите с реални обороти 30 000 не са 200лв., а над 350лв.

Ами моята мисля, че е 20 000 оборота. На мен са ми достатъчни, защото я използвам само за маникюр и не ми е необходима за педикюр.

# 607
Привет!

# 608
  • Пловдив
Дес, на последната снимка оранжево-червенеещият обикновен лак ли е или ши?

# 609
  • София
Здравейте момичета. Моя пила на Strong, имам три такива пили и съм много доволна, безшумна, без вибрации, https://ru.aliexpress.com/item/South-Korea-SAESHIN-35K-RPM-Stron … ;isOrigTitle=true   но плащах и мито

# 610
Дес, на последната снимка оранжево-червенеещият обикновен лак ли е или ши?
Гел лак е

# 611
Работата през декември е с много коледно настроение pletka Nature Snowman santa2

# 612
Чууууднииии!!! Кой ги е правил? Защото името на снимките нищо не ми говори Embarassed

# 613
Момичета, страхотни неща показвате!  Heart Eyes
Аз имам нужда от помощ. Купих си от Борн прити пигмет за огледален ефект, използвах го върху обикновен черен лак и за мое учудване взе, че стана супер, почти като пигментите на Индиго, но като сложих топ лак и всичко се развали. Сега изглежда сякаш съм с обикновен  сив брокатен лак.  Cry Къде сбърках? Трябва ли ми специален топ, за да не се разваля ефектът и какъв?

# 614
  • Бургас
Simora,голям разкош. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт