Nail art 63 тема

• 124 185
  • 622
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, страхотни неща показвате!  Heart Eyes
Аз имам нужда от помощ. Купих си от Борн прити пигмет за огледален ефект, използвах го върху обикновен черен лак и за мое учудване взе, че стана супер, почти като пигментите на Индиго, но като сложих топ лак и всичко се развали. Сега изглежда сякаш съм с обикновен  сив брокатен лак.  Cry Къде сбърках? Трябва ли ми специален топ, за да не се разваля ефектът и какъв?
Нормално да не ти се получи. Тези пигменти се слагат на топ без лепкав слой за гел лакове, който се пече.

# 616
Напротив, получи се супер, но не остана и помен от страхотния ефект след като сложих топ лак. Прочетох, че с топ на водна основа се получава и смятам да пробвам.

# 617
  • На плажа
Топ лака е проблем,иначе пигмента стои супер и на обикновен лак  PeaceГледах клипче,където пробваха няколко марки обикновен топ лак и при всеки ефекта изглеждаше различно.

# 618
# 619
Здравейте, дами!
Имам малко неандерталско питане, за което търсих отговор в предните теми, но уви, не открих...  Embarassed
Та, някой може ли да ми каже каква е разликата между акрилните боички, които продават специално за рисуване върху обикновен лак и обикновените акрилни боички, които продават в хоби магазините?
Предварително благодаря!  bouquet

# 620
  • София
Здравейте, дами!
Имам малко неандерталско питане, за което търсих отговор в предните теми, но уви, не открих...  Embarassed
Та, някой може ли да ми каже каква е разликата между акрилните боички, които продават специално за рисуване върху обикновен лак и обикновените акрилни боички, които продават в хоби магазините?
Предварително благодаря!  bouquet

няма разлика еднакви са, въпросът е в марката, поликолор се ползват най-често от маникюристите, защото са най-покривни, иначе можеш всякакви да ползваш стига да са на водна основа  Peace

# 621
# 622
  • София
Здравейте, пиша в доста стара тема, но не искам и някой друг да се подвежда. По-нова тема не намерих.
Салон "Арт Нокти", ако изобщо може да се нарече салон, защото не е,  е категорично най-лошото място, на което съм била.
Некачествен маникюр, препиляване и съсипване на нокти, и многознаеща "маникюристка" с уж много години опит. Ужасно мръсно, никаква хигиена, тъмен и мрачен апартамент, неиздаване на касови бележки! Наистина бях отвратена, останах, защото жената беше с високо самочувствие, че е най-добрата. Уви, тя си е жив срам за професията маникюрист. Няколко пъти и казах какво не е наред, но тя с цялата си наглост ми повтаряше колко опит имала. Не се лъжете и по снимките във ФБ, нищо общо няма с реалността.

Ноктите ми ще се възстановят, но некадърността на тази жена ще остане, щом за 17 години не се е научила да прави маникюр.

Общи условия

Активация на акаунт