Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 987
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
И аз си чакам Локтайда....от 13 юни.... newsm78
И аз чакам капсулите! smile3515

# 541
В играта на Капи не мога да разбера защо с 30 сока съм на 10 ниво?! newsm78

# 542
  • София
Защото всяко ниво изисква да направиш различен брой сокове. Забравих как бяха, но ги има описани в правилата.

# 543
  • София
В Пикадили (Пловдив, но сигурно и в другите) има промоция - при покупка на бисквити Белвита, Орео и т.н. на стойност 9 лева, подаряват чантичка Милка. Помолих на информация да ми я покажат, но беше опакована и не можах да я видя добре. Голяма е около 20/25 см, с ципове, лилава на бели петънца. Предполагам, че малките момиченца биха се зарадвали.

# 544
  • Варна
Днес взех бисквити за чантичката на милка - хладилна е, малка.

# 545
  • София

Не знаех, че е хладилна.  Laughing  Ето един голям пропуск в рекламата - ако на плакатите бяха написали малка хладилна чанта, а не само "чантичка", със сигурност много повече хора ще си купят продукти за 9 лв.  Wink

# 546
Здравейте,ще следя темата с удоволствие Grinning

# 547
  • при късмета
Излезли са печелившите на Калорекс. Има ме, но не помня имейли ли ще пращат за данните или SMS, че нямам нищо

# 548
  • София
Донесоха ми соковете от Капи. Това е най-бързо получената ми награда Grinning

# 549
  • софия

Не знаех, че е хладилна.  Laughing  Ето един голям пропуск в рекламата - ако на плакатите бяха написали малка хладилна чанта, а не само "чантичка", със сигурност много повече хора ще си купят продукти за 9 лв.  Wink
Каква е тази промоция?

# 550
  • София
Звънче, ето. Дъщеря ми току- що каза- една калинка се разхожда по компюНтъра.

В Пикадили (Пловдив, но сигурно и в другите) има промоция - при покупка на бисквити Белвита, Орео и т.н. на стойност 9 лева, подаряват чантичка Милка. Помолих на информация да ми я покажат, но беше опакована и не можах да я видя добре. Голяма е около 20/25 см, с ципове, лилава на бели петънца. Предполагам, че малките момиченца биха се зарадвали.

# 551
  • софия

Hug

# 552
Дайте линк към играта на Капи.

# 553
  • Под кривата круша
Дайте линк към играта на Капи.

http://www.coca-cola.bg/cappygame/

# 554
Излезли са печелившите на Калорекс. Има ме, но не помня имейли ли ще пращат за данните или SMS, че нямам нищо
Имейл пращат. Аз получих  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт