Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 977
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Дайте линк към играта на Капи.
Колко пъти трябва да бъде писан този сайт ами върнете една страничка и ще го видите сто пъти го писаха вече момичетата........  Naughty

# 556
Току що куриерката ми донесе 1 кутия повече от спечелените бисквити Белвита.  Mr. Green Mr. Green

# 557
Току що куриерката ми донесе 1 кутия повече от спечелените бисквити Белвита.  Mr. Green Mr. Green

И как я прие с чиста съвест като не е твоя и си взела нещо за сметка на друг, който няма да получи кутията си?  ooooh! Срамно е, не е за хвалене и подхилкване.  Sick

# 558

И как я прие с чиста съвест като не е твоя и си взела нещо за сметка на друг, който няма да получи кутията си?  ooooh! Срамно е, не е за хвалене и подхилкване.  Sick
Според мен имаше предвид, не че куриерката не ги е преброила правилно, а тя е спечелила 10, а в системата им са излезли 11........

# 559
 #Crazy #Crazy #Crazy
То на самите ДВЕ кутии имаше залепени листи с нашите имена и куриерката пред мен ги скъса, трябваше да ги върна ли??
Общо имам 3 спечелени кутии, 3-ма човека сме вкъщи и не смятам, че съм прекалила, да не казвам, че във фейса съм виждала хора с по цели КАШОНИ с бисквити, но не им се бъркам .. с бонус кутията ми станаха 4 кутии, не вярвам да съм ощетила когото и да е.  smile3555

# 560
Идвам да се оплача от Viewsofia. Нали имаше игра, шестима спечелихме. Та трябвало да се свържа с тях. Е аз три пъти им писах на адреса и вече 2-3 дена никой не ми отговаря. Омръзна ми от некоректни организатори! Оставете шампоана, ами колко хора чакаме карта от ТУК...  Sad

# 561
 Здравейте и аз при вас. Самобръсначките ги носят Спийди.За пушачите има нова игра на Мерилин,от 7.07 до 28.08 има вложки с кодове  в кутиите.Наградите са парти ключове.часовници,ваучер за очила а със 5 кода играеш за 10 IPad  3 почивки в Майорка

# 562
В Пикадили при покупка на разтворимо какао Нескуик на информация се получава скреч-карта и може да се спечели чаша, плюшено зайче или диспенсер за какао.

Отново в Пикадили при покупка на 2 бр. бисквити Житен дар на информация се получава скреч-карта и може да се спечели надуваем стол.

В Кауфланд тази седмица сякаш видях кутия на Нестле, но в магазина нямаше плакати с указания за евентуална томбола. Някоя от вас знае ли нещо?

# 563
Колко пъти трябва да бъде писан този сайт ами върнете една страничка и ще го видите сто пъти го писаха вече момичетата........  Naughty

Колкото е нужно Flutter

# 564

Колкото е нужно Flutter
аз не мисля че е нужно на всяка страница да се пише едно и също и някой да го мързи да погледне предишната страница... Едва ли идеята на тази тема е да се пише все едно и също но ако е така извинявам се явно съм в грешка ще почна и аз да пиша все едни и също неща да видим колко ще в
ви е приятно Wink

# 565

Колкото е нужно Flutter
аз не мисля че е нужно на всяка страница да се пише едно и също и някой да го мързи да погледне предишната страница... Едва ли идеята на тази тема е да се пише все едно и също но ако е така извинявам се явно съм в грешка ще почна и аз да пиша все едни и също неща да видим колко ще в
ви е приятно Wink

Твое мнение. Все пак да напомня, че това е форум и всеки има правото да пише и пита, каквото му е на сърце.  Wink

# 566

Колкото е нужно Flutter
ви е приятно Wink

Твое мнение. Все пак да напомня, че това е форум и всеки има правото да пише и пита, каквото му е на сърце.  Wink

да форум е, но признайте си, че е досадно да се чете едно и също нещо по 5 пъти на страница, само защото някой го мързи да чете. И за да не е спам милото спечелило кутия вафли споко и решил да ме изненада- получих смс от спиди да очаквам в понеделник пратка сигурно са те Simple Smile защото друго не чакам 

# 567
И на нас вчера ни донесоха соковете от Капи  Crazy

# 568
Привет!
С питанка-от бисквити ТУК спечелихме топка в началото на седмицата,поне така пише в сайта им.Обаче не съм получила имейл от тяхна страна за потвърждение.Аз им писах писмо към края на седмицата,но няма отговор.На някой друг да му се е случвало ?

# 569
Привет!
С питанка-от бисквити ТУК спечелихме топка в началото на седмицата,поне така пише в сайта им.Обаче не съм получила имейл от тяхна страна за потвърждение.Аз им писах писмо към края на седмицата,но няма отговор.На някой друг да му се е случвало ?

Те пишат на печелившите със закъснение. Аз бях спечелила в петък и чак в четвъртък на следващата седмица получих e-mail. Не се притеснявай ще се свържат с теб.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт