Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 922
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Незнам къде сте чели че пъзелите на Барни са различни видове, пишеше само 3д пъзел и на партинката беше показан точно този който пратиха. Аз писах 1 или 2 пъти че пъзела е един вид, но явно никой не си е направил труда да прочете....

# 661
  • out of space
Играта на Сони видяхте ли я?

http://game.hicomm.bg/?invitationKey=336d255daa4d567416175ff2c863826d

# 662
  • при късмета
Незнам къде сте чели че пъзелите на Барни са различни видове, пишеше само 3д пъзел и на партинката беше показан точно този който пратиха. Аз писах 1 или 2 пъти че пъзела е един вид, но явно никой не си е направил труда да прочете....

Не съм казала, че съм чела че пъзелите са 4, а че така ми казаха на телефоните на играта. 3 пъти съм питала дали наградите отговарят на посочените в сайта в сектор "награди" (поне би било редно там да е показано коректно) и трите пъти ме увериха, че отговарят.Само не можеха да кажат от кой вид ти се е паднала. А показаните награди в сайта са тези
 https://bg.barniworld.com/promo/prize Нямат нищо общо с реалната награда(Не че пъзела не ми харесва, но ако предварително бяха обявили, че е един, нямаше да играя за повече).
В сайта никъде не е показан реалния пъзел. Ако съм го пропуснала в сайта, покажи ми го.
Картинката от опаковката се появи после, в сайта никъде я няма.
Някои наистина не четат

# 663
То бива карък, ама това моето никъде го няма. Публикуваха печелившите във футболната игра на woman.bg, 600 награди раздадоха, цели семейства печелят, мене никаква ме няма  Confused Много, ама много съм тъжна.

Аз чакам още бисквитките си от първата игра на ТУК и сериозно смятам да направя един черен списък на некоректните организатори на игри и да ги пиша на първо място.

# 664
То бива карък, ама това моето никъде го няма. Публикуваха печелившите във футболната игра на woman.bg, 600 награди раздадоха, цели семейства печелят, мене никаква ме няма  Confused Много, ама много съм тъжна.

Аз чакам още бисквитките си от първата игра на ТУК и сериозно смятам да направя един черен списък на некоректните организатори на игри и да ги пиша на първо място.
И аз на същото се ядосвам. Доста повтарящи се имена видях там, а аз и мъжът ми-нищо ooooh!
И аз си чакам бисквитките. И Белвита чакам...

# 665
Най - накрая са се сетили да пишат:

ТУК Здравейте, извиняваме се за забавянето на наградите от играта Survival kit. Всички участници ще получат бонус изненада от нас в знак на извинение.

Благодарим предварително за разбирането.

Екипът на TUC

# 666
  • при късмета
Може ли линк към играта на woman.bg. На нея ли излизаше емблемата на Милка при ретистрация?

# 667
Пропуснала съм играта на woman.bg

# 668
Ето линк (махнете интервалите след точките, че форума го смята за спам този сайт) http://woman. hotnews. bg/n/pechelivshite-ot-svetovnoto-kulinarno-purvenstvo-na-womanbg-.34343.html Да при нея излизаше емблемата на Милка. Сега чета в коментарите, че някой много разбиращ твърди, че нямало регистрирани 600 човека, затова някои имали по повече награди, а освен това са махнали правилата, където пишело, че един човек само по една награда може да печели. Пълна каша общо взето  #Crazy

# 669
  • при късмета
alex99, споко и мен ме няма. Аз в интерес на истината не проследих много обстойно играта, регистрирах се, като ми излезе някъде, като реклама и ме подсети.
Не вярвам да е нямало 600 регистрирани, при положение, че бяха напускали реклама из цялата мрежа. Даже в сайтова зе пазаруване ми излизаше

# 670
Аз не съм я виждала тази игра сега от вас за първи път чувам...  Sad

# 671

Не съм казала, че съм чела че пъзелите са 4, а че така ми казаха на телефоните на играта. 3 пъти съм питала дали наградите отговарят на посочените в сайта в сектор "награди" (поне би било редно там да е показано коректно) и трите пъти ме увериха, че отговарят.Само не можеха да кажат от кой вид ти се е паднала. А показаните награди в сайта са тези
 https://bg.barniworld.com/promo/prize Нямат нищо общо с реалната награда(Не че пъзела не ми харесва, но ако предварително бяха обявили, че е един, нямаше да играя за повече).
В сайта никъде не е показан реалния пъзел. Ако съм го пропуснала в сайта, покажи ми го.
Картинката от опаковката се появи после, в сайта никъде я няма.
Някои наистина не четат

Всички опаковки на Барни бяха с картинката на пъзела. Това което сте показали не са пъзели а животните които се събираха при регистрирани непечеливши кодове.

https://bg.barniworld.com/promo/

Има я картинката и я имаше и още когато играта беше активна.
Някой хора наистина не гледат.....

# 672
  • при късмета
  Всички опаковки на Барни бяха с картинката на пъзела. Това което сте показали не са пъзели а животните които се събираха при регистрирани непечеливши кодове.

https://bg.barniworld.com/promo/

Има я картинката и я имаше и още когато играта беше активна.
Някой хора наистина не гледат.....

Не знам защо продължаваш да се заяждаш! В сайта картинката на пъзелите в началото я нямаше. Аз спечелих четирите пъзела през първите 2 дни на промоцията. От сайта на играта не отговаряха на мейлите, телефоните даже не бяха пуснати и започнах да контактувам с тях на потребителския телефон и другия мейл и повече в този на играта не съм влизала.
Телефоните като ги пуснаха ги взех от темата.
И точно защото гледам, според всякаква логика в сектор "награди" трябва да са показани наградите от играта, ако твоята логика е различна, това не значи че е вярна.
Още повече че по телефона ме убеждаваха 3 пъти, че наградите отговарят на показаното в съответната секция в сайта.

# 673
Донесоха ми топката от бисквити "ТУК" и не ми поискаха опаковката, нямало нужда. На Барни беше същото.

# 674
  • София
Донесоха ми топката от бисквити "ТУК" и не ми поискаха опаковката, нямало нужда. На Барни беше същото.

Не съм участвала в тези игри, но май когато приключи някоя игра, спират да ги изискват, поне за малките награди. Дори и от Милка, където винаги са сверявали кодовете и искали опаковките, когато ми донесоха последните кравичка и дъска (това беше повече от месец след края на играта) не си взеха опаковките. Вече не им ги искали. А за първите взеха всичко.

Общи условия

Активация на акаунт