Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 039
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Току-що разговорях с оператора им точно по този въпрос. Имам една кутия, която не е отразена в системата им, казаха, че ще предадат на организаторите и като те върнат обратна връзка ще получа смс на номера, който е спечелил.

# 151
6 бирички от Шуменско Party

# 152
и аз спечелих 6 бирички  Grinning

# 153
Къде се играе тази игра.

# 154
E, то за бирите вече няма смисъл да се играе. Остана ми да събера още един символ, но за днес изчерпах опитите си, а до няколко часа играта ще приключи. Тази сутрин имаше над 7000 останали бири, а сега са 1500.
Реално от тези 100 000 са раздали доста по-малко, защото профили като моя събрали до 5 броя, не печелят нищо.

# 155
  • при късмета
И аз с 6 бири от Шуменско
Silvipl, ето тук
https://www.facebook.com/#!/shumensko.bg
Coolmummy, аз до вчера имах 4 бири и днес извадих 2. Играя от около седмица. Но наистина вчера бяха много, а днес намаляха драстично

# 156
Здравейте. Получила съм съобщение, че печеля награда от Бисквитената земя  newsm78 Много ми е чудно какво печеля, като при регистрираните ми бележки никога не ми е изписвало, че печеля термос. Някой получил ли е такова съобщение от номер 1750 ?

# 157
Възможно е да преразпределят наградите на тези, които не са си пазили касовите бележки, така че не се учудвай.  Peace В съобщението ти вероятно пише да се свържеш с тях, така че ще разбереш подробности.

# 158
  • Варна
и азз Party

# 159
Аз съм с  4 бири, жалко, че няма да мога да ги събера.
За Милката и ние получихме SMS за спечелен термос - нищо, че още в деня на спечелването се обадихме.  #Crazy #Crazy И имало само 1 кутия бисквити при спечелени 3, та звъняхме втори път (не говорих аз, иначе щях да питам още първия път Mr. Green) и им казахме номерата, на които са спечелени и уж ще ги получим, ама да видим .. жената по телефона я  чух как каза, че срока за доставка е 30 дни, да се надяваме, че това не означава, че срока се е удължил, много хора вече си получиха наградите, искам и аз.  Naughty Naughty

# 160
Казаха ми, че печеля термос, но явно е наистина някакво преразпределение, защото когато съм рег. бележки никога не ми е изписвало, че печеля. Казах и на мадамата, че нямам бележка - и тя..... ми значи няма да можете да си го получите. За какво ги пращат тогава тези съобщение, и тя не можеше да ми отговори.

# 161
На мен само 1 кутия Белвита не ми се вижда...доволно! Simple Smile

# 162
Много тъпо това, че не им се вижда в системата всички спечелили кутии. Дали да не им пиша във фейсбука се чудя.  newsm78

# 163
А при повече от 1 спечелен термос заедно ли ги носят куриерите, че много не се задържаме вкъщи?

# 164
Може би зависи дали са спечелени през малък период от време. Аз имах 2 от един ден и ми ги донесоха наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт