Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
А при повече от 1 спечелен термос заедно ли ги носят куриерите, че много не се задържаме вкъщи?
Всичките ми спечели термоси дойдоха наведнъж, а имам и от последните и от първите дни на играта. Аз направо минах през офиса на куриера, че бяха много, и много тежат. Страхотни са.

# 166
Джонито май вече са закрили приложението,а някой каза че е получил тениска,жалко че не можах да си заявя и аз...

# 167
И аз днес си получих 2та термоса и едната кутия бисквити. А Джонито писаха в страницата им скоро, че играта е приключила. Сега чакам 2 пъзела от Барни /трябва да се пазят кодовете и за пъзелите и ако искате да участвате за голямата награда - така ми казаха на обявения телефон/, очила от Мила, ваучер от Сникърс и капачки за бира Шуменско.

# 168
от Дрехи За Слънца може да спечелите 2 напълно безплатни дрехи по ваш избор.
името на печелившия ще бъде обявено на 25-ти Юни /сряда/

за повече информация : https://www.facebook.com/slancice

Успех !

# 169
Спечелих пъзел от Барни.От една регистрация мога ли да спечеля и втори, че имам още един код? Или да направя друго регистрация с различен телефон? А и да им се  обаждам ли, или е достатъчно че съм си попълнила адреса?

# 170
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  bouquet

# 171
Вчера ми се обадиха, че съм спечелила чанта от Банкя. Още си чакам и термоса от Милка.

# 172
честито на спечелилите бирички, моята втора ще си я взема днес ...

# 173
  • Под Слънцето
Дойде ни  колелото от дъвки Идеал. Доволни    .  newsm44
Ако някой , спечелил палатка, не му е необходима, бих я купила.
Имаме и подарък - книжка 2 с дъвки,които не се намират все още  по варненските магазини. Така че почваме да събираме тези от втората партида за тегленето догодина. В складовете кутия от 100 дъвки е 6.50 лв.

Пепси все още не са доставили по наш'те магазини ни чаши, ни хавлии.. а световното почва довечера.. newsm78

# 174
Дойде ни  колелото от дъвки Идеал. Доволни    .  newsm44
Ако някой , спечелил палатка, не му е необходима, бих я купила.
Имаме и подарък - книжка 2 с дъвки,които не се намират все още  по варненските магазини. Така че почваме да събираме тези от втората партида за тегленето догодина. В складовете кутия от 100 дъвки е 6.50 лв.

Пепси все още не са доставили по наш'те магазини ни чаши, ни хавлии.. а световното почва довечера.. newsm78

Честито, Топси Джи!

# 175
  • София
Aз пък си имам чаша на кока кола.  Laughing Вървях си вчера из градинката и ритнах една черна капачка.  hahaha  В този момент забелязах, че има надпис отдолу и, че е с една идея по-къс от обикновено. Оказа се, че печели чаша. Наблизо имаше Пикадили и си я взех веднага.  Laughing

TopsyG, честито!  Hug

# 176
  • Под Слънцето
Bamzita , мерсаж!
Успех на всички в игрите!

И.. нека размяната на картинки .. продължи.

# 177
аз се записвам с 5 кутии бисквити белвита, вчера получих 5 смс-а и утре ще ми доставят термоса на милка Simple Smile

# 178

[/quote]
Какво се гледа дали печели?
[/quote]Има жълт стикер на който пише "Промоция" ако се вгледаш точно над сричката МО се вижда  Sad   /тъжно човече/ значи не печелиш.

[/quote]

Благодаря за инфото, спечелих си капсули на Персил   bouquet

# 179
  • гр. Пловдив
И аз с 6 бири от Шуменско
Silvipl, ето тук
https://www.facebook.com/#!/shumensko.bg
Coolmummy, аз до вчера имах 4 бири и днес извадих 2. Играя от около седмица. Но наистина вчера бяха много, а днес намаляха драстично
В условията пише, че играта е до 30.06.  Може би за реалните капачки. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт