Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 033
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
Ако е удобно ще повторя въпроса си: При доставка на награда от бисквити ТUС искат ли кода от опаковката?

Искат опаковките и сравняват регистрирания код. С тях се отчитат куриерите. Аз загубих едно одялце на Милка, защото някой вкъщи беше решил да чисти  Simple Smile

# 511
Спечелих очила милка(преди около 2 седмици), кога се очаква да пристигнат

# 512
  • при късмета
На Карелия паричните печалби не се обявяват в сайта. Печалбата бешее на самата вложка.
На Нестле с бележките условията също са достатъчно ясни.

От ТУК и аз имам топка, но не е дошла и не знам дали искат кодове. Аз дори не знам с кой точно код съм спечелила, че рег. са няколко. Като дойде ще дам инфо
Само плажната хавлия от Нивеа ми дойде, много са бързи.
Чакам и Персилите от Локтайд, таблета от Сачи и пъзелите от Барни. Надявам се тази седмица всичко да си получа.

# 513
# 514
Да, вече ги изядохме. Преди повече от 2 седмици дойдоха.
Ауу, значи моите може и куриерите да са ги хапнали  Joy
Очилата ми отдавна дойдоха, очаквах и бисквитките с тях, ама....не.
А само да питам една кутия ли е наградата? /Аз имам спечелени 2/.
Не се безпокой, гледам фб приятели все още се хвалят, че са им пристигнали!  Wink
По принцип наградата е една кутия, като в кутията има 5 опаковки, в които има по 2 бисквити. Но под 2 бисквити имам предвид двойни, така че могат да минат за 4.  Grinning

# 515
Не се безпокой, гледам фб приятели все още се хвалят, че са им пристигнали!  Wink
По принцип наградата е една кутия, като в кутията има 5 опаковки, в които има по 2 бисквити. Но под 2 бисквити имам предвид двойни, така че могат да минат за 4.  Grinning
  bouquet

# 516
токущо спечелих  от игра на якобс
кафе millicano

# 517
честито! от коя игра на якобс спечели? и аз се вълнувам искат ли кодовете за топка от бисквитки ТУК. ще чакам някой да сподели

# 518
И аз да кажа какво съм спечелила в скоро време - една катерушка за котка от нестле фуудс, която би трябвало да дойде тази седмица и една ел.кана на Ръсел хобс от преди 2 месеца. Сега живо ме интересува някоя почивчица  Laughing или
Свършила ли е вече играта с катерушката за котки ?
Предполагам, тя беше мисля до юни. Купуваш храна за котки Дарлинг за минимум 2 лева от Пикадили и пускаш касовата бележка в урната. Аз купих 2 пъти по 2 кутии, защото едната я бяха направили по 1,99 лв и спечелих. А преди това пак имаше катерушка, но от Уискас, пак купуваш за 2 лв и те пак бяха намалили храните за под 2 лева, но аз купувах по 2, но от Уискас нищо не спечелих, въпреки, че имах повече касови бележки или 3 или 4. Нещо такова.

# 519
Ако е удобно ще повторя въпроса си: При доставка на награда от бисквити ТUС искат ли кода от опаковката?

Искат опаковките и сравняват регистрирания код. С тях се отчитат куриерите. Аз загубих едно одялце на Милка, защото някой вкъщи беше решил да чисти  Simple Smile
На Милка един колега беше спечелил одеалце и като дойде куриера взе опаковката от шоколада, но не се сещам дали го провери, пък и това беше Милка, а не Тук.

# 520
  • при късмета
На Капи защо ли още няма обявени печеливши за седмицата  newsm78 нали в понеделник се теглят? 

След 3 дни изтича срока за първата кутия Персил, а още я няма. И в сайта писах на контакти и нямам отговор. Някой беше писал, че я е получил, коя беше куриерската фирма?

# 521

След 3 дни изтича срока за първата кутия Персил, а още я няма. И в сайта писах на контакти и нямам отговор. Някой беше писал, че я е получил, коя беше куриерската фирма?
[/quote] Фирмата е ин тайм , моят прах го спечелих на 04.06 и го взех на 20.06

# 522
На Капи защо ли още няма обявени печеливши за седмицата  newsm78 нали в понеделник се теглят?  

Ин тайм е куриерската фирма.Моят прах го спечелих на 04.06 и си го взех на 20.06./

# 523
Игра на Престиж и "Супер Чък", но във фейсбук.
https://www.facebook.com/Prestige96bg?v=app_539693066142758& … facebook.com%252F

# 524
  • София
От Капи се обадиха че печеля 4 кутии сок

Общи условия

Активация на акаунт