Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 921
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
За пъзела на Барни - моля кажете коя фирма ги носи и каква е организацията. Чакам един само, явно не е за отписване.

Още един въпрос - от играта на Кока колата с капачките - имаше момичета звъняли на телефона. И аз звънях - казаха един месец срок, но кой ще е куриера не било ясно. Някой с по-подрабна информация?

# 646
  • Пловдив
Аз така и не се свързах с Кока Кола по телефона. Звънях много пъти, но без успех. Накрая им писах чрез формата в сайта им. До този момент не съм получила потвърждение. Явно ще си остана без топка.

# 647
Аз така и не се свързах с Кока Кола по телефона. Звънях много пъти, но без успех. Накрая им писах чрез формата в сайта им. До този момент не съм получила потвърждение. Явно ще си остана без топка.

аз им писах,че съм спечелила топка над 20 пъти,а отговор няма...............тук един дистрибутор твърди,че няма лъжа и измама,ама няма как да му повярвам.Не са предвидили,че в малките градове,ще има много повече спечелили,затова не са разпределили наградите..............демек-лъжа и измама............

# 648
  • Ямбол
В играта с капачки на Кока Кола,аз звъних по тел,след края на играта,няколко дни по-късно,любезна дама ми записа данните и каза,да чакам до 30 дни доставка с куриер до адрес.

# 649
  • при късмета
И моите пъзели дойдоха, без един. След убеждаванията, че наградите отговарят на показаните в сайта и ще са различни и при мен дойдоха еднакви. От тази игра съм крайно разочарована и вече и в игрите им няма да участвам и за продукта забравям.

# 650
Последния срок за заявяване на награди от Кока Кола беше 07.07. Аз се обадих по телефона и също ми отговориха, че в 30-дневен срок ще пристигне наградата.

# 651
Колко време след заявяване на награда от Теди сте ги получили ?

# 652
  • София
И понеже казах,че вече никакви награди не чакам,бързо да се похваля с плажна кърпа на Активия  Grinning

# 653
  • Под кривата круша
Последния срок за заявяване на награди от Кока Кола беше 07.07. Аз се обадих по телефона и също ми отговориха, че в 30-дневен срок ще пристигне наградата.

Така беше, аз хванах последния ден и успях да се свържа на 10 позвъняване.
После обаче срока беше удължен до 11.07.
И на мен ми казаха до 30 дни, чакам 5 чаши и 1 топка.
Ако някой си получи наградите нека сподели кой е куриера.

# 654
  • при късмета

Миналата година имах  проблеми с получаването на една кърпа. Получих я след срока и след комуникации през сайта и по телефона.
Тази година наградата дойде за 2 седмици.
Пиши им, поне откъм комуникация са много коректни, отговарят бързо и се опитвад да решават проблеми също бързо.
Миналата година регистрационната форма не беше отчела цялата информация и се налои да давам адрес втори път. Пиши им и виж къде е проблема

# 655
Аз е получих след една седмица.

# 656
относно Барни изобщо не ми се коментира над 30 кода нито един печеливш, в миналата игра същата работа незнам как хората регистрират 10 кода и имат 7 печеливши  Crossing Arms

# 657
Аз спечелих от 2-рия код.  Mr. Green Днес ми го донесоха пъзела, нямало нужда да предавам печелившия код ..

# 658
  • при късмета
относно Барни изобщо не ми се коментира над 30 кода нито един печеливш, в миналата игра същата работа незнам как хората регистрират 10 кода и имат 7 печеливши  Crossing Arms
В игри които печалбите са моментни и са много на брой на ден, обикновенно се печели в един и същи час. Винаги при такива игри даваме часовете в които е спечелено. Е, случвало се е и да гисменят, де
И на мен не ми искаха кодовете

Нямам търпение да дойде таблета от Сачи, някой получи ли го? Топката дойде за 10тина дена, а за таблета ще станат 3 седмици.
Куриерката от Тип топ днес, каза че сигурно с колите ще ги разнасят, а не тези които са пеша и нищо не знае

# 659
  • у дома
Две седмици  Peace

Общи условия

Активация на акаунт