Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 196
  • 487
  •   1
Отговори
# 165
Разбъркайте си кисело мляко със захар, и няма да имате проблеми.

Други рецепти ще издадеш ли или са фирмена тайна?

# 166
Ми аз така правя понякога, ама малко по-обогатено. В купа си слагам бишкота, поливам с малко компот от праскови, после си намазвам един пласт маскарпоне+квасена сметана, поръсвам си пудра захар, смлени лешници, орехи и бадеми, подреждам си белените праскови, още бишкоти, още от другото, слагам за 29 мин. в хладилника и после муам. Нема ти казвам за кво става въпрос, е..м ти тортите.
В сладкарница Лагуна не ходя често отдавна, но във вас на гости на специалната торта ще идвам! Hug

# 167
  • Някъде там...
За жалост, когато става въпрос за торта за детски РД, който се празнува в детски клуб или заведение, се изисква сертификат, който няма как да се издаде за домашно приготвена торта или торта, направена от някоя съфорумка... Затова се налага да се поръчва от сладкарница.

# 168
Знам детски клуб, в който собственичката приготвя тортите

# 169
  • Някъде там...
В кой квартал?

# 170
За жалост, когато става въпрос за торта за детски РД, който се празнува в детски клуб или заведение, се изисква сертификат, който няма как да се издаде за домашно приготвена торта или торта, направена от някоя съфорумка... Затова се налага да се поръчва от сладкарница.

Затова не предлагам торта, когато ми го налагат това  изискване за сертификат Peace Между другото не знам доколко се налага подобно нещо, защото съм ходила на сватба с домашна торта без сертификат. И в училище не са ни връщали никога домашните сладки по празненствата.

# 171
  • Някъде там...
В детската градина не приемат торта, дори и със сертификат. Кекс с фондан да - само със сертификат, но не и торта. В училище знам, че няма проблем.
А детски РД без торта... та за децата тортата със свещичките е самото олицетворение на празника.

# 172
Е, не е казано, че всички плащаме за пародията детски рожден ден в клуб. Имитация на веселба.

# 173
  • Някъде там...
За някои имитация, за други истинска веселба Wink
А и вкъщи няма къде да събера толкова дечица, колкото каним в клуб.

# 174
Ами тогава химична торта, ама със сертификат. Между другото, наското отвориха една сладкарница с истински торти, ама веган, дават и сертификати, но лично за мен и това не е избор. То като няма мляко, яйца и сметана, за какво да плащам? За пълнозърнестото брашно и олиото?

# 175
  • Някъде там...
Ами за съжаление избор нямам, така че - химична торта.  Laughing И без това децата налитат на момента със свещичките, след това я хапнат, я не.  Laughing

# 176
Детски клуб " Цар Лъв"

# 177
Ми аз така правя понякога, ама малко по-обогатено. В купа си слагам бишкота, поливам с малко компот от праскови, после си намазвам един пласт маскарпоне+квасена сметана, поръсвам си пудра захар, смлени лешници, орехи и бадеми, подреждам си белените праскови, още бишкоти, още от другото, слагам за 29 мин. в хладилника и после муам. Нема ти казвам за кво става въпрос, е..м ти тортите.
В сладкарница Лагуна не ходя често отдавна, но във вас на гости на специалната торта ще идвам! Hug

Hug  Бишкотите си ги правя често домашни, стават чудни за всичко, сладолед, мелба, торта.

# 178
Двама Водолей се събрали и бишкотите изяли! Heart Eyes Hug  bouquet

# 179
Сватбената торта е заемка от американските тържества.
Никога в миналото ни не е присъствала, като част от поднесената храна,
но сега и тортата е част от този бизнес.Няма лошо, но не съм съгласна да
плащам за разочарование, без значение поводът.

Общи условия

Активация на акаунт