Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 114
  • 487
  •   1
Отговори
# 210
Не работя в Лагуна!
Но все пак ми се струва, че авторката не знае какво иска. Това че не харесва даден модел торта, не е редно да отблъсква евентуалните клиенти на сладкарницата. Да потърси такава в която правят торти за принцеси.
Що за коментар ? Четеш ли ?
То бива, бива прост народ, но това ......... нямам думи.

# 211
Окей, оставям ви дружно да плюете сладкарницата, дано това ви донесе масово удовлетворение.  Peace

Да, скапали са момента от сватбата с грозната торта, това още колко пъти ще бъде намилано?!

ми то това е темата...
И колкото и да ти е странно на теб, да гадната им торта и моето настроение развали. Още повече че съм им опитвала от тортите за детски РД която им бях поръчала и беше откровено негодна за ядене и 8-те парчета влязоха в кофата.

Може да се отвори друга тема в стил колко са коректни,  с професионално отношение и изкусни сладкари примерно, абе кажи го безупречни, където който има желание да се изкаже

# 212
  • софия
Окей, оставям ви дружно да плюете сладкарницата, дано това ви донесе масово удовлетворение.  Peace

Да, скапали са момента от сватбата с грозната торта, това още колко пъти ще бъде намилано?!

Изобщо не съм съгласна, че да изкажеш негативни впечатления, подкрепени с факти е "плюене" и "търсене на възмездие".
И по-големият проблем е отношението на сладкарницата към клиентите й, когато очевидно "грешката" със "сочната, прясна" и нескопосано спретната торта е тяхна. Ти си доволна от отношението във вашата сладкарница, която предлага техни торти. Тук се обсъжда отношението на самата *****. До момента не прочетох нито едино положително впечатление от него.
И форума е точно за това - обсъждане и споделяне.

# 213
Като не искате торти, яжте трици.

# 214
  • софия
Не искаме да ядем торти от Лагуна Mr. Green Не е нужно да сме крайни. Има хиляди алтернативи, ако държиш на качество и нормално отношение.

# 215
  • София
Добре де, някой насила да ви кара да ги ядете?  Shocked
Всъщност нещо ново по темата има ли да кажете или спамът ще се ниже до безкрайност.

Когато си недоволен, предприемаш логични и адекватни действия. Персоналът и управата не били читави - ами хубаво, оплачете се където наистина е нужно, за да има ефект. Не разбрах дали авторката е подала жалба в КЗП...

# 216
Пускането на тема си е съвсем адекватно действие.
Като в сайта бгРаботодател.

# 217
Тони, недей така. По същата логика теб пък никой не те кара да ядеш торти от друго място, нали така. Значи въпросът за теб е приключен. За мен пускането на тема си е адекватно действие, едно от действията, айде така да го кажем. Искаш да получиш такава торта за сватбата си - поръчай си я, не вярваш, че ще я окепазят така - няма проблем поръчай си я, харесват ти - още по-малък проблем. На мен ми е достатъчно само да видя каква торта са издокарали, за да ми е ясно що за профисионалисти са и колко си държат на името си. Самият дизайн е едно на ръка, той е по избор, но накъсан кант с кръпки и в крайно нежелания цвят - айде моля ви се  Outta Joint Това кантче от фондан, за да го поправят, за да не изглежда така е никакво вложение, въпрос на отношение, щом са преценили, че могат да представят такова нещо на клиент - тяхна си работа, но да очакваме с мед да ги мажем, щото видиш ли са велики (за мен посредствени) ... нищо от действията им не кореспондира с претенциите им, съжалявам. А фонданът е поставен като от човек, работещ за не повече от втори път с това чудо?!

Всеки има своите изисквания, щом Лагуна ги покрива чудесно, ама пък да се хвърляме с голи гърди срещу всички на обратно мнение, нито разбирам защо е, нито пък ме и интересува всъщност, просто остава загадка, защо хората като харесват нещо, държат всички останали да го харесват. Вкусове най-разнообразни и разни  Wink

# 218
  • София, България
  202uu

Напълно възможно е качеството на тортите за сладкарници, които работят с въпросната, да е по-добро. Все пак кварталните сладкарници са посещавани от доста хора и лесно могат да прекратят договора си с тях. Докато за торта поръчана директно от фирмата... един човек недоволен - голяма работа. Да, ама един, втори, трети и те недоволните си се събират.

Предприетото от жената и кумата й си е логично адекватно действие. Предвид прикачените в последствие факти. И да няма какво да се каже повече по темата, тя сама ще си замре. Не е нужно ти да ни спираш да пишем, нито е нужно да  държиш сметка на потребителката защо е направила това и това...

Жалбата до КЗП може единствено да нанесе глоба на фирмата, но отливът на клиенти след няколко оплаквания е по-голям проблем. Защото тези клиенти следващия път ще отидат и ще си дадат парите на друга сладкарница Wink И ако продължават да правят гафове това ще им коства още повече загубени клиенти  Peace Ама те сигурно не мислят в такъв голям мащаб. Важното е да взимат парички сега, пък след 5 години... я камилата, я камиларя.

# 219
  • София
Когато си недоволен, предприемаш логични и адекватни действия.
Всъщност пускането на тема именно в бг-мамма е съвсем логично и адекватно действие. И ще има много по-сериозни последствия от жалбата в КЗП.
Виж, подобни на твоите включвания вече са на ръба на адекватното. Необяснимо, но факт.

# 220
Дам, и аз мисля, че една тема в бгмама ще е много по-адекватна от жалба където и да е.

# 221
Това че не харесва даден модел торта, не е редно да отблъсква евентуалните клиенти на сладкарницата.

Защо да ги отблъсква? Съвсем често е приложила снимка, така че който хареса снимката, ще иде да си купи същата. Аз лично съм благодарна на авторките на подобни теми, защото не искам да съм следващата прецакана.
Не знам за вас, но на мен от тая тема много ми се дояде торта, така че вчера запретнах ръкави, за децата уж. А не е време за торти, защото лято е, плажът наближава и трябва верно трици да ядем, както любезно препоръчва kadife79, не торти. Лагуна са виновни  Twisted Evil Да бяха си направили тортата нормална, нямаше и да се сетя.

# 222
яли от тортата после снимали от къде са кълвали и накрая Лагуна виновни.
Много нагли потребите ли ужас.

# 223
Спокойно де, тези наглите с претенциите никога няма да дойдат при вас, виж как добре стана с темата.

# 224
Благодаря за темата. Пускането й е полезна и адекватна реакция. Тази сладкарница изгуби завинаги клиент в мое лице.  Нека споделяме и не си мълчим, въпреки истеричните реакции на разни фенки. Ефектът от темата ще е далеч по-добър от всяка жалба.

Общи условия

Активация на акаунт