Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 093
  • 487
  •   1
Отговори
# 225
Тортата от " Домашна сладкарница", наистина има вкус на домашна, аз пак да си кажа Mr. Green, т.е. ако не ви харесва Лагуна, споделям на къде да се преориентирате. Малко по-скъпички идват, но са истински торти, не разни полуфабрикати

# 226
  • София
Когато си недоволен, предприемаш логични и адекватни действия.
Всъщност пускането на тема именно в бг-мамма е съвсем логично и адекватно действие. И ще има много по-сериозни последствия от жалбата в КЗП.
Виж, подобни на твоите включвания вече са на ръба на адекватното. Необяснимо, но факт.
Ако харесвам някоя марка, тема пусната тук, няма да ме откажа да й бъда клиент. Какво се дразните толкова на Тонка, че харесва тортите на Лагуна и ги защитава? Темата е за всички. Тя говори принципно за тортите им. За грозотата на конкретната спор няма.

# 227
  • софия
Когато си недоволен, предприемаш логични и адекватни действия.
Всъщност пускането на тема именно в бг-мамма е съвсем логично и адекватно действие. И ще има много по-сериозни последствия от жалбата в КЗП.
Виж, подобни на твоите включвания вече са на ръба на адекватното. Необяснимо, но факт.
Ако харесвам някоя марка, тема пусната тук, няма да ме откажа да й бъда клиент. Какво се дразните толкова на Тонка, че харесва тортите на Лагуна и ги защитава? Темата е за всички. Тя говори принципно за тортите им. За грозотата на конкретната спор няма.
Не мисля, че някой се дразни от това, че ги харесва. Всеки има собствен вкус. Но има разлика между това да харесваш нещо и да го отстояваш с аргументи и да се опитваш да наложиш своето мнение, обяснявайки как противоположното е, едва ли не, малоумно и неадекватно.

# 228
  • София
Хайде съсредоточете се върху лошите от Лагуна и оставете моята персона намира.  Peace
Ако си търсите отдушник на емоциите, просто не сте нацелили правилния човек.  Grinning

# 229
Никой не и казва да не ги харесва.
Темата е, че има служители в тази фирма сладкарска, които прецакват нещата. Може да не е във всяко градче или квартал, но ги има. Да се поправят.
Конкретната торта от тази тема не е грозна. Щом хората са я избрали, значи са я харесали най-малкото. Затова има каталози, за различните вкусове. И да обиждате индиректно колко грозна торта са си избрали е нелогично, защото в моите очи, избраната от вас торта на свой ред ще е грозна.
Темата е за качеството на изработка на тортата. Ако щете дори не за вкуса, защото по мероприятия най-малкото, което се гледа е вкуса. Темата е за нескопосания вид на тортата, с лошо сложен кант.

# 230
Здравейте Госпожице, темата със сватбената торта е доста коментирана.
    Съжаляваме за това че тортата не ви е харесала , но на снимката която сте качили в БГмама тортата явно леко се е развалила , може би явно от топлината или транспорта , но така или иначе доста сте променили и модела на самата торта -липсва красивото цвете и е поставена сватбена фигурка отгоре върху тортата  . На мястото на прекъснатата зелена лента , която е снимана имаше прекрасно огромно бяло цвете, което е отстранено от клиентката !!!
     Сватбената торта е поръчана лично от клиентката в сладкарницата ни , като няма приложена снимка на предпочитания модел , а е описано устно как би трябвало да изглежда тортата, което може да доведе до разминаване в очакваната торта и реалната .
    Относно доставката - лично клиентката заяви да си получи тортата от цеха , защото било по -удобно за нея с оглед ранно пътуване .
     В деня на получаване нейния съпруг дойде в цеха . Изнесохме тортата и предварително я  снимахме в момента на издаването й от цеха . Имам снимката и ако ми кажете как да я кача тук , за да видят всички разликите между двете торти , ще ви бъда много благодарна.  
Тортата която вие получихте от нас  е доста различна от тази, която сте качили в сайта на БГмама.
      Мога да ви уверя и че въпросната клиентка, която в момента пише в този форум беше в колата на съпруга си и не пожела да дойде и огледа сватбената си торта , така че ако нещо не й харесва да го коригираме в момента . Все пак отиваше на собствената си сватба !!!
Реално вие сте останали разочаровани, за което много се извиняваме и съжаляваме !
Благодарим Ви, Управител Вера Ташева

# 231
Качете снимката в prikachi.com. После се копира линк за адрес на изображението.
На вторият ред от иконите тук, втората се нарича вмъкни изображение.

Слага се линка между скобите и снимката се показва цялата.
Ако не можете така, дайте поне само тази от сайта на прикачи.

# 232
Понеже изядохте Тонка, да кажа, че оня ден на рождения ден на момиченцето и тортата лагунска беше невероятна- красива, прясна и вкусна.

# 233
Може.
Не е била като показаната в темата.
Показаната в темата си е кофти изпълнение.
Или в Лагуна е така-една торта им става, една не.

Към Лагуна-качете си вашата снимка, за да докажете и да си изчистите името.
 И да приключваме.

# 234
  • софия
Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Скрит текст:
Как да поставите картинка в мнение?

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела

За да се появи картинка към дадено мнение или към подписа е необходимо тя да бъде указана с правилен код и адрес.
Основният език (код), който се използва в интернет е html.
Във форумите този код е забранен и тук се използва т.нар. BBCode.
Повече за него и как да го използвате може да прочетете ТУК >> (http://www.bg-mamma.com/faq.php?mode=bbcode)

Кодът се означава с отварящ и затварящ таг.
Пример за отварящи тагове са
Код:
или и]
например.
Затварящите тагове им съответно са
Код:
и [/url]

Когато искате да публикувате картинка във Ваше мнение или в подписа, необходимо е адресът на картинката да е поставен между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между
Код:

Картинката, която искате да покажете, трябва да се намира в Интернет (не може просто да я имате на компютъра си, трябва да я качите на някой уеб сървър).
За да покажете изображение в съобщението си, трябва да затворите URL-то към картинката с тага
Код:

.
Пример:

Код:

Ако желаете картинката да е и линк - т.е. като се кликне върху нея да отваря дадена страница, може да затворите тага за картинка с таг за връзка:
Код:

ако желаете.
Пример:
Код:
[url=http://www.phpbb.com/]]

ако желаете.
Пример:
Код:

Адресът на картинката трябва да е пълен, реален адрес - трябва да започва с https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png да завършва с .gif , .jpg или .png

Ако картинката е указана правилно, но не се зарежда - това може да се дължи на проблеми с връзката, на проблеми със сървъра, на който е картинката, на забрана от страна на другия сървър да се ползват картинките на чужди сайтове и т.н.

Други причини да не се появява картинка - неправилно написан адрес, адрес на снимка от сървъри, които не се виждат от чужбина (тези изображения се виждат от потребителите, които са в България, но не се виждат от посетителите, които са в чужбина) и др.

# 235
  • София
Понеже изядохте Тонка, да кажа, че оня ден на рождения ден на момиченцето и тортата лагунска беше невероятна - красива, прясна и вкусна.
Hug

Г-жо Ташева, ако искате, бих могла да Ви помогна с качването на снимката. Можете да ми я изпратите на имейл tonkabonka@abv.bg

# 236
Госпожо Ташева,продължавам да се чудя на начина ви на работа и отношение към клиента.Аз не коментирам модела на тортата,а изработката й!Защо ми изработихте ментово зелен кант,при положение,че изрично помолих да не бъде такъв?Голямото цвете,което поръчах си е отпред на тортата.Твърдите,че на мястото на недодяланите кантове е имало голямо цвете.Как така като не съм поръчвала такова?Да,има сватбена фигурка върху тортата,но не сметям,че тя разваля вида на тортата.С просто око се вижда,че кантът е зле изработен.Няма как топлината да си сложи кръпка!Нищо не е махано и размествано по тортата!
Не доумявам за какво пътуване говорите,при положение,че събитието ни беше в Драгалевци.Да,съгласих се тортата да бъде взета от цеха,след като ми отказахте доставка.Логично е да предпочета транспорт от кв.Дианабад,където ви е цеха до Драгалевци,отколкото от центъра,където ви е сладкарницата до Драгалевци.Но това не изключва факта,че ми отказахте доставка.Поисках тя да бъде за 12ч.Това ранен час ли е?
В крайна сметка оставам с впечатлението,че не държите да бъдете безупречни в изпълнението си,а трябва да идва делегация да проверява тортата преди да бъде взета!
Пишете налудничево,но поне се извинихте,което е най-малкото което можете да направите!Все пак горчивината от лошия опит с вашата сладкарница си остава и срещнах много съмишленици.Каквото и да напишете от тук-нататък,каквото и да качите като снимка,както и да се опитате да замажите случая,компромис и доверие към вас повече никога!И ако не сте забелязали ми изработихте/зле или не-въпрос на гледна точка/сватбена торта и обръщението "госпожице",ви е некоректно!

# 237
Здравейте Госпожице, темата със сватбената торта е доста коментирана.
    Съжаляваме за това че тортата не ви е харесала , но на снимката която сте качили в БГмама тортата явно леко се е развалила , може би явно от топлината или транспорта , но така или иначе доста сте променили и модела на самата торта -липсва красивото цвете и е поставена сватбена фигурка отгоре върху тортата  . На мястото на прекъснатата зелена лента , която е снимана имаше прекрасно огромно бяло цвете, което е отстранено от клиентката !!!
     Сватбената торта е поръчана лично от клиентката в сладкарницата ни , като няма приложена снимка на предпочитания модел , а е описано устно как би трябвало да изглежда тортата, което може да доведе до разминаване в очакваната торта и реалната .
    Относно доставката - лично клиентката заяви да си получи тортата от цеха , защото било по -удобно за нея с оглед ранно пътуване .
     В деня на получаване нейния съпруг дойде в цеха . Изнесохме тортата и предварително я  снимахме в момента на издаването й от цеха . Имам снимката и ако ми кажете как да я кача тук , за да видят всички разликите между двете торти , ще ви бъда много благодарна.  
Тортата която вие получихте от нас  е доста различна от тази, която сте качили в сайта на БГмама.
      Мога да ви уверя и че въпросната клиентка, която в момента пише в този форум беше в колата на съпруга си и не пожела да дойде и огледа сватбената си торта , така че ако нещо не й харесва да го коригираме в момента . Все пак отиваше на собствената си сватба !!!
Реално вие сте останали разочаровани, за което много се извиняваме и съжаляваме !
Благодарим Ви, Управител Вера Ташева

Авторката ето, че ви разобличиха опита за измама и подвеждане на хората. Вашата злоба лъсна във форума, засрамете се.Не може да уронвате престижа на която и да е фирма, защото така сте си решили.Сега се извинете на персонала на сладкарницата, както и на потребителите във форума. Вашата лъжа е разкрита. Стига толкова лъжи.

# 238
Няма как да става въпрос за лъжа,защото ако все още някой не е разбрал,в случая не се търси компенсация.Не се търсят пари.Споделя се горчив опит и всеки трезвомислещ може да отсее реалното от налудничевото!

# 239
Абе аз не вярвам да има нормален човек, който сам да си разваля тортата и да си съчинява по форуми. Цвете и аз виждам да се вижда отпред, а кантовете са си срязани явно грешно. Ако наистина на мястото на дупките е имало други цветя, които са махнати е друго. Фигурките отгоре никой не ги коментира, защото не са криви  като канта.

Та кой крив и кой прав тук-само свидетели на ситуацията могат да казват.
Аз чакам снимката на Лагуна, докато не е качена такава, няма лъжа и клеветене. Има снимки, които показват кофти кант, няма снимки, които доказват обратното.
Аз чакам снимков матриал.

Общи условия

Активация на акаунт