Съжаляваме за това че тортата не ви е харесала , но на снимката която сте качили в БГмама тортата явно леко се е развалила , може би явно от топлината или транспорта , но така или иначе доста сте променили и модела на самата торта -липсва красивото цвете и е поставена сватбена фигурка отгоре върху тортата . На мястото на прекъснатата зелена лента , която е снимана имаше прекрасно огромно бяло цвете, което е отстранено от клиентката !!!
Сватбената торта е поръчана лично от клиентката в сладкарницата ни , като няма приложена снимка на предпочитания модел , а е описано устно как би трябвало да изглежда тортата, което може да доведе до разминаване в очакваната торта и реалната .
Относно доставката - лично клиентката заяви да си получи тортата от цеха , защото било по -удобно за нея с оглед ранно пътуване .
В деня на получаване нейния съпруг дойде в цеха . Изнесохме тортата и предварително я снимахме в момента на издаването й от цеха . Имам снимката и ако ми кажете как да я кача тук , за да видят всички разликите между двете торти , ще ви бъда много благодарна.
Тортата която вие получихте от нас е доста различна от тази, която сте качили в сайта на БГмама.
Мога да ви уверя и че въпросната клиентка, която в момента пише в този форум беше в колата на съпруга си и не пожела да дойде и огледа сватбената си торта , така че ако нещо не й харесва да го коригираме в момента . Все пак отиваше на собствената си сватба !!!
Реално вие сте останали разочаровани, за което много се извиняваме и съжаляваме !
Благодарим Ви, Управител Вера Ташева
Авторката ето, че ви разобличиха опита за измама и подвеждане на хората. Вашата злоба лъсна във форума, засрамете се.Не може да уронвате престижа на която и да е фирма, защото така сте си решили.Сега се извинете на персонала на сладкарницата, както и на потребителите във форума. Вашата лъжа е разкрита. Стига толкова лъжи.

След като нейната версия се различава от тази на авторката, редно е да я подкрепи с доказателства.
) и да я представи в този й вид на гостите си. В крайна сметка, по-добре само аз да си зная, че зеленото е точно това, което не съм искала, леля Гинче, едва ли ще го отчете като пропуск. Ама да си нарежа канта, айде стига бе