Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 038
  • 487
  •   1
Отговори
# 45
Добре, де, като е евтина трябва ли да е грозна и некадърно направена  newsm78
Какво трябва е отделен въпрос.
Аз лично много бих се радвала да ми покажеш евтина и красиво изработена толта, с качествени продукти.  Peace

Тони, точно това казвам, че ниските цени обикновено идват от продукти на прахчета  Peace
Но това не означава, че и външният вид трябва да е нескопосано направен и недовършен.

Не мога да ти покажа красива и качествена торта по простата причина, че торти не консумирам изобщо - я, изям парче-две за цяла година, я не. Говорим, обаче принципно и конкретно за външния вид на тази торта в темата.

# 46
Нямам голям опит, защото не обичам особено торти, а по повод символично си правим домашна - но цената няма връзка с вкуса и вида. Може и при някои много, много скъпи да има, но в масовия случай съм пробвала скъпи и гадни, евтини и вкусни, а за външния вид също е имало разминавания.
Линк не мога да дам, но съм яла една детска много вкусна, правена от монтанска фирма и същата като външност от софийска известна фирма, но беше като пластмасова. Цената беше 4 пъти по-висока, в полза на гадната.

# 47
не знам как ги правят тези торти, но аз нито от Неделя, нито от Пчелата, нито от Лагуна нито от Маркрит съм яла вкусна торта. На външност повечето са супер, но вътре са....гнъс.
Вече не купувам торти-правя си ги. Може да стават грозни, но са вкусни.
На мойта сватба нямаше торта, до сватбата на дъщерите има мноого време та дано тогава някой се научи да ги прави хем красиви, хем вкусни, хем и на прилична цена.

# 48
Всъщност е редно към първия пост да има прикрепена касова бележка или нещо, което да докаже, че това е торта от Лагуна. Иначе няма как да сме сигурни в думите на авторката.

# 49
Всъщност именно избработката на фондана и украсите от него оскъпяват тези торти.  Peace

# 50
А авторката с нула публикации и вчера регистрирана, изчезна яко дим.

# 51
Аз всъщност изобщо не се учудвам, че тортата струва само 78 лв. Подобни торти са доста скъпи. За такова изпълнение и дизайн - толкова. (Изключвам обаче накъсания кант, това вече си е груба грешка.)
Лагуна имат и много красиви сватбени торти, които са на различна цена, разбира се.

Доста, доста.... колко да е доста, нашата торта беше подарък от ресторанта (разбира се със сигурност са си я калкулирали), но не е нещо извънземно като цена, но беше адски вкусна и ние много си я харесахме, каквото поръчахме, това направиха 1:1  Peace

Слагам временно снимка, макар и не най-добрата, но такава имам в момента, но може да се добие представа

Скрит текст:

Това от страна на Лагуна е гавра, но снимката от сайта им пък ясно показва какво ще е качеството та  не знам на кой трябва да се сърди авторката - на тях или на себе си. На снимка да е хубава, а да направят това - разбирам. Но грозна на снимка, смятай какво ще е на практика...  ooooh!

# 52
Бях най-големият фен и доволен и редовен клиент на Лагуна, но откакто преди няколко месеца в парчето торта, което си поръчах в сладкарницата им на Христо Белчев имаше мухъл...и то много мухъл вече не стъпвам и настръхвам само като ги чуя. Оплаках се веднага, разбира се и веднага ми се отговори, че те не са виновни.. Shocked
Е, сигурно е моя вината. Без коментар. 

# 53
Всъщност е редно към първия пост да има прикрепена касова бележка или нещо, което да докаже, че това е торта от Лагуна. Иначе няма как да сме сигурни в думите на авторката.

Снимката, която съм показала, е от сайта на "Лагуна". Тортата ми се видя позната, потърсих я - там е, стандартна сватбена торта, без претенции и екстри. Да не търсим под вола теле. Визията и дизайнът на тортите им никога не е бил идеален, но пък имат вкусове, които се харесват на децата, и са идеалното съотношение между цена/качество/дизайн за детски рождени дни.

Поръчвала съм доста пъти там, по различни поводи, включително и корпоративни тържества - нямам никакви забележки.

Прехвалените "Романс" и "Папая" са леко по-добре откъм дизайн, но пък вкуса им е под всякаква критика - гадните мазнини и изкуствени кремове буквално полепват по гърлото и хранопровода, все едно си изял бурканче парфюмиран грес ...

# 54
  • София
Съгласна съм, че след като поръчваш очевадно грозна торта, няма как да получиш шедьовър на сладкарското изкуство. Аз продължавам обаче да недоумявам как може обсъжданата торта да струва само 78 лв. Да не е купена с някакъв ваучер?  Rolling Eyes

Тази торта на детето ми, от Лагуна и то отпреди 3 години, струваше 80 лв. приблизително (плюс минус 2 лв.) Еклерова с баварски крем - просто превъзходна.
Скрит текст:

Когато се плюе по утвърдена сладкарница не е лошо да се приведат и някакви доказателства.  Peace

# 55
  • Някъде там...
За РД на децата поръчах 2 торти от Лагуна - е, ужасни бяха на вкус! Въобще не очаквах, при положение, че досега бях с много добри впечатления от тази сладкарница.

# 56
  • София
Като поръчвате торти не ги ли опитвате предварително?

# 57
  • София
Жабче, с какъв пълнеж бяха?

# 58
  • София
Мене друго ми е любопитно.
Едно време, когато децата ни бяха по-малки, беше супер модерно за РД да си поръчаш в клуба торта от Лагуна. До такава степен стана модерно, че всеки втори пост във форума в темите за детски РД, беше възхваля на тортите Лагуна. На админите им писна в един момент от безплатната реклама и забраниха ползването на търговското наименование - просто не можеш да го постнеш, излизаха звездички, вместо букви. По-старите потребители ще си спомнят. Мисля, че не греша фирмата.
Та, не мога да не се зачудя какво наложи промяна в политиката? Или като е реклама - не може, като е антиреклама - може Rolling Eyes
Не съм имала повод досега да се съмнявам в почтеността на този форум, затова питам директно - беше ли забранена преди "лагуна" и как стана така, че вече не е?
Ако съм в грешка в спомените си, моля за извинение!

# 59
А да не би там да е било цветето, което по някаква причина липсва  newsm78
Мда, може да го е изял някой.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт