Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 035
  • 487
  •   1
Отговори
# 420
... Бизнесите, които наблюдавам тук, нямат печалба поне три-пет години. А нашите искат да са на плюс с всяко продадено парче! Как да ги сравняваме, как. ...
Това е основната разлика.
Хората там инвестират разумно, с години труд и упоритост градят име и чак после очакват възвръщаемост.
Но тук мистър Сульо трябва да кара с-клас кола още на втория месец, всеки изкаран лев се инвестира в маркови дрешки, златни ланци или силиконови цици на гаджето.
Пък клиентите да го д*хат.

Колко точно казано. Само, че тоя сульо дето не се знае чий депутатски син е, успява да скапе бизнеса на други в бранша.

# 421
От кога депутатските деца стават сладкари? Модно ли е?

# 422
  • София
Хахо, не, не приемат. За детската градина и аз поръчвам от сладкарница, и всеки път ме боли сърцето как давам луди пари за боклуци Tired
Наистина ли не може да се занесе  домашна торта в детска градина? Shocked

# 423
  • София
В нашата никаква не може, не само домашна. Но и аз не съм "за" , макар че сигурно повечето домашни произведения са хубави.

# 424
  • Варна
И в нашата не може никаква торта - ни домашна, ни купешка.

# 425
Коментирате цените на тортите и продуктите, обаче сладкарниците не печелят само от тях...Студен чай за 3-5 лв? ...например. Изобщо не ги мислете, и на персонала не се плаща кой знае колко. Домашната торта може да не излиза по- евтина, но със сигурност не струва 80лв, не и в този вид, който се коментира. Тортата на Голди ми харесва 10х повече.

# 426
  • София
Хахо, не, не приемат. За детската градина и аз поръчвам от сладкарница, и всеки път ме боли сърцето как давам луди пари за боклуци Tired
Наистина ли не може да се занесе  домашна торта в детска градина? Shocked
Естествено, че не може.  Peace

И в нашата не може никаква торта - ни домашна, ни купешка.
Това явно е еднолично решение на Директорката ви. Няма наредба, която да забранява тортите в детските градини.

# 427
  • Варна

Това явно е еднолично решение на Директорката ви. Няма наредба, която да забранява тортите в детските градини.

Не знам. На нас ни се оправдават точно с наредба. Иде реч за Варна. А пък и аз да си призная, никак не искам да подложа здравето на останалите деца на риск. Затова черпим със сухи пасти.

# 428
  • София
В такъв случай да кажат кой член от Наредбата е.   Wink Аз, доколкото знам, има една Наредба за здравословно хранене в детските градини. А в нея никъде не е упоменато, че е забранено внасянето на торти в градините.
Миналата година и в нашата градина имаше забрана, но тази отново може да се носят торти. То РД без торта не е рожден ден.

# 429
  • Бургас
Може да има наредба на местно ниво Peace Община Бургас също си има наредби, които са приложими само на територията на общината.
И аз предпочитам да забранят всякакви торти в градините.

# 430
  • София
Племенниците са в Младост - София, от години не им разрешават торти - наредбата за храненето забранявала. Може да носят пакетирани сладкиши - щото са по-полезни и безвредни.
Всеки път спорим с родата коя директорка спазва закона и коя не.

# 431
... Може да носят пакетирани сладкиши - щото са по-полезни и безвредни. ...
Аз не знам такъв пакетиран сладкиш, който да е по-полезен и безвреден...  newsm78

# 432
Нормална е забрана за  внасяне на торти в детски учебни заведения.Има деца с глутенова непоносимост,млечни алергии и какви ли още не реакции. В една група може да няма нито едно дете с такива,но в друга може да има. А когато са в учебното заведение,отговорността пада върху персонала ,който не винаги е информиран за евентуални алергии на детето. Та това е идеята за забраната.

# 433
  • София
Е, мечета барни, сухи пасти и подобни не са ли същата работа?

# 434
  • София
Ох, като почнете така. В Наредбата няма забрана за торти. И да - тъпо е и няма логика да са разрешени сухи пасти, Барнита и пакетирани кексчета, а торта - не.

Общи условия

Активация на акаунт