"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 81

• 29 071
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • близо до брега на морето
Палатката се размина вай и тая серия Rolling Eyes, че дори и другата.Сега ще търсим баба и не ни е до ......

палатката ще се размине и в другата серия
Демек ще изкараме първи сезон саде с оптуми.Кога ще гледаме друго бре, сега да ги мисля цяло лято   Mr. GreenТя пък Еджето ептен се уляуууууу-чакай сега септември

# 601
И да не се оставя много на Мира. Харесва Мира, той я обича, но той няма бъдеше с нея, да не очаква да се ожени за нея.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Аби ще ме ядоса  Naughty Naughty Crossing Arms

Аби има право донякъде, кактои Ейлюл е права. За съжаление така стоят нещата. Мира е момиче с възможности, каквито Яман няма.  Peace И това ще окаже влияние на връзката им.  Peace

Аман от възможности!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 602
  • Яко в Матрицата...
И да не се оставя много на Мира. Харесва Мира, той я обича, но той няма бъдеше с нея, да не очаква да се ожени за нея.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Аби ще ме ядоса  Naughty Naughty Crossing Arms

Аби има право донякъде, кактои Ейлюл е права. За съжаление така стоят нещата. Мира е момиче с възможности, каквито Яман няма.  Peace И това ще окаже влияние на връзката им.  Peace

newsm10

# 603
Лоша работа. Мира сигурно взе решение и ще иска да му го каже, но .. той е зает да оправя баща си - идиот!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
изобщо от няколко серии насам все ни показват разликите между Мира и Яман - и подаръка на Лейля беше някакъв такъв .. (не разбрах какво е точно) богаташчетата не знаеха какво е това. И радостта на Мира от резервациите на Крачола ..  лоша работа.

# 604
  • Стара Загора
Едже завива в много неприятна посока  newsm78 какви са тези щуротии които им говорят и ако съдя по фрагмана май Яман се е вързал, и пак Мира ще оправя работата.... егати ... ядосах си и клуба чист като сълза хич не ми го защитавайте!!!  Crossing Arms

# 605
Добре,че Ча и Сери ще се измъкнат временно от проблемите на Яман и Мира  Laughing Laughing Laughing
нямат свършване  яяяя   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 606
И нали Яман и Мира щяха да забравят за заминаването и да си прекарат всеки миг хубаво? една песен на плажа, това беше.

за Еджето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 607
  • Яко в Матрицата...
Едже завива в много неприятна посока  newsm78 какви са тези щуротии които им говорят и ако съдя по фрагмана май Яман се е вързал, и пак Мира ще оправя работата.... егати ... ядосах си и клуба чист като сълза хич не ми го защитавайте!!!  Crossing Arms

Naughty Naughty Naughty Чист като сълза е...  Heart Eyes

# 608
  • близо до брега на морето
Яманчи е чист като сълза епси

# 609
Едже завива в много неприятна посока  newsm78 какви са тези щуротии които им говорят и ако съдя по фрагмана май Яман се е вързал, и пак Мира ще оправя работата.... егати ... ядосах си и клуба чист като сълза хич не ми го защитавайте!!!  Crossing Arms

Чист е като сълза!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 610

Да, Яман не вярва в себе си вече ...  Peace

# 611
  • Яко в Матрицата...
И нали Яман и Мира щяха да забравят за заминаването и да си прекарат всеки миг хубаво? една песен на плажа, това беше.

за Еджето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Малко ли е Hug Hug Hug Това е реалността - спомни си какво му каза Мира в ресторанта - това е само един билет... Ами не е - за Яман това е цял един друг свят Peace

# 612
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей това е клуба!
  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

# 613
Лоша работа. Мира сигурно взе решение и ще иска да му го каже, но .. той е зает да оправя баща си - идиот!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
изобщо от няколко серии насам все ни показват разликите между Мира и Яман - и подаръка на Лейля беше някакъв такъв .. (не разбрах какво е точно) богаташчетата не знаеха какво е това. И радостта на Мира от резервациите на Крачола ..  лоша работа.

Еджето вдига градуса на напрежението. WinkЩе вкара малко драма и после ще ги събере пак. Heart Eyes

# 614

И озета вече е лъжлив  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт