"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 81

• 29 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • близо до брега на морето
Мафиота ше играе с живоат на синовете, както баща им е играл с живота на сем. му.

Ще търси едновременно и двамата и който пръв вдигне, него ще убие.
Яман не иска да прекарат опставащите дни си по този начин.
е това ич не ми ареса-няма значение кой и двамата са ми джанъми

# 646

Добре, нямам нищо против за вас да е чист, за мен не е.
За  мен това не е човек, който обича истински, аз съм човек с принципи и досега от тях не съм отстъпвала, дано не изпадам в ситуации в които да се двуумя, но и да има такива, не смятам че ще ги стъпча. За мен Яман не е готов и не заслужава момиче като Мира!

newsm10
smile3501 smile3501 smile3501

# 647
  • Яко в Матрицата...
И кво му е чистото, глупак ....

Peace Peace Peace Що?

# 648

Не е глупак Дени.  Н е ечист като сълза.  Joy Joy Просто става все по-неуверен.  Peace Не вярва в себе си и в това, че има бъдеще с Мира.  Peace

# 649

Стига, бе къз, чист е, прозрачен  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 650

Peace Peace Peace Що?
Мисля си, че Кенан ще се жертва заради брат си. Нещо гадно ми се върти из главата, ма дано бъркам

# 651
Мафиота ше играе с живоат на синовете, както баща им е играл с живота на сем. му.

Ще търси едновременно и двамата и който пръв вдигне, него ще убие.
Яман не иска да прекарат опставащите дни си по този начин.
Тоя гадняра ще ги врътне на ролетката Яман и Кенан  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 652
  • Стара Загора
Ми именно това е глупавото, по какъв начин това момиче трябва да му докаже че го обича, че принца да е сигурен... е извинявай! Аз ако съм влюбена в някой и чуя тези думи от него, считай че го пиша бегал, много ще ме заболи, аз давам всичко от себе си, пренебрегвам дори здравето си, за да не се разделя с него, той дрънка глупости ... не го разбирам това, честно!!!

# 653
Ми именно това е глупавото, по какъв начин това момиче трябва да му докаже че го обича, че принца да е сигурен... е извинявай! Аз ако съм влюбена в някой и чуя тези думи от него, считай че го пиша бегал, много ще ме заболи, аз давам всичко от себе си, пренебрегвам дори здравето си, за да не се разделя с него, той дрънка глупости ... не го разбирам това, честно!!!

Дени, просто последните събития го смачкаха Яман. И Гордостта му като прибавиш и ето ти. Кенан му каза, че няма да се ожени за Мира. И той  му повярва, защото не вярва в себе си.  Peace

# 654
Мутрата няма да спре и някой от сем. Копер ще изгори сигурно-дано Селим намери нещо и да му изкара кирливите ризи и да го хванат

# 655
Яман наистина не е дорасал за любовта си към Мира...уж е всичко за него,а толкова лесно се предава
 Stop Stop Stop лошото е,че Мира мисли,че той предава и нея  Sad Sad Sad
Май ще останем с отворен финал за сезона  Thinking Thinking Thinking  ще има да го нищим по морето  ooooh! ooooh! ooooh!

# 656
  • Стара Загора
Легам си, че нещо яхнах метлата  Mr. Green Mr. Green утре на свежа глава ако има нет, ще пиша пак  Peace

Лека ви, слънца  Hug Hug Hug

# 657

Дени, просто последните събития го смачкаха Яман. И Гордостта му като прибавиш и ето ти. Кенан му каза, че няма да се ожени за Мира. И той  му повярва, защото не вярва в себе си.  Peace

Щото е чист като сълза!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 658
Легам си, че нещо яхнах метлата  Mr. Green Mr. Green утре на свежа глава ако има нет, ще пиша пак  Peace

Лека ви, слънца  Hug Hug Hug

Ади остави метлата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659
  • Яко в Матрицата...

Защо в една връзка единият трябва да доказва нещо на другия? Или се разбират и допълват - или не...

Общи условия

Активация на акаунт