"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 81

• 29 055
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Нищо подобно ... чист дрън
Дано не съм права но ако съдя пак казвам само от фрагмана и думите на Мира че той вече е начертал бъдещето им, точно това следва Яман се е съгласил с брат си ... е извинявай, къде ти е любовта, какво няма Яман ?! за да не е с нея, пари има ама не иска да ги вземе, защото е горд ми да си ходи сам, азз ако бях чисто го оставям, егати МЪЖА!!!

# 616
# 617
Дано не съм права но ако съдя пак казвам само от фрагмана и думите на Мира че той вече е начертал бъдещето им, точно това следва Яман се е съгласил с брат си ... е извинявай, къде ти е любовта, какво няма Яман ?! за да не е с нея, пари има ама не иска да ги вземе, защото е горд ми да си ходи сам, азз ако бях чисто го оставям, егати МЪЖА!!!

МЪЖ чист като СЪЛЗА!
  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 618
Едже завива в много неприятна посока  newsm78 какви са тези щуротии които им говорят и ако съдя по фрагмана май Яман се е вързал, и пак Мира ще оправя работата.... егати ... ядосах си и клуба чист като сълза хич не ми го защитавайте!!!  Crossing Arms

Да, Яман не вярва в себе си вече ...  Peace

А не бива! И Селим е бил като него когато е срещнал Ендер...  Crossing Arms
Всичко е възможно стига да не се предаваш. Peace

# 619
  • Яко в Матрицата...

МЪЖ чист като СЪЛЗА!
  Crazy Crazy Crazy Crazy

Абсолютно! Истински мъж Heart Eyes

# 620
Ендер моли Селим да махне Кенан от къщата им. Селим иска кенан да остане тази нощ.

Ендер вика, че е първа, не знае за капана на Суде. Къщата му била много хубава. Ендер го пита дали не живеел с гаджето си? Видяла ги в спортния салон. Той казва, че не живеел с никоя и нямал приятелка. някакво пиене, което Ендер обичала е купил.

АШК и казва, че няма да идват, ще са заедно с Мира. Ендер казва, да отложат работата, но той казва, че можело да работят двамата и ако било проблем да излезнели някъде. Обаче Ендер го харесва. Мира вика,ч е добре,ч е не казала на техните , че се отказва. Явно е решила все пак да замине, но кое я е накарало да размисли?

# 621
Мира казва на Суде за Кенан, но късно.

# 622
  • близо до брега на морето
Всеки е прав за себе си. Точно в тая ситуация, точно Яман да изостави семейството си-не е в негов стил.Колкото и да му е болна темата-той е негов баща и ще бъде до близките си. Пък и на Мира семейството го видяхме-за чудо и приказ са и те.Интерисции

# 623
Палатката се размина вай и тая серия Rolling Eyes, че дори и другата.Сега ще търсим баба и не ни е до ......

палатката ще се размине и в другата серия
Може и да не е палатка, но ще има награбване  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 624
Ох, горкия Яманчи ... отвсякъде проблеми.
Селим ги пита за събирането у Синан. АШК пита за Кенан. Селим му обяснява, а АШК вика, че си търсел поводи Кенан да остане.
Берен пита за Кенан. Щото бил крадец, че посегнал на нещо, на което нямал право. Суде предлага да идат в клуба. Но АШК не иска.

# 625
  • Стара Загора
Добре, нямам нищо против за вас да е чист, за мен не е.
За  мен това не е човек, който обича истински, аз съм човек с принципи и досега от тях не съм отстъпвала, дано не изпадам в ситуации в които да се двуумя, но и да има такива, не смятам че ще ги стъпча. За мен Яман не е готов и не заслужава момиче като Мира!

# 626

Добре, нямам нищо против за вас да е чист, за мен не е.
За  мен това не е човек, който обича истински, аз съм човек с принципи и досега от тях не съм отстъпвала, дано не изпадам в ситуации в които да се двуумя, но и да има такива, не смятам че ще ги стъпча. За мен Яман не е готов и не заслужава момиче като Мира!

newsm10

# 627
Тези вместо да работят говорят за Суде и за АШК. Синан казва, да не би Ендер да се е омъжила за Селим за да накаже баща си. Ендер казва, че се влюбила и затова се оженила, а Синан казва, ч еможе би се влюбила за да отмъсти на баща си. Пита я дали е шщсатлива, Ендер казва, че била щастлива. И защо я питал? Според Синан изглеждала с посърнало лице. Според Ендер бърка. Но той казва, че казвал каквото чувствал отвътре.

# 628
ЯмОр, ЯмОр  Party Party Party Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 629
Уаааууу, хубав Чааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт