Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 458
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 225
  • Куциндрел
Много е нагъчкано всичко, особено на началната страница. newsm78
Не може ли по-ясно да се виждат темите или трябва задължително острани да има ленти с нещо си?

# 226
Още по-смотани ooooh!  не можете ли да се направите. Тъкмо свикнах малко с новата ви визия и сега нищо не мога да намеря  #Crazy .

# 227
Новата визия на тема е такава от март месец.
Беше преработена изцяло и бяха направени десетки промени по отношение на ширина на полетата, аватари, премахване на една от двете десни колони, пълноразмерни подписи и т.н.
Тази дискусия я приключихме тогава и тази визия на тема се ползва от март месец до сега.
Отново напомням, че темата НЕ е за визията на тема.

Ако имате въпроси, свързани с новите функции, ще им бъде отговаряно подробно.

И още нещо да попитам,какъв е допустимият размер за подписите на ширина сега,защото виждам,че е по-малко от старият,който беше 600 мегапиксела ? newsm78  Да знаем с какви размери да си правим подписи.  Peace

Полето за подпис не е променяно. 600х200 пиксела е.

# 228
  • София
Не ми харесва и нямам желание да свиквам. Как мога да ползвам старата визия на сайта?

# 229
Наистина се опитвам да гледам положително на нещата, но не се получава, не е добра тази визия, ужасно е това сбито поле вляво, какво толкова не му беше наред на стария изглед, от 6-7 месеца това е сигурно 5тата промяна....уффффф, ужасно е!!!

# 230

А защо тогава от трите ми картинки в подписа, перфектно оразмерени 160х200, се вижда само една??

# 231
  • София
Пак питам - може ли да не съм член на никаква група - НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ГРУПИ- НИКОГА, освен ако сама не избера в някой момент, не желая автоматично да ме добавя!!!

Оформлението беше такова на темите да, от месец, ама цветовете си бяха старите...  за чии променяте всичко през месе-два.

Поне добавете  цветови теми да си избира човек и да си персонализира малко...

# 232
Има буквално един куп глупости, които са крайно нефункционални.
По 5различни начина виждаш едни и същи форуми и под форуми, но нито един от тях не е достатъчно добър и свестен.
Губиш се из всичките тези подфорумчета, които се нацвъкаха, незнайно защо.

Не че ще ми се отговори, но....
Кой измисли това подравняване в ляво? Сляп ли е, идиот, или има някакви проблеми с пространствената ориентация? Ако е така, да отиде спешно на лекар...и се надявам да не шофира...

# 233
Как да си оправя подписа? Да намаля размера на шрифта ли?

Виждам, че картинките преминават на нов ред. Утре ще бъде коригирано.

# 234
Къде по дяволите е хобито и по точно спортни фенове ???

# 235
  • В света на мечтите... ❤

И още нещо да попитам,какъв е допустимият размер за подписите на ширина сега,защото виждам,че е по-малко от старият,който беше 600 мегапиксела ? newsm78  Да знаем с какви размери да си правим подписи.  Peace

Тогава защо щом няма промяна,не ми излиза целият подпис,който общо 3-те картинки бяха 600,сега ми се вижда само първата??????????

# 236
  • София
И все пак не може ли да се върне падащото меню? Предвид, че форумът бе разбит на десетки подфроуми, падащото меню улеснява знаително търсенето на конкретен подфорум. Бързите връзки са ОК, но все пак бърз достъп и до всички форуми е удобство.

# 237
  • Куциндрел
Новата визия на тема е такава от март месец.
Питам за началната страница, не за страницата на тема.
Сега там има 3 колони и средната, която трябва да се вижда най-добре, някак е сгъчкана и размазана. Другите 2 колони отклоняват вниманието и на човек му е трудно да се фокусира.

# 238
Нещо конструктивно: Бих върнала аватар и потребител както бяха преди,бяха много подредени - от ляво. + това потребител без аватар ( аз) сега зорлем трябва да си сложи аватар, защото например аз не искам да съм розово човече. Защо е нужно всичко да е наблъскано с картинки.

И друго харесва ми лявата лента с менюто по форуми, излизането от тема/подфорум обаче ощеа не схващам как трявба да стане. Пример колко е лесно за навигация всичко:))

# 239

А защо тогава от трите ми картинки в подписа, перфектно оразмерени 160х200, се вижда само една??

Аз също питам, защо?  Naughty Този вид на форума не ми харесва, но както и да е! Поне подписите да се виждат нормално!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт