Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 353
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 690
  • КиТ
Всъщност има ли някой в темата, на когото новата версия да му харесва в този си вид?

Имаше няколко 5 максимум да са били  Crazy hahaha hahaha hahaha

# 691
Bliss, с кой браузер се случва това. Работя едновременно с пет браузера и на нито един от тях нямам подобен проблем. Моля, уточнете вида и версията на браузера, за да мога да предам проблема да се погледне.

# 692
Сега - клик върху логото, клик върху линк от менюто Моите групи
или
клик върху бързи връзки в дъното на форума, клик върху линк от избраните от Вас групи

A не ви ли стои малко недъгаво като минете с мишката върху "меню", само да пише меню, вместо да се появява падащо меню? Надали ще е голям проблем да го върнете, още повече че беше пригодено към новия изглед и няма да го развали визуално. Виждате, че повечето си го ползвахме.

# 693
  • В Космоса
Падащото меню беше удобно, сега за да отида от тази тема в друга, трябва да минавам през началната страница.

Цъкни на 9-те квадратчета горе до логото и после цъкай още един куп пъти, докато намериш каквото търсиш.
Да, падащото меню беше чудесно. Но някой нали писа, че трябвало да има повече на брой цъкания за по-голям трафик. Не знам дали е така, но определено е неудобно и не разбирам защо се съсипа нещо, което беше много удобно (падащото меню).

Това за кликовете си е вярно и на мен също ми липсва падащото меню, но не спира да ми изниква картинката на бурното недоволство при въвеждането му. Crazy Та и с решетката ще свикнем, гаранция. Grinning

# 694
  • София
Мамма - Сменете цветовете, върнете светлосиньото защото това тъмносиньо боде очите или направете различни скинове и всеки да си избира подходящ за него цвят. По-свелите цветове са за предпочитане от повечето потребители, а и изглежда по приветливо.

И още нещо нека като минем върху бутончето меню да излиза самото меню, а не надпис меню! Ние не сме малоумни, знаем, че това е меню!

# 695
Bliss, с кой браузер се случва това. Работя едновременно с пет браузера и на нито един от тях нямам подобен проблем. Моля, уточнете вида и версията на браузера, за да мога да предам проблема да се погледне.

Хром, ако изобщо има значение на доста стар лаптоп.
Функционалността е ок ако размествам до 5-6 позиция без значение надолу или нагоре. Но за всичко останало не. Не знам как да го обясня. "Хващам" тема, която искам да сложа на 1-во място. Но не става - дава ми да го изместя само над темата, която е 1-ва във видимата част (ако има и над нея, т.е. ако е по-дълъг списъка) не става. Или ...хващам тема за да я преместя надолу - екрана "полудява" и не успявам да нацеля желаното място.

# 696
инсталираш add block plus
https://adblockplus.org/bg/firefox
след това
https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/elemhidehelper/
и след като отвориш някоя тема за да видиш Х-а
кликаш на иконата на адблока (горе в дясно червен стоп)
появява се едно падащо меню и в него има
"Изберете елемент за скриване"
след като го избереш посочваш хикса така, че само той да е избран и кликаш отгоре
после потвърждаваш
същото го правиш и с дясната колона

а за да разпънеш колоната със съдържанието инсталираш
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/?src=exte … al-userstyleshome
и се появява горе в лентата едно S
клик на него -> write new style for www.bg-mamma.com
и в него запълвате ето с това. активирате.

Цитат
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);

@-moz-document domain("www.bg-mamma.com") {

*::-moz-selection {
    background: none repeat scroll 0% 0% #B3D4FC;
    text-shadow: none;
}
.clearfix:after {
    clear: both;
}
.clearfix:before, .clearfix:after {
    content: " ";
    display: table;
}
element {
}
.clearfix {
}
.content {
    margin-right: 0px;
    position: relative;
}

}

Благодаря, сега се вижда идеално, по-чисто и по-прегледно!   bouquet
Само не успях да премахна Препоръчано и връзките вляво, но не ми пречат толкова.  Simple Smile

# 697
  • КиТ
Супер това се казва форум   bouquet  bouquet  bouquet,както си го натъкмила е чуднооооооооооо Simple Smile)))))))

# 698
На мен пък новите цветове не са ми неприятни и поне за това нямам забележки. Нито бялото ми е ярко бяло, нито тъмно синьото ми уморява мозъка. Единствено ме дразни гейското розово човече, което ми е служебния аватар. Махнах си пола от профила и пак е розово.

# 699
  • КиТ
Ако се направиш мъж,няма ли да излезе синьо така ще е по приятно за окото  Thinking Crazy Joy Joy Joy

# 700
  • гр. София
Аз имам проблем с очите и това тъмносиньо много ми пречи, много контрастно стои, а е навсякъде.  Confused
Да, розовото човече не е особено симпатично.

# 701
  • София
Mamma  - да взема да ги формулирам като въпроси тогава?
1. Може ли при бърз отговор да промените бутоните, така че на първо място(в ляво) да е бутона - Публикувай? По-интуитивно е.
2..Може ли да се смекчи това  брутално синьо на бутоните? Или да се промени цвета в нещо по-спокойно...сиво например?
3. Може ли да се върне  лентата с падащото меню, която очевидно за 2/3 от потребителите ви е по-удобна за навигация?
4. Бихте ли добавили опция за управление на групите накуп, а не да се обикалят една по една, за да се включи и изключи човек от съответната?
5. Може ли групите да не са задължителни изобщо,  хората да стават членове на такива, само ако изрично го желаят, не автоматично и членството в група да не определя правото да пускаш нова тема в съответната?
6. Нужно ли е половината екран на хора с по-големи екрани и разделителна способност да виси празна, не може ли  сайта да се оразмерява според резолюцията, в която е отворен?
7. Бихте ли помислили в  близко бъдеще да предоставите вариант за избор на  тема/ стил/ скин или както щете го наричайте(цветови), да може да си избират потребителите поне в каква гама им е приятно да гледат новото творение?
8. Може ли да се върнат никовете над аватарите, така че да има повече място за мненията, които да текат без хиляди накъсвания между тях(веднъж от тези  "заглавни" ленти, веднъж от подписите и то за мнение място не остана...)?
9. Нужно ли е да се повтаря инфото за потребителя под  аватара и в падащото  инфо но ника му?

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 14:59 от Angel_Dust

# 702
Да, розовото човече не е особено симпатично.

Аз съм му намислила нещо  Twisted Evil
пп: аз имам прецизна цветова калибровка на монитторите и предполагам, че затова виждам цветовете, каквито трябва да са, но ако го гледам през таблет, наистина е ярко и контрастно, зависи от устройството.

# 703
На мен пък новите цветове не са ми неприятни и поне за това нямам забележки. Нито бялото ми е ярко бяло, нито тъмно синьото ми уморява мозъка. Единствено ме дразни гейското розово човече, което ми е служебния аватар. Махнах си пола от профила и пак е розово.

блокирай го по изображение, с десен бутон върху него

# 704
  • София
Лабрадор, много благодаря! Сега вече изглежда по-добре форума!

Общи условия

Активация на акаунт